The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2024, 12:46
No teraz to juz na pewno odpali.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.04.2024, 13:47
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie ma sensu zmieniać czegoś co działa. Piszę to samo bo w sumie nadal się nie zdezaktualizowało.
(...)
No, ale czego Albert Rude się spodziewał przychodząc do Wisły?
Co więcej: co przygotował?
Przygotował elaborat na ponoć 80 stron, w którym wykazał (ponoć - nie wiem, może mnie Prezes poprawi) dlaczego jest najlepszą opcją dla Wisły.
Wiedział kim będzie grał.
Wiedział, że będzie Jaroch, Łasicki, Uryga, Duda, Żyro, Sapała.
I co?
Podjął się.

I teraz okazuje się, że nie osiąga lepszych wyników od swoich poprzedników.
I nie możemy wszystkiego złożyć na karb kontuzji czy sędziów.
Poprzednicy mierzyli się z tym samym.
Poprzedników zwolniono, albo sami odeszli.

Jeszcze do niedawna miałem nadzieję, że Rude ma jakiś autorski pomysł na Hiszpanów i Polaków w Wiśle.
Teraz, mimo zaklęć Markusa i wklejania przez niego analiz o "recyrkulacji piłki" (nie zdziwiłbym się, gdyby to on je tworzył). przysięgam: nie widzę niczego z tego, co te analizy tak niby wykazują. Dla mnie to pustosłowie. Bo albo widać coś na boisku, albo trzeba to tłumaczyć wyszukanymi frazami jak jakiemuś "mizoginowi"

Jeśli dzisiaj nic się nie zmieni (i nie mam na myśli wyniku - choć on jest bardzo ważny) w sposobie gry Wisły uznam, że projekt Rude spalił na panewce.

Zasłanianie się sukcesem w postaci awansu do PP jest jak pudrowanie trupa.
Mam tylko nadzieję, że się mylę i Rude oraz drużyna jeszcze mnie pozytywnie zaskoczą.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 13.04.2024 o godz. 13:50.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.04.2024, 14:23
Tak się kończy kłamanie i jechanie na famie. Chwilę można ale prędzej czy później to się wysypie.

Albo Jaro wiele dodawał od siebie mówiąc o profesjonalizmie Rude, o tym jaki super przygotowany, jak już wszystko wiedział zanim kontakt podpisał, albo te raporty Rude to zwykłe paplanie i tak jak mówiłem, gościu jest po prostu dobrym analitykiem i może sobie piękne raporty potworzyć, o niczym, a w praktyce jako trener się nie sprawdza.

Podejrzewam, że prawda leży po środku, Rude to bardziej analityk niż trener, więcej gada niż wie i niż umie. Raport jakiś stworzył, później o dziwo się okazało, że on sę uczy ligi przez 2 miesiące i go zaskakuje to, że Odra się broni cały mecz zamiast presować Wisłę itp. A Jaro dołożył swoją cegiełkę i jak zawsze sam też musiał poopowiadać jakiego fachowca znalazł i jak będzie pięknie - bo jest taki sam jak Rude, teoretyk, pogadać może, to umie, makaron na uszy ponawijać, tylko ma się to nijak do realnej pracy i wyników.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 13.04.2024, 14:35
Tego samego czego każdy trener spoza "wiślackiej rodziny". Ze nie potrzeba namawiać piłkarzy do gry na 100%. Bo nigdzie indziej taka potrzeba nie występuje. Ten sam problem miał Hyballa odkąd Kubuś dał przyzwolenie, ten sam problem miał Gula bo Kubuś pokazał, że można zlać wynik kiedy jest to wygodne i tak się zaczęło to co trwa do dzisiaj. Brzęczek i Sobol nawet nie podnosili kwestii bo wiedzieli, że g mają do gadania i wiszą na dobrej woli piłkarzyków.

Teraz jest trener, który mówi jak jest wydaje się, że sami piłkarze pojęli gdzie jest problem. Niestety piłka nożna to sport zespołowy i wystarczy, że jeden da dupy i cała robota reszty idzie w piach. A takiemu sabotażyście nic nie udowodnisz, zawsze powie, że dał z siebie wszystko, a dziennikarz będzie się dopominał kolejnej szansy dla takiego. To co wyprawiał w Opolu Olejarka to był kryminał omal nie kosztujący nas stratę punktów, a oceniony został pozytywnie i jest płacz dlaczego nie gra więcej. Omrani który wszedł w Głogowie, zagrał dwa razy lepiej niż Olejarka w Opolu i jadą po nim jak po łysej kobyle. To jest cała układanka którą jeżeli postrzegamy w całości to wyłania się ponury obraz spisku, knowań i układów, w którym rozwój klubu, wynik sportowy są na ostatnich miejscach.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 13.04.2024, 15:01
bierzecie pod uwage ze Kroewski zima praktycznie wogole nie "dozbroil" zespolu bazowal na tustych kotach ktorym lepiej grac i utrzymac sie w 1 lidze za wysokie kontrakty ...taki minimalizm .....po jesieni mielismy tylko jednego dobrego napastnika ( Sobczak sie pokazal chyba po zimie- zreszta uwazam Sobczaka za charakternego goscia ale Na Boga - nie na wiazde druzyny ktory ma pociagnac Wisle do ekstraklasy - ..... nikt nie zabezpieczyl Wisly zima np napastnikiem ( Rodado nie mial i inie ma zadnej konkurencji) - of pomocnikiem - bo Duda i Carbo sie po prostu dubluja - mamy slabego bramkarza - ktory tez niema zadnej rywalizacji bo ten wasz Broda to poziom Hutnika , nie am "Generala" na stoperze ( choc ostatnio pokazuje to Jóek ) bo Łasicki , Uryga to po prostu tez poziom co najwyzej Hutnika ......przyszly kontuzje , przyszly kartki (glupie - no ale Jaroch np. nie dosc ze slabizna to jeszcze oslabia zespol kartkami bo nie umie przyjac pilki) i sie okazalo ze ten sklad to tylko na papierze jakos wyglada , brak rywalizacji na niektorych pozycjach , dublowanie pozycji na boisku ...ciagniecie na sile niektorych zawodnikow ....to szambo musialo wkoncu "wywalic" i tak sie stalo ........ ja osobiscie Rude najmniej bym winil za ten burdel ktory tu jest ....a gadanie ze Jop by to ogarnal pozostawiam tylko idiotom z tego forum ktorym los dal chec zycia- czyli bezpieczny hejt za klawiatury......osobiscie najbardziej mi sie podobala Wisla - oczywiscie mowie od dengrengolady i rowni pochylaej - za czasow Hybali ....moze i bylo brzydko , moze bylo chaotycznie ale bylo " zapierdalanie" i " jazda na dupach" taka ze widac bylo zaangazowanie , a Brzeczki, Gule , Sobole - niestety rude juz chyba tez to takie Lelum Polelum - zero dynamiki- zero determinacji - ambicji
Ostatnio edytowane przez gizmowisla : 13.04.2024 o godz. 15:07.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.04.2024, 15:04
Nie wiem czego się po tym meczu spodziewać.Może zadziała logika ligi i mocno okrojonym składem ogolimy petrochemie?Szukam jakiegokolwiek powodu żeby usiąść przed TV
Ps.Widzę że niektórzy problem już w jakiś sposób rozwiązali
Ostatnio edytowane przez krysztal : 13.04.2024 o godz. 15:06.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 13.04.2024, 15:06
FraMat napisał(a):Wyświetl post
No, ale czego Albert Rude się spodziewał przychodząc do Wisły?
Co więcej: co przygotował?
Przygotował elaborat na ponoć 80 stron, w którym wykazał (ponoć - nie wiem, może mnie Prezes poprawi) dlaczego jest najlepszą opcją dla Wisły.
Wiedział kim będzie grał.
Wiedział, że będzie Jaroch, Łasicki, Uryga, Duda, Żyro, Sapała.
I co?
Podjął się.

I teraz okazuje się, że nie osiąga lepszych wyników od swoich poprzedników.
I nie możemy wszystkiego złożyć na karb kontuzji czy sędziów.
Poprzednicy mierzyli się z tym samym.
Poprzedników zwolniono, albo sami odeszli.

Jeszcze do niedawna miałem nadzieję, że Rude ma jakiś autorski pomysł na Hiszpanów i Polaków w Wiśle.
Teraz, mimo zaklęć Markusa i wklejania przez niego analiz o "recyrkulacji piłki" (nie zdziwiłbym się, gdyby to on je tworzył). przysięgam: nie widzę niczego z tego, co te analizy tak niby wykazują. Dla mnie to pustosłowie. Bo albo widać coś na boisku, albo trzeba to tłumaczyć wyszukanymi frazami jak jakiemuś "mizoginowi"

Jeśli dzisiaj nic się nie zmieni (i nie mam na myśli wyniku - choć on jest bardzo ważny) w sposobie gry Wisły uznam, że projekt Rude spalił na panewce.

Zasłanianie się sukcesem w postaci awansu do PP jest jak pudrowanie trupa.
Mam tylko nadzieję, że się mylę i Rude oraz drużyna jeszcze mnie pozytywnie zaskoczą.
Czy Ty albo ktokolwiek inny widział tą osiemdziesięciostronicową legendarną analizę drużyny Wisły?
Była czy jej nie było? Jeśli była to jak była jej treść i dlaczego rezultaty są jak dotąd przeciętne?
A może to pierdo.enie takie samo jak o okazji-Bregu, jeszcze większej okazji za 2 tys euro miesięcznie i bramkarzu-pięciokrotnym mistrzu Białorusi, który jest 2 miesiące, ale nie może grać (a ta niesłychana okazja ile kosztuje miesięcznie)?
Jak dotąd suche fakty to bilans 3-1-3 i 7 miejsce w lidze, poza barażami i na osłodę szczęśliwy finał PP. Jak ktoś uważa, że ten wyniki są bdb to w sumie ok.
Każdemu wolno mieć takie oczekiwania jakie chce albo pisać co chce bo np. ma z tego jakieś korzyści.
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 13.04.2024, 15:19
gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
bierzecie pod uwage ze Kroewski zima praktycznie wogole nie "dozbroil" zespolu bazowal na tustych kotach ktorym lepiej grac i utrzymac sie w 1 lidze za wysokie kontrakty ...taki minimalizm .....po jesieni mielismy tylko jednego dobrego napastnika ( Sobczak sie pokazal chyba po zimie- zreszta uwazam Sobczaka za charakternego goscia ale Na Boga - nie na wiazde druzyny ktory ma pociagnac Wisle do ekstraklasy - ..... nikt nie zabezpieczyl Wisly zima np napastnikiem ( Rodado nie mial i inie ma zadnej konkurencji) - of pomocnikiem - bo Duda i Carbo sie po prostu dubluja - mamy slabego bramkarza - ktory tez niema zadnej rywalizacji bo ten wasz Broda to poziom Hutnika , nie am "Generala" na stoperze ( choc ostatnio pokazuje to Jóek ) bo Łasicki , Uryga to po prostu tez poziom co najwyzej Hutnika ......przyszly kontuzje , przyszly kartki (glupie - no ale Jaroch np. nie dosc ze slabizna to jeszcze oslabia zespol kartkami bo nie umie przyjac pilki) i sie okazalo ze ten sklad to tylko na papierze jakos wyglada , brak rywalizacji na niektorych pozycjach , dublowanie pozycji na boisku ...ciagniecie na sile niektorych zawodnikow ....to szambo musialo wkoncu "wywalic" i tak sie stalo ........ ja osobiscie Rude najmniej bym winil za ten burdel ktory tu jest ....a gadanie ze Jop by to ogarnal pozostawiam tylko idiotom z tego forum ktorym los dal chec zycia- czyli bezpieczny hejt za klawiatury......osobiscie najbardziej mi sie podobala Wisla - oczywiscie mowie od dengrengolady i rowni pochylaej - za czasow Hybali ....moze i bylo brzydko , moze bylo chaotycznie ale bylo " zapierdalanie" i " jazda na dupach" taka ze widac bylo zaangazowanie , a Brzeczki, Gule , Sobole - niestety rude juz chyba tez to takie Lelum Polelum - zero dynamiki- zero determinacji - ambicji
Królewski nie dozbroił bo nie ma na to kasy.
Utrzymywanie ponad 30 kopaczy na zawyżonych kontraktach i robienie trzeci rok wyniku finansowego minus kilkanaście baniek rocznie przez gościa, który nie ma majątku jak Cupiał czy Świerczewski tak się musiało skończyć. Ale jak nie awansujemy do ligi będzie zapewne jeszcze gorzej.
Bilans 3-1-3 w lidze, uważasz, że takie świetne wyniki byłyby poza zasięgiem Jopa? Dlaczego tak?
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 13.04.2024, 15:24
Teraz, mimo zaklęć Markusa i wklejania przez niego analiz o "recyrkulacji piłki" (nie zdziwiłbym się, gdyby to on je tworzył). przysięgam: nie widzę niczego z tego, co te analizy tak niby wykazują. Dla mnie to pustosłowie.
Wklejane tutaj analizy nie są moje. Za każdym razem podaję ich źródło. Ja pisząc analizy nigdy się ich nie wypierałem. W którym miejscu te, które wkleiłem są fałszywe i nie opisują prawidłowo taktyki Wisły?

Wskaż.

Nie potrafisz? Dziękuję.

Jakiś trener opisał mecz inaczej, pokazał, że to pustosłowie, a na boisku było coś zupełnie innego?

Wskaż. Potrafisz?

Nie, Ty jedyne co potrafisz, to nazywać niepasujące Ci do narracji opisy gry Wisły "pustosłowiem" i nie widzieć tego, na co pokazują. Typowe. Pozytywnych dla Omraniego wypowiedzi w Rumunii też nie widziałeś. Widziałeś za to, że niby Rude nie słucha Jopa.

Typowy manipulant.

A sukces w postaci awansu do finału Pucharu Polski to nie "pudrowanie trupa", tylko wspaniałe osiągnięcie Wisły, najlepsze od 12 lat. Jak bardzo Ci się ono nie podobało i jak mocno Cię ono zdenerwowało, pokazałeś już obrażając cieszących się po tym meczu kibiców na forum.

Bo to nie Sobolewski pokonał Piasta i Widzew, co nie? Naiwniakom możesz wmawiać, że to nie o to Ci tu również chodzi.

Będziemy o tym pamiętać.

Czy projekt który nazywasz "projektem Rude" wypali, pokażę dopiero koniec sezonu, a nie dzisiejszy mecz. To też pewien podstawowy fakt, którego łatwo nie zmanipulujesz.
Ostatnio edytowane przez Markus : 13.04.2024 o godz. 15:46.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.04.2024, 15:39
Angel w pierwszym składzie. Ciekawe czym go naszprycowali ;]

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 13.04.2024, 15:44
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Angel w pierwszym składzie. Ciekawe czym go naszprycowali ;]
A to pech...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 13.04.2024, 15:45
Po ogłoszeniu składu mogę powiedzieć jedno: Rodado jest niesamowity. Bez względu na to jak zagra. "Prze gość" z tymi powrotami po poważnych kontuzjach. Dla Wisły gotów jest ryzykować nawet własnym zdrowiem.

A to przecież nie żadna "legenda". Kto więc ma bardziej wartościowe podejście do swoich obowiązków i Wisły, on, kiedyś nazywany pogardliwie hiszpańskim najemnikiem, którego np. taki Koaliczek chciałby pogonić z klubu, czy gro rzekomych legend i wychowanków Białej Gwiazdy?
Ostatnio edytowane przez Markus : 13.04.2024 o godz. 15:50.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 13.04.2024, 15:48
Markus napisał(a):Wyświetl post
Wklejane tutaj analizy nie są moje. Za każdym razem podaję ich źródło. Ja pisząc analizy nigdy się ich nie wypierałem. W którym miejscu te, które wkleiłem są fałszywe i nie opisują prawidłowo taktyki Wisły?

Wskaż.

Nie potrafisz? Dziękuję.

Jakiś trener opisał mecz inaczej, pokazał, że to pustosłowie, a na boisku było coś zupełnie innego?

Wskaż. Potrafisz?

Nie, Ty jedyne co potrafisz, to nazywać niepasujące Ci do narracji opisy gry Wisły "pustosłowiem" i nie widzieć tego, na co pokazują. Typowe. Pozytywnych dla Omraniego wypowiedzi w Rumunii też nie widziałeś. Widziałeś za to, że niby Rude nie słucha Jopa.

Typowy manipulant.

A sukces w postaci awansu do finału Pucharu Polski to nie "pudrowanie trupa", tylko wspaniałe osiągnięcie Wisły, najlepsze od 12 lat. Jak bardzo Ci się ono nie podobało i jak mocno Cię ono zdenerwowało, pokazałeś już obrażając cieszących się po tym meczu kibiców na forum.

Bo to nie Sobolewski pokonał Piasta i Widzew, co nie? Naiwniakom możesz wmawiać, że to nie o to Ci tu również chodzi.

Będziemy o tym pamiętać.

Czy projekt który nazywasz "projektem Rude" wypali, pokażę dopiero koniec sezonu, a nie dzisiejszy mecz. To też pewien podstawowy fakt, którego łatwo nie zmanipulujesz.
Kabaretu ciąg dalszy.
Nawet mi się nie chce polemizować.
Bo niby z czym?
Z bzdurami?

Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 13.04.2024, 15:49
Tu pasuje klasyczne "A co on ....a jest? Robocop?"
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 13.04.2024, 15:54
Kabaretu ciąg dalszy.
Nawet mi się nie chce polemizować.
Bo niby z czym?
Z bzdurami?

Kabaretem byłyby tylko Twoje dalsze próby polemizowania z faktami i prawdą, które pokazałem.
(...)
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 13.04.2024, 16:00
Markus napisał(a):Wyświetl post

Kabaretem byłyby tylko Twoje dalsze próby polemizowania z faktami i prawdą, które pokazałem.
Nie zniżę się do polemiki z kłamcą, manipulantem i kabareciarzem, mizoginie jeden

Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 13.04.2024, 16:06
Nie zniżę się do polemiki z kłamcą, manipulantem i kabareciarzem, mizoginie jeden
Próby obrażania mnie stanowią najlepszy komentarz i podsumowanie Twojej osoby.
(...)
"
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 13.04.2024, 16:10
sam siebie obrażasz, mizoginie
Wystarczy poczytać twoje wyssane z palca brednie

Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 13.04.2024, 16:22
Dzisiaj ma być planowy wpier.dol tak jak tydzień temu miała być planowa wygrana z Motorem.
Tydzień temu nie wyszło, może dzisiaj też będzie niespodzianka.
Trzymamy kciuki
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 13.04.2024, 16:47
Pierwszy kwadrans, Krzyżanowski stwarza setkę rywalowi. Jaki to jest kretyn.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 13.04.2024, 17:23
Oglądam równocześnie Puszcza-Lech.

Jaka jest różnica między Wisłą a Puszczą?

Mniej więcej w tym samym czasie (około 22 minuty u nas) mieliśmy rzut wolny w bardzo podobnym miejscu co Puszcza. My sobie rozegraliśmy w aut, za to Craciun z Puszczy skierował piłkę do bramki.

Taka jest między nami różnica, dlatego oni grają w eklapie, a my się kopiemy po czole w 1 lidze.

Przypomnijcie, jaki budżet Puszczy w eklasie na kadrę? 8? 9 milionów? Nie mam pytań.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 13.04.2024, 17:23
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Pierwszy kwadrans, Krzyżanowski stwarza setkę rywalowi. Jaki to jest kretyn.
Przypominają mi się złote momenty Krystiana Wachowiaka - 500,000 PLN prawdziwego talentu.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 13.04.2024, 17:24
O ile jeszcze na początku rundy jakoś ta drużyna wyglądała, przynajmniej momentami, to takiej chu.ni jak w pierwszej połowie to jeszcze nie graliśmy. Pierdyliard strat, niedokładnych podań, piłka odbija sie od nich jak od kołków, wolni jak keczup. Każde wznowienie celebrujemy jak byśmy kur.a w kosmos lecieli, a i tak gów.o z tego wychodzi, bo najczęściej zagrywamy w aut. Żadnego przyspieszenia ani szybkiego wznowienia. Jesteśmy na ten moment jedną z najsłabszych drużyn 1 ligi. Baraże to będzie cud.
Ostatnio edytowane przez ciacho : 13.04.2024 o godz. 17:26.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 13.04.2024, 17:24
Ostatnie 5 minut.
Colley zostawia przy aucie piłkę rywalowi jak to niegdyś uczynił Szot.

Forum stwierdziło że Szot to kretyn.
Czy będziemy konsekwentni w ocenach?
Mamy parodystów na boisku.
Co z nimi robi trener?

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 13.04.2024, 17:25
Setka to jedno, ale chyba nauczył się człapania od Dudy no i było kilka sytuacji kiedy miał piłkę i zamiast podać naszemu, albo wywalić na aut to niby kopie ale zawsze tak, że piłka zostaje u przeciwnika i jedzie kontra.

Kogokolwiek za niego.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 13.04.2024, 17:26
Ktokolwiek za wszystkich

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 13.04.2024, 17:28
Ktokolwiek za wszystkich
Jasne. A najlepiej za trenera a reszta niech zostanie jak dawniej .

Ostatnie 5 minut.

Co z nimi robi trener?
Coley by do tej piłki zdążył gdyby jakiś matoł nie postawił reklamy metr przy linii. Porównywać te dwie sytuacje może tylko ktoś bez pojęcia. Całe szczęście sytuację naprawił Carbo.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 13.04.2024, 17:31
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Coley by do tej piłki zdążył gdyby jakiś matoł nie postawił reklamy metr przy linii. Porównywać te dwie sytuacje może tylko ktoś bez pojęcia. Całe szczęście sytuację naprawił Carbo.
No jasne.
Szot kretyn, Colley geniusz, tylko nie zauważył reklamy.

Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 13.04.2024, 17:51
Ostatnie 5 minut.

Co z nimi robi trener?

Juz trzeci trener. Sklaniam sie ku wnioskowi, ze to nie trener jest/byl problemem
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.04.2024, 17:59
Trener też jest problemem bo jest cienki. Jest analitykiem, nie trenerem. Ale problemem głównym jest szaaaalony właściciel AI
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów