|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
Już się coś rozjechało?
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 27.05.2024 o godz. 11:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To się rozjechało, że manipulacje Zaskrońca jeśli nie sa powielane kolejnymi sesjami na żywo albo na X to tracą moc, niczym jad mało jadowity.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2018
Offline |
|
|
W ogóle mnie rozpierdala ten komunikat wczorajszy... Kibice są w....ieni, chcą zaorać wszystko, chcą zmian, a ty im walisz między oczy, że w domyśle może jeszcze kolejne 3 lata będziecie musieli to oglądać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale co Cię dziwi? Przecież znowu została ta sama książka z instrukcją prowadzenia klubu otwarta i jedziemy od pierwszej strony.
1. Przegrany sezon 2. Zostawić za wszelką cenę trenera 3. Powiedzieć, że będzie nowy plan/hard reset/konferencja konkretna za kilka (koniecznie) tygodni 4. Jak nastroje złagodnieją to po.......ić kolejne bajki na konferencji 5. Lansować się ile się tylko da w mediach, najlepiej dopóki jeszcze sezon nie ruszy W międzyczasie oczywiście przedłużanie kontraktów cieniasom, ściąganie szrotu i odchudzanie kadry z 33 do 35-40 osobników. Jak ktoś myśli, że będzie inaczej niż napisałem to mało wie o Wiśle. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Z komunikatu wynika to, co zawsze w ostatnich latach. Czyli że na tę chwilę nie ma żadnego pomysłu co dalej i kupujemy sobie odrobinę czasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Z tego miejsca chciałbym również pogratulować właścicielom pomysłu świętowania PP zaraz przed najważniejszym meczem z drużyną, która miała już zapewniony spadek, czyli Sosnowcem!
Brawo, tytan intelektu na to wpadł. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Najsmutniejsze jest to, że jak wszyscy jak jeden mąż skrytykowali ten pomysł, to Królewski dalej nie rozumiał co w tym niewłaściwego i uważał, że kibice się nie znają. Nie pierwszy i nie ostatni raz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
O ile pamiętam ogólnikowe relacje, które czytałem na SB (bo szczegóły objęte były klauzulą tajności, hehe), to były z gatunku "pozytywne spotkanie", "prezes wie co robi", "inteligentny gość, ma rację i dobrze prowadzi klub" i takie tam (oczywiście cytaty niedosłowne).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to na pewno nie spod moich palców wyszły takie słowa.
Zresztą to co on przedstawiał jeśli chodzi o swoje wizje to tematy niesprawdzalne i nie do zweryfikowania. Jedyne pod czym się mogę podpisać to że było pozytywnie pod kątem atmosfery na spotkaniu. Bo zaskroniec zachowywał się jak normalny chłop. ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
AI się z tego śmieje
he he he
Ostatnio edytowane przez czaro : 27.05.2024 o godz. 20:24.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła Płock właśnie zwolniła trenera.. U nas debatują zapewne nad wszystkim i jak zwykle będą w dupie, tym bardziej, że czasu mało.
Mam dziwne wrażenie, że po paru dniach ciszy wyjdzie Królewski i powie: a. trener ma pełne zaufanie, a jak sie komuś nie podoba to może przejąć klub, ale generalnie idziemy na maxa w dane i nic wam do tego, moja zabawka b. przedstawi korpo bełkot na temat procesów, analiz, systemów, sposobów wyboru zawodników, i że nie da się od razu, że za 3 lata będzie już tak jak wszyscy chcą c. wrzuci plotę o Carlitosie d. powie, że ma swoje granice i żeby mu dać spokój, "brawoszefy" będą rozmasowywać sytuację i po 2 tyg. już będzie hypował losowanie pucharów i udawał, że nic się nie stało e. za Kiko nikt nie przyjdzie, bo on buduje klub odpersonalizowany, gdzie takie funkcje będą niepotrzebne w ogóle, to załatwi system i proces z Wawrzynowem na czele f. poza tym on nie będzie robił tego, co inni, bo warto być przyzwoitym więc się damy wyruchać jak zwykle agentom, konkurencji itp. A tu ludzie na twiterku czekają w napięciu jakby miały być jakieś zmiany |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czytałem z dystansu, ale w takiej chwili nie mogłem odmówić sobie tej drobnej złośliwości wobec władz klubu i klakierów.
Pozdrawiam. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
no cóż pisać, więcej wykonałem dobrego dla Wisły tworząc od kilku lat społecznie tematy meczowe, niż Pan Królewski
w sytuacji mniej wiecej podobnej jak na przełomie 18/19 , niektórym dalej chce sie tutaj pisać o przewidywanych transferach , albo ocenie pracy trenera... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Online |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto pamięta, że na koniec sezonu miały być umarzane długi przez Królewskiego? Czekamy czy tylko taka gadka była pod prośbę o hajs do kibiców?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jak trzeba coś powiedzieć z zagranicy to umieją. Teraz czy wczesniej Hyballa, wtedy kibice Wisły działają. Jak trzeba powiedzieć Sobol won, Kmiecik dziękujemy i do widzenia Panu, Królewski wypierdalaj albo się ogarnij, to tak cięzko przez usta czy klawiatury to przechodzi. Za to na Hyballę szybko i łatwo się gadało, teraz na Rude czy Kiko też coś napisane ale nikt nie powie, że największa zakała to jest Królewski.
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem jak piszesz coś takiego, że oczekujesz zmian w prowadzeniu klubu od strony sportowej, kiedy główny udziałowiec wziął sobie na sztandary właśnie jeden określony model, to ciężko o głośniejsze wotum nieufności.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Ojej, co to sie stalo? Status Socios pozwolil wystosowac takie pismo? Na prawde? Dalo sie? Wczesniej sie nie dalo? Trzeba bylo serek ze mna glupie polemiki prowadzic na forum i robic z siebie kretyna? Jak widac dalo sie. Lepiej pozno niz wcale, ale szkoda, ze tak pozno. Moze gdybyscie wczesniej tego typu stanowiska zajmowali to dzis bylibysmy w ekstraklasie. Ale woleliscie byc bezjajeczni jak cala Wisla.
Mam nadzieje, ze bedziecie o tym stanowisku przypominac i pamietac kiedy znowu krolewski wyciagnie lape po kibicow pieniadze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Królewski się wypiął na oświadczenia Socios, bo z tego co pisze na tt to decyzja podjęta i Rude zostanie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzę tam dwie wersje interpretacji tego "dokładnie"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja tam widzę jeszcze inną interpretację. Jeśli klub faktycznie z nikim by nie rozmawiał, nawet dla sondowania rynku i jako zabezpieczenia planu awaryjnego, to byłaby to katastrofa. Ale wpisywałoby się w naszą nową świecką tradycję, czyli stawianie wszystkiego na jedną kartę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Będzie jak zawsze, czekają z rozmowami, będą .......ić 2 tygodnie o ixg, o tym, że jednak mieliśmy pecha i było prawie wszystko dobrze, po czym pożegnamy się z trenerem, a na rynku nie zostanie nikt sensowny i przyjdzie znowu jakiś amator.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A kogo byście chcieli na szybko znaleźć lepszego niż Pan Trener Albert Rude, który zanim objał stanowisko to już miał napisany raport 80 stronicowy o Wisle i już wszystko wiedział o klubie i I lidze? Kto niby wie więcej od niego tak "na już"?
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tak na już to Moskal pierwszy na myśl przychodzi
|
|
|