The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.05.2024, 10:39
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Niestety zdobycie PP nieco wydłużyło nam drogę do 4 ligi stąd plan 3 letni, żeby sportowo tam trafić.
Wydawało się, że byliście umiarkowanie, a niektórzy bardziej zadowoleni po Waszym spotkaniu po meczu (z Motorem?).
Już się coś rozjechało?
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 27.05.2024 o godz. 11:51.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.05.2024, 10:41
To się rozjechało, że manipulacje Zaskrońca jeśli nie sa powielane kolejnymi sesjami na żywo albo na X to tracą moc, niczym jad mało jadowity.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Od: 11.2018

Stary 27.05.2024, 11:08
W ogóle mnie rozpierdala ten komunikat wczorajszy... Kibice są w....ieni, chcą zaorać wszystko, chcą zmian, a ty im walisz między oczy, że w domyśle może jeszcze kolejne 3 lata będziecie musieli to oglądać Czy ktoś tam panuje nad jakąś komunikacją, odczytuje emocje?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 27.05.2024, 11:14
Ale co Cię dziwi? Przecież znowu została ta sama książka z instrukcją prowadzenia klubu otwarta i jedziemy od pierwszej strony.
1. Przegrany sezon
2. Zostawić za wszelką cenę trenera
3. Powiedzieć, że będzie nowy plan/hard reset/konferencja konkretna za kilka (koniecznie) tygodni
4. Jak nastroje złagodnieją to po.......ić kolejne bajki na konferencji
5. Lansować się ile się tylko da w mediach, najlepiej dopóki jeszcze sezon nie ruszy

W międzyczasie oczywiście przedłużanie kontraktów cieniasom, ściąganie szrotu i odchudzanie kadry z 33 do 35-40 osobników.

Jak ktoś myśli, że będzie inaczej niż napisałem to mało wie o Wiśle.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 27.05.2024, 11:16
Z komunikatu wynika to, co zawsze w ostatnich latach. Czyli że na tę chwilę nie ma żadnego pomysłu co dalej i kupujemy sobie odrobinę czasu.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 27.05.2024, 11:20
Z tego miejsca chciałbym również pogratulować właścicielom pomysłu świętowania PP zaraz przed najważniejszym meczem z drużyną, która miała już zapewniony spadek, czyli Sosnowcem!

Brawo, tytan intelektu na to wpadł.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 27.05.2024, 11:23
DeadOrAlive napisał(a):Wyświetl post
Z tego miejsca chciałbym również pogratulować właścicielom pomysłu świętowania PP zaraz przed najważniejszym meczem z drużyną, która miała już zapewniony spadek, czyli Sosnowcem!

Brawo, tytan intelektu na to wpadł.
Najsmutniejsze jest to, że jak wszyscy jak jeden mąż skrytykowali ten pomysł, to Królewski dalej nie rozumiał co w tym niewłaściwego i uważał, że kibice się nie znają. Nie pierwszy i nie ostatni raz.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.05.2024, 11:24
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
Wydawało się, że byliście umiarkowanie, a nie którzy bardziej zadowoleni po Waszym spotkaniu po meczu (z Motorem?).
Już się coś rozjechało?
Na czym owe zadowolenie miało polegać? Poznaliśmy wizje Zaskrońca ale nigdy nie twierdziłem, że to jest racjonalny punkt widzenia
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 27.05.2024, 11:26
Na czym owe zadowolenie miało polegać? Poznaliśmy wizje Zaskrońca ale nigdy nie twierdziłem, że to jest racjonalny punkt widzenia
O ile pamiętam ogólnikowe relacje, które czytałem na SB (bo szczegóły objęte były klauzulą tajności, hehe), to były z gatunku "pozytywne spotkanie", "prezes wie co robi", "inteligentny gość, ma rację i dobrze prowadzi klub" i takie tam (oczywiście cytaty niedosłowne).
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 27.05.2024, 11:36
No to na pewno nie spod moich palców wyszły takie słowa.
Zresztą to co on przedstawiał jeśli chodzi o swoje wizje to tematy niesprawdzalne i nie do zweryfikowania.
Jedyne pod czym się mogę podpisać to że było pozytywnie pod kątem atmosfery na spotkaniu. Bo zaskroniec zachowywał się jak normalny chłop.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 27.05.2024, 11:43
Zresztą to co on przedstawiał jeśli chodzi o swoje wizje to tematy niesprawdzalne i nie do zweryfikowania.
Jedyne pod czym się mogę podpisać to że było pozytywnie pod kątem atmosfery na spotkaniu. Bo zaskroniec zachowywał się jak normalny chłop.
Czyli grał role bo do normalnego to mu daleko....
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 27.05.2024, 11:54
Ty wydawałeś się być neutralny, ale np. Kolega Kac był z jakiegoś powodu zadowolony.
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.05.2024, 20:19
AI się z tego śmieje
he he he
Ostatnio edytowane przez czaro : 27.05.2024 o godz. 20:24.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Stary 27.05.2024, 22:02
Wisła Płock właśnie zwolniła trenera.. U nas debatują zapewne nad wszystkim i jak zwykle będą w dupie, tym bardziej, że czasu mało.
Mam dziwne wrażenie, że po paru dniach ciszy wyjdzie Królewski i powie:

a. trener ma pełne zaufanie, a jak sie komuś nie podoba to może przejąć klub, ale generalnie idziemy na maxa w dane i nic wam do tego, moja zabawka
b. przedstawi korpo bełkot na temat procesów, analiz, systemów, sposobów wyboru zawodników, i że nie da się od razu, że za 3 lata będzie już tak jak wszyscy chcą
c. wrzuci plotę o Carlitosie
d. powie, że ma swoje granice i żeby mu dać spokój, "brawoszefy" będą rozmasowywać sytuację i po 2 tyg. już będzie hypował losowanie pucharów i udawał, że nic się nie stało
e. za Kiko nikt nie przyjdzie, bo on buduje klub odpersonalizowany, gdzie takie funkcje będą niepotrzebne w ogóle, to załatwi system i proces z Wawrzynowem na czele
f. poza tym on nie będzie robił tego, co inni, bo warto być przyzwoitym więc się damy wyruchać jak zwykle agentom, konkurencji itp.

A tu ludzie na twiterku czekają w napięciu jakby miały być jakieś zmiany Naiwni, nie nauczycie się przez lata i za rok będziecie mieć dokładnie to samo.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 27.05.2024, 22:04
czaro napisał(a):Wyświetl post
AI się z tego śmieje
he he he
witaj z powrotem , gdzie byles jak cie nie bylo
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.05.2024, 22:14
Czytałem z dystansu, ale w takiej chwili nie mogłem odmówić sobie tej drobnej złośliwości wobec władz klubu i klakierów.
Pozdrawiam.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 27.05.2024, 22:34
no cóż pisać, więcej wykonałem dobrego dla Wisły tworząc od kilku lat społecznie tematy meczowe, niż Pan Królewski

w sytuacji mniej wiecej podobnej jak na przełomie 18/19 , niektórym dalej chce sie tutaj pisać o przewidywanych transferach , albo ocenie pracy trenera...
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 28.05.2024, 12:35
No dobra - trochę mnie Sociosy zaimponowały, oby rzeczywiście byli w tej postawie konsekwentni:

Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Stary 28.05.2024, 12:44
Kto pamięta, że na koniec sezonu miały być umarzane długi przez Królewskiego? Czekamy czy tylko taka gadka była pod prośbę o hajs do kibiców?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 28.05.2024, 12:50
No jak trzeba coś powiedzieć z zagranicy to umieją. Teraz czy wczesniej Hyballa, wtedy kibice Wisły działają. Jak trzeba powiedzieć Sobol won, Kmiecik dziękujemy i do widzenia Panu, Królewski wypierdalaj albo się ogarnij, to tak cięzko przez usta czy klawiatury to przechodzi. Za to na Hyballę szybko i łatwo się gadało, teraz na Rude czy Kiko też coś napisane ale nikt nie powie, że największa zakała to jest Królewski.
drozd:
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Stary 28.05.2024, 13:44
Moim zdaniem jak piszesz coś takiego, że oczekujesz zmian w prowadzeniu klubu od strony sportowej, kiedy główny udziałowiec wziął sobie na sztandary właśnie jeden określony model, to ciężko o głośniejsze wotum nieufności.
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 28.05.2024, 19:51
Ojej, co to sie stalo? Status Socios pozwolil wystosowac takie pismo? Na prawde? Dalo sie? Wczesniej sie nie dalo? Trzeba bylo serek ze mna glupie polemiki prowadzic na forum i robic z siebie kretyna? Jak widac dalo sie. Lepiej pozno niz wcale, ale szkoda, ze tak pozno. Moze gdybyscie wczesniej tego typu stanowiska zajmowali to dzis bylibysmy w ekstraklasie. Ale woleliscie byc bezjajeczni jak cala Wisla.

Mam nadzieje, ze bedziecie o tym stanowisku przypominac i pamietac kiedy znowu krolewski wyciagnie lape po kibicow pieniadze.
Odpowiedz cytując
Witalis
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 28.05.2024, 20:48
https://weszlo.com/2024/05/28/wisla-...-koniec-cyklu/
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Stary 28.05.2024, 20:50
Królewski się wypiął na oświadczenia Socios, bo z tego co pisze na tt to decyzja podjęta i Rude zostanie.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 28.05.2024, 21:08
wierność83 napisał(a):Wyświetl post
Królewski się wypiął na oświadczenia Socios, bo z tego co pisze na tt to decyzja podjęta i Rude zostanie.
Jeśli czytać między wierszami to wynika z tego coś wprost przeciwnego.
Odpowiedz cytując
wierność83
Senior Member

Stary 28.05.2024, 21:58
Widzę tam dwie wersje interpretacji tego "dokładnie"
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Stary 28.05.2024, 22:01
wierność83 napisał(a):Wyświetl post
Widzę tam dwie wersje interpretacji tego "dokładnie"
Ja tam widzę jeszcze inną interpretację. Jeśli klub faktycznie z nikim by nie rozmawiał, nawet dla sondowania rynku i jako zabezpieczenia planu awaryjnego, to byłaby to katastrofa. Ale wpisywałoby się w naszą nową świecką tradycję, czyli stawianie wszystkiego na jedną kartę.
Odpowiedz cytując
Manhunt.
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2015

Stary 28.05.2024, 22:28
Będzie jak zawsze, czekają z rozmowami, będą .......ić 2 tygodnie o ixg, o tym, że jednak mieliśmy pecha i było prawie wszystko dobrze, po czym pożegnamy się z trenerem, a na rynku nie zostanie nikt sensowny i przyjdzie znowu jakiś amator.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 28.05.2024, 22:35
A kogo byście chcieli na szybko znaleźć lepszego niż Pan Trener Albert Rude, który zanim objał stanowisko to już miał napisany raport 80 stronicowy o Wisle i już wszystko wiedział o klubie i I lidze? Kto niby wie więcej od niego tak "na już"?
drozd:
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 28.05.2024, 22:38
Tak na już to Moskal pierwszy na myśl przychodzi
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów