The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2024, 18:15
Co do klubu to raczej zmieniłbym zwrot - musi - na - chce -
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.05.2024, 18:17
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Wyklęci, niezłomni, narodowcy, patrioci, agentura Putina, BHO, PDW, IPN-owcy, itp.

Dużo określeń, a w rzeczywistości to zorganizowana grupa przestępcza (jak każda kibicowska - jak Legii, Lecha, Lechii, Ruchu, Górnika, Widzewa, itp.).

Z okazji dwudziestolecia w UE i kiedy to Polska przez ten okres czasu bardzo zmieniła się na korzyść, to ten mecz staje się kontrastem do tego, co byłoby, gdybyśmy nie weszli do Europy.

Polska pod wieloma względami zmieniła się na lepsze, ale w dalszym ciągu jest ta grupa zagospodarowana przez PiS i sektę smoleńską, która mentalnie pasuje do dalekiej Mateczki Rossiji.

Z jednej strony ta piękna Polska, uśmiechnięta, radosna.

Z drugiej ta mentalna Mateczka Rossija.

Może byłoby to nawet zabawne, gdyby nie było żałosne

Zapomniałeś Koaliczku jeszcze dopisać tradycyjnego zwrotu: "wpis ku chwale Jerzego Urbana!"
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.05.2024, 18:20
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Ja mam nie jechać To niech może niezłomni nie jada oddadzą bilety i nie będzie problemu
Kogo określasz niezłomnymi? Włącz mózg, że tak delikatnie zasugeruję.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 01.05.2024, 18:20
azor napisał(a):Wyświetl post
Chcesz powiedzieć, że zarówno Klub i Socios wciąż musi się liczyć z bandyterką?
Powiem tak. Socios to jedyna dobra rzecz, ktora trafila sie temu klubowi przez ostatnie lata (choc to tez indywidualna kwestia podejscia do tego jak klub wydaje pieniadze od Socios itp.) i absolutnie nie mam zadnych zastrzezen, oczywiscie poza tymi z nawiasow

Co do klubu to przemilcze. Jest jak jest, kazdy widzi, a jak nie widzi to albo slabo patrzy albo nie chce widziec.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.05.2024, 18:42
Załamałeś mnie w tej chwili
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 01.05.2024, 19:32
W sumie to nie wiem czym. Nikt z klubu nie wynosi kasy w siatkach z Biedronki itp. To, ze trybuny w PL wygladaja jak wygladaja, ze podzial sil na nich jest jaki jest, ze kluby musza czasem isc na kompromis, bo im sie to po prostu bardziej oplaca, normalka.
Czy normalne? To juz niech sobie kazdy sam oceni.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.05.2024, 19:32
Markus napisał(a):Wyświetl post

Zapomniałeś Koaliczku jeszcze dopisać tradycyjnego zwrotu: "wpis ku chwale Jerzego Urbana!"
Ja .......ę, możesz przestać cytować tego bałwana? Ludzie go świadomie i celowo dodają do ignorowanych żeby nie mieć styczności z jego urojeniami. Uszanuj to.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Od: 06.2023

Stary 01.05.2024, 19:46
Dzisiaj jest dzień objawień. Aż trudno uwierzyć.

Z mojego kumpla, członka Socios, regularnie złośliwie polewałem, że jest patusem. Dopytywałem na jakie jeździ ustawki, co tam w ekipie wyjazdowej. Porównywałem do SKWK. On się oczywiście obrażał, irytował i była zabawa. W życiu bym nie pomyślał, że wcale nie jestem daleki od prawdy. Najpierw się okazuje, że jeden członek zarządu to byłe SKWK. Teraz drugi wypisuje patusiarskie uzasadnienia czemu policja jest zła. Przyznam, że szok.

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Obecność policji w strefach wejścia dla kibiców jest wbrew ustawie, jest też zwyczajnie niepotrzebna. Nikt nie ma problemu z tym, by policja stała z boku, by była wokół stadionu, to przecież normalne przy zabezpieczeniu tego typu imprez. Mamy jednak obawy - wszyscy, którzy w jakikolwiek sposób wyjazd organizowali czy w nim pomagali, bo nie jest to tylko zdanie zarządu Socios - że niestety w samej strefie wejścia może dojść do prowokacji i nadużyć ze strony policji, co miało przecież miejsce w przeszłości, podczas meczów finałowych PP, nie mówiąc już o tym, jakie są doświadczenia kibiców odwiedzających Warszawę podczas spotkań wyjazdowych z Legią.
Ale Ty rozumiesz kolego, że to Ty i tacy jak Ty stanowią problem? Ogarniasz, że gdyby nie Ty i tacy jak Ty policja nawet nie miałaby pomysłu zjawiania się na stadionie czy koło niego (jak na koncertach na przykład)? Rozumiesz, że jesteście zarazą która niszczy klub (i wszystkie inne kluby też). Pojmujesz, że gdyby nie Ty i tacy jak Ty to setki i tysiące ludzi mogłyby pojechać na mecz swojej ukochanej drużyny w klubowej koszulce? Jak w Niemczech, Hiszpani i innych cywilizowanych miejscach?

Bo tego, że dowodzisz organizacją w której wielu (większość?) członków to normalni ludzie, którzy z patusami którym przeszkadza policja nie chcą mieć nic wspólnego zdecydowanie nie rozumiesz. Ciekawe czy Ci się rozjaśni jak zagłosują portfelami.

PS. Fikołków intelektualnych nazywających prowokacją ewentualne próby policji egzekwowania obowiązującego w tym kraju prawa (wnoszenie piro) nawet nie ma co komentować. To jest czyste zło „SKWK style”.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 01.05.2024, 19:57
Chlopie, w Polsce w porownaniu z Zachodem to akurat na trybunach jest spokojnie w .....
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.05.2024, 19:57
może skup się na krytyce w sprawach które mają znaczenie zamiast dramatyzowania że to dosłownie SKWK 2 bo race to "łamanie prawa"? skąd wy się bierzecie kosmici?
praktycznie co rok służby i politycy próbują wysterylizować finał, klub i jego satelity w takiej sytuacji powinien grać va banque, nie tylko dlatego żeby nie tworzyć precedensu z okazji takiej jak finał PP, tylko żeby nie dokładać kolejnej cegiełki do robienia z piłki nożnej kolejnej sterylnej mieszczańskiej rozrywki
nie dziwię się ludziom z twittera i pomniejszym januszkom że od razu się zesrali np. że będą pozywać socios jak nie obejrzą meczu, ale takie stare konie powinny mieć więcej oleju w głowie. jeśli nie to może bardziej wam podpasuje siatkówka albo wyjazdy za Igą Świątek? a jak nie, to czemu nie sektory neutralne? dlaczego według was to wyglądałoby inaczej niż przeciętny wyjazd, i to gorszy bo pod opieką będzie wielu ludzi dla których to będzie pierwszy i ostatni taki mecz?
dziwne że nikt nie narzeka na zakaz picia i niszczenia autokarów, bo nie pasuje do tezy

aha, i z góry - nie płakałem po SKWK, a w Socios nie jestem
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Stary 01.05.2024, 19:58
Nie jestem fanem zbyt wielu emote, ale ponieważ wyglądasz na kogoś kto wie co pisze to jedyną rekcją jaka mi przychodzi na myśl jest

wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Nie chodzi o to, ze ktos ma wypierdalac. Chodzi o to, ze to klub dystrybuje bilety, ktore dostal od PZPNu. Dostalo sie kumatym, dostalo sie socios, dostalo sie karnetowiczom itp. Przeciez to, ze klub ugadany jest z kumatymi chyba bylo wysarczajaco oczywiste w momencie kiedy duza czesc biletow im oddal na dzien dobry. Ja sie tylko dziwie, ze ktos sie teraz dziwi
Powiem tak. Socios to jedyna dobra rzecz, ktora trafila sie temu klubowi przez ostatnie lata (choc to tez indywidualna kwestia podejscia do tego jak klub wydaje pieniadze od Socios itp.) i absolutnie nie mam zadnych zastrzezen, oczywiscie poza tymi z nawiasow
Co do klubu to przemilcze. Jest jak jest, kazdy widzi, a jak nie widzi to albo slabo patrzy albo nie chce widziec.
Nie mogę uwierzyć, że tak lekko o tym piszesz. Łapiesz, że w ten sposób potwierdzasz to co ten kolega napisał w innym wątku o Królewskim i okolicach?

GrassSnake napisał(a):Wyświetl post
Miśkiem to on na pewno nie jest, ale trochę bardziej wygadaną i co tu ukrywać brzydszą Saraptą już jak najbardziej. Nie widzisz podobieństw? Pismo do „grup kibicowskich” w porozumieniu z klubem. Tylko ja widzę czystą patologię? Polecam temat o Metodyce zarządzania Zaskrońca - tam wpis na ten temat.

Najjaśniejszy prezes ledwie już ciągnie finansowo. Wyciąga ostatnią kasę z kibiców przy pomocy etycznie wątpliwych manewrów wspieranych przez koleżków z Socios.

Spokój na trybunach pomimo całego syfu utrzymuje dzięki skorumpowanym pismakom i opłaconym przywilejami decyzyjnym, których stał się ostatnio rzecznikiem prasowym. I nie rozwalaj mnie nawet pisaniem o walce prezesa o prawa zwykłych kibiców. Zwykłymi kibicami to sobie kumaci jak zwykle mordę wycierają jak im się dupa pali, a on się w ten taniec cynicznie się wpisał.

Klub jedzie na ścianę a on bryluje w mediach i łapie punkty dzięki biernej postawie ludzi, którzy powinni pełnić funkcje kontrolne. Zresztą Ci ostatni (o koleżkach z Socios piszę) właśnie się ujawnili jako słabo tylko zakamuflowane pochodne SKWK piszące żenujące kibolskie oświadczenia i dyktujące niekumatym co mogą a czego nie mogą.

Wszystko się zgadza. Rok 2018 wrócił w pełnej krasie. Niestety efekt będzie taki sam.u
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Stary 01.05.2024, 20:02
Chlopie, w Polsce w porownaniu z Zachodem to akurat na trybunach jest spokojnie w .....
Co?

Ktoś Cię okłamuje. Byłeś kiedyś na meczu Barcelony, Realu, Interu, Bayernu itd? Bo ja bywam regularnie i widok kolesia w koszulce Valencii w centrum Barcelony tuż przed meczem jest normą a nie wyjątkiem i tak dalej i tak dalej. Rusz dupę, pooglądaj a potwm wypisuj głupoty.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 01.05.2024, 20:03
Albo nie masz pojęcia o czym piszesz, albo masz tu jakąś misję do wykonania. Nie znasz mnie, ale jak widać nie przeszkadza Ci to obrażać mnie w wyjątkowo żenujący sposób. Dlatego pisałem, że pisanie tutaj czegokolwiek nie ma sensu.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 01.05.2024, 20:05
BCGorlice napisał(a):Wyświetl post
Co?

Ktoś Cię okłamuje. Byłeś kiedyś na meczu Barcelony, Realu, Interu, Bayernu itd? Bo ja bywam regularnie i widok kolesia w koszulce Valencii w centrum Barcelony tuż przed meczem jest normą a nie wyjątkiem i tak dalej i tak dalej. Rusz dupę, pooglądaj a potwm wypisuj głupoty.
A byles na meczu Eintrachtu, Herthy, Sevilli, Napoli, Lazio, Nancy, Lens, Marsylii itp itd etc? Wymienil 4 kluby z setek i ..... Przyklad
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 01.05.2024, 20:11
W sumie to nie wiem czym. Nikt z klubu nie wynosi kasy w siatkach z Biedronki itp. To, ze trybuny w PL wygladaja jak wygladaja, ze podzial sil na nich jest jaki jest, ze kluby musza czasem isc na kompromis, bo im sie to po prostu bardziej oplaca, normalka.
Czy normalne? To juz niech sobie kazdy sam oceni.
Sorry, ale co mnie obchodzą takie kompromisy i w ogóle dlaczego ktokolwiek takie działania bierze pod uwagę? Bednarz chciał całe to gowno rozgonić w....u, to manipulacje SKWK doprowadziły do tego, że se sami ostrzelaliśmy stadion.

Teraz mamy analogiczna sytuację - bo kto wie czy jutro nie dojdzie do zgrzytu na lini pikniki-kumaci. I proszę Cię, nie tłumacz teraz Sociosow, bo to że rzekomo wspólnie z klubem wypuścili takie a nie inne oświadczenie dowodzi tylko temu, że interesy kumatych są ważniejsze.

Nie mam nic przeciwko ultrasom - to nieodzowna i niezbędna część społeczności każdego ruchu kibicowskiego, tyle że sprytnie wykorzystywana przez bandyterke. Doskonale pamiętam skrajne sytuacje jak PDW i zbiórki na wypiskę na wyjazdach po przeganianie z przedziałów liściem, bo elita musiała usiąść. Byłem, może naiwnie, święcie przekonany że te czasy mamy za sobą, a co się okazuje one tylko ewoluowały.

Słodkiego pierdzenia serka nie chce mi się nawet komentować - tu nie możemy, tu musieliśmy się wypowiedzieć, ale tam gdzie nam to nie na rękę siedzimy cicho. I nikt mi nie wmówi, że to że Leśkiewicz jest kim jest w Socios nie ma znaczenia.

Przypomnę - za SKWK niektórzy tutaj dali by się pokroić. Brutalna ironio - niestety w realu inni też dali się pokroić, bądź kroili innych. I padały dokładnie takie same argumenty.
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Stary 01.05.2024, 20:17
Watts napisał(a):Wyświetl post
może skup się na krytyce w sprawach które mają znaczenie zamiast dramatyzowania że to dosłownie SKWK 2 bo race to "łamanie prawa"? skąd wy się bierzecie kosmici?
[…]
nie dziwię się ludziom z twittera i pomniejszym januszkom że od razu się zesrali np. że będą pozywać socios jak nie obejrzą meczu, ale takie stare konie powinny mieć więcej oleju w głowie. jeśli nie to może bardziej wam podpasuje siatkówka albo wyjazdy za Igą Świątek? a jak nie, to czemu nie sektory neutralne? dlaczego według was to wyglądałoby inaczej niż przeciętny wyjazd, i to gorszy bo pod opieką będzie wielu ludzi dla których to będzie pierwszy i ostatni taki mecz?
Na sprawach które mają znaczenie też się skupiam jak jest okazja.

Ty łapiesz, że to tacy jak my finansują tą zabawę? Ogarniasz, że jak jutro całe C dostanie zakaz stadionowy to klub będzie na tym pewnie finansowo do przodu, a jak „ludzie z twittera i pomniejsze januszki” powiedzą pas to ten interes jest do zamknięcia? Zresztą nieważne - zapewne nie łapiesz.

Tutaj jest znacznie ważniejsza kwestia. Większość tych „januszy” jak ich pogardliwie nazywasz kupiła bilety właśnie z przekonaniem, że to coś na kształt sektorów neutralnych. Tak jak mój kolega karnetowicz z A. On nie miał najmniejszego pojęcia, że jedzie na trybunę na której będzie rządzić patusiarnia. Klub mu zakomunikował, że ma dla niego bilety, że na dole jest sektor ultrasów, a on ma opcję kupienia na górze (w domyśle dla normalnych). Nikt się słowem nie zająknął, że to niebezpieczne i lepiej dzieci nie brać itp. Siedzieli cichutko i przytulali po 200. Teraz siedzi i się zastanawia czy jechać. Krótko mówiąc został wydymany. Ja bym też został, ale (wychodzi na to, że na szczęście) nie dam rady się wyrwać i biletów nie kupiłem.
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.05.2024, 20:28
A tu nic się nie zmienia. Walka trwa na forum. Do zobaczenia jutro.
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 01.05.2024, 20:29
Ty łapiesz, że to tacy jak my finansują tą zabawę? Ogarniasz, że jak jutro całe C dostanie zakaz stadionowy to klub będzie na tym pewnie finansowo do przodu, a jak „ludzie z twittera i pomniejsze januszki” powiedzą pas to ten interes jest do zamknięcia? Zresztą nieważne - zapewne nie łapiesz.
OK, ja pukam, a ty mówisz pas i zamkną "interes"

Cytat:
Tutaj jest znacznie ważniejsza kwestia. Większość tych „januszy” jak ich pogardliwie nazywasz kupiła bilety właśnie z przekonaniem, że to coś na kształt sektorów neutralnych. Tak jak mój kolega karnetowicz z A. On nie miał najmniejszego pojęcia, że jedzie na trybunę na której będzie rządzić patusiarnia. Klub mu zakomunikował, że ma dla niego bilety, że na dole jest sektor ultrasów, a on ma opcję kupienia na górze (w domyśle dla normalnych). Nikt się słowem nie zająknął, że to niebezpieczne i lepiej dzieci nie brać itp. Siedzieli cichutko i przytulali po 200. Teraz siedzi i się zastanawia czy jechać. Krótko mówiąc został wydymany. Ja bym też został, ale (wychodzi na to, że na szczęście) nie dam rady się wyrwać i biletów nie kupiłem.
gdybym wiedział że to taki kretyn, nazwałbym go bardziej pogardliwie. ale fakt, może część z tych ludzi co popierdalała po mieście w plecaczkach z pakietami i je straciła faktycznie nie miała najmniejszego pojęcia, tak jakby o niczym? w ogóle? ze strony klubu było dość słabe, że będąc karnetowiczem albo socio nie można było dokupić kilka biletów np. dla rodziny bez karnetu i socios. może wtedy uniknęlibyśmy widoku starych bab i dziadów z wypierdzianymi reklamówkami w kolejkach po bilety, i pisaniny jakiegoś odklejonego fajnopolactwa że jak nie wejdą na meczyk, to będą pozywać klub i socios. całe szczęście ja przestraszyłem się patusiarstwa i niebezpiecznej trybuny i kupiłem na neutralny
Ostatnio edytowane przez Watts : 01.05.2024 o godz. 20:38.
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Stary 01.05.2024, 20:38
Albo nie masz pojęcia o czym piszesz, albo masz tu jakąś misję do wykonania. Nie znasz mnie, ale jak widać nie przeszkadza Ci to obrażać mnie w wyjątkowo żenujący sposób. Dlatego pisałem, że pisanie tutaj czegokolwiek nie ma sensu.
Nie zgodziłem się z Twoją wizją świata. Napisałem to dość dobitnie. Przy czym nie widzę tam nic co by Ciebie obrażało. Na pewno nie miałem takiej intencji. Chciałem napisać, że uważam, że bardzo zaszkodziłeś organizacji którą prowadzicie tym antypolicyjnym tekstem.
Chyba, że chodzi o określenie „patusiarskie”. Cóż, grzeczne to może nie jest ale to taka reakcja „janusza” na traktowanie go jak janusza.
Odpowiedz cytując
BCGorlice
Senior Member

Stary 01.05.2024, 20:44
OK, ja pukam, a ty mówisz pas i zamkną "interes"
[…]
gdybym wiedział że to taki kretyn, nazwałbym go bardziej pogardliwie.
Poważnie? Mam deja vu z 2016-18. Mam wyp… na Kałuży?

ale fakt, może część z tych ludzi co popierdalała po mieście w plecaczkach z pakietami i je straciła faktycznie nie miała najmniejszego pojęcia, tak jakby o niczym? w ogóle? ze strony klubu było dość słabe, że będąc karnetowiczem albo socio nie można było dokupić kilka biletów np. dla rodziny bez karnetu i socios. może wtedy uniknęlibyśmy widoku starych bab i dziadów z wypierdzianymi reklamówkami w kolejkach po bilety, i pisaniny jakiegoś odklejonego fajnopolactwa że jak nie wejdą na meczyk, to będą pozywać klub i socios
To miło, że chociaż tu zauważasz problem.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Stary 01.05.2024, 20:45
Poważnie? Mam deja vu z 2016-18. Mam wyp… na Kałuży?
nie, może na początek po prostu znać proporcje? mówię o porównaniach do SKWK, a w przypadku twojego kolegi to raczej niskie zdolności kognitywne

Cytat:
To miło, że chociaż tu zauważasz problem.
jedyny problem jaki tu widzę to brak instynktu samozachowawczego, co nie oznacza że popieram wysterylizowanie piłki pod gusta ludzi którzy boją się wszystkiego oprócz konformizmu
Ostatnio edytowane przez Watts : 01.05.2024 o godz. 20:47.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 01.05.2024, 20:51
Nie zgodziłem się z Twoją wizją świata. Napisałem to dość dobitnie. Przy czym nie widzę tam nic co by Ciebie obrażało. Na pewno nie miałem takiej intencji. Chciałem napisać, że uważam, że bardzo zaszkodziłeś organizacji którą prowadzicie tym antypolicyjnym tekstem.
Chyba, że chodzi o określenie „patusiarskie”. Cóż, grzeczne to może nie jest ale to taka reakcja „janusza” na traktowanie go jak janusza.
Ale o czym Ty piszesz? Nie bez powodu policji nie ma na stadionach. Dlaczego? Bo tak jak wśród kibiców są debile, którzy lubią zadymę ponad wszystko tak w policji są debile, którzy widząc szalik podświadomie traktują jego posiadacza jak śmiecia. Jeżeli tego nie rozumiesz to masz blade pojęcie o rzeczywistości. Niestety władza deprawuje i nic się na to nie poradzi. Jeżeli uważasz że stróże prawa to świętoszki to sobie pooglądaj jak naparzali kostką brukową w rolników.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.05.2024, 20:51
To nie jest moja wizja świata i powie Ci to każdy, kto jeździ na wyjazdy. Nie mam zamiaru Cię jednak przekonywać, a zdania odnośnie Twojej osoby nie zmieniam - albo jesteś oderwany od rzeczywistości, nie wiesz o czym piszesz w temacie wyjazdów/policji, albo robisz tutaj swoją robotę. Skłaniam się do tej drugiej opcji. A teraz bywaj.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 01.05.2024, 20:53
sergio napisał(a):Wyświetl post
A tu nic się nie zmienia. Walka trwa na forum. Do zobaczenia jutro.
Swoją drogą to może być fenomen na skalę na pewno PL, kto wie czy i nie dalej. Forum, które samo w sobie jest już archaizmem, dodatkowo z ludźmi którzy się na nim zaczęli udzielać 15-20 lat temu 😉
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 01.05.2024, 20:57
To nie jest moja wizja świata i powie Ci to każdy, kto jeździ na wyjazdy. Nie mam zamiaru Cię jednak przekonywać, a zdania odnośnie Twojej osoby nie zmieniam - albo jesteś oderwany od rzeczywistości, nie wiesz o czym piszesz w temacie wyjazdów/policji, albo robisz tutaj swoją robotę. Skłaniam się do tej drugiej opcji. A teraz bywaj.
Robercie, nie jesteś w gimnazjum żeby nie rozumieć podstawowych zasad przyczynowo-skutkowych. Jeszcze raz zapytam - czy ustawa, która ogranicza interwencję policji do działania dopiero w sytuacji kryzysowej określa również w imprezach masowych stosunek do pirotechniki? Błagam, nie bądź hipokryta, chociaż publicznie.

Coś wiadomo po spotkaniu o 19? Czy mi jutro bezzębni pod narodowym powiedzą, że nie wchodzę? Bo jako socios, które się już i tak zaangażowało w tą sprawę fajnie by było, aby jakieś info jednak wyszło
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 01.05.2024, 20:58
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Kogo określasz niezłomnymi? Włącz mózg, że tak delikatnie zasugeruję.
A ja Ciebie proszę nie rób z logiki kurtyzany. Sam dobrze wiesz że całe to info wyszło delikatnie mówiąc ujowo, trzeba było uderzyć się w pierś i nie pudrować tego gowna ale do tego trzeba odwagi .
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 01.05.2024 o godz. 21:00.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 01.05.2024, 21:11
Markus napisał(a):Wyświetl post

...i Wojciecha Jaruzelskiego.

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 01.05.2024, 21:14
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
A ja Ciebie proszę nie rób z logiki kurtyzany. Sam dobrze wiesz że całe to info wyszło delikatnie mówiąc ujowo, trzeba było uderzyć się w pierś i nie pudrować tego gowna ale do tego trzeba odwagi .
Dwie sprawy.

Po pierwsze. Moim zdaniem określanie, historycznie nobilitującym mianem, "niezłomni", stadionowej patologii jest niezbyt mądre i o to mi chodziło kiedy sugerowałem użycie mózgu.

Po drugie, nie sądzę żeby ktokolwiek miał czelność fizycznie zabronić komukolwiek chętnemu wejścia na stadion. To że wystosowane zostało oświadczenie stowarzyszeń kibicowskich Wisły i Pogoni w kwestii związanej z policją o niczym podobnym nie świadczy. Gdyby doszło do siłowych prób ze strony nadgorliwych Wisła jako klub musiałaby zająć stanowisko i nie sądzę, że poparłaby używających siły.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Stary 01.05.2024, 21:18
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dwie sprawy.

Po pierwsze. Moim zdaniem określanie, historycznie nobilitującym mianem, "niezłomni", stadionowej patologii jest niezbyt mądre i o to mi chodziło kiedy sugerowałem użycie mózgu.

Po drugie, nie sądzę żeby ktokolwiek miał czelność fizycznie zabronić komukolwiek chętnemu wejścia na stadion. To że wystosowane zostało oświadczenie stowarzyszeń kibicowskich Wisły i Pogoni w kwestii związanej z policją o niczym podobnym nie świadczy. Gdyby doszło do siłowych prób ze strony nadgorliwych Wisła jako klub musiałaby zająć stanowisko i nie sądzę, że poparłaby używających siły.
Ułaaaa słownie, prawdopodobnie na tt potępił by siłowe próby. Ty rzeczywiście masz 17 lat
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 01.05.2024, 21:19
azor napisał(a):Wyświetl post
Robercie, nie jesteś w gimnazjum żeby nie rozumieć podstawowych zasad przyczynowo-skutkowych. Jeszcze raz zapytam - czy ustawa, która ogranicza interwencję policji do działania dopiero w sytuacji kryzysowej określa również w imprezach masowych stosunek do pirotechniki? Błagam, nie bądź hipokryta, chociaż publicznie.

Coś wiadomo po spotkaniu o 19? Czy mi jutro bezzębni pod narodowym powiedzą, że nie wchodzę? Bo jako socios, które się już i tak zaangażowało w tą sprawę fajnie by było, aby jakieś info jednak wyszło
Ty z kolei musisz chyba być w gimnazjum, bo jak widzę jeszcze zasad, o których wspominasz, sam nie ogarnąłeś. Te swoje lekceważące teksty wykorzystaj na rozmowę z kimś innym. Dobrej nocy, obyś sobie jutro bez przeszkód obejrzał mecz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów