|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie chce mi się szukać jak było za Sobola, pamiętam jedynie ten pierwszy sezon gdzie drużyna z każdym z czołówki przegrała, a na słabszych zrobiła dobrą serię. Ale tu też nie do końca jest taka statystyka miarodajna, bo myślę, ze należałoby rozkładać wyniki na mikrocykle inaczej patrzeć na mecz z Chrobrym, który np teraz jest blisko końca tabeli ale na przestrzeni ostatnich 5-10 meczów będzie w czołówce ligi.
I to zmienia optykę na dany wynik, bo teoretycznie przegraliśmy z dołem ligi, a praktycznie z druzyną, która akurat ma topową formę (wyniki) w lidze. Dlatego napisałem, że nie chce mi się tych czasów Sobola roztrząsać i mając w pamięci super serię wtedy a później jak nas cała czołówka objechała, czyli upraszczając, nie wnikając w te mikrocykle, to własnie mamy identyczne wyniki u Rudego. Czołówka wiosenna ligi nas jedzie, a umiemy jedynie z dołem wygrywać. Myślę, że to sie nie zmieni i ten gościu to jest własnie poziom Sobola. A jak widać po Jarusiu, na pewno u niego nic się nie zmieniło. Nie ma jakiegoś nowego otwarcia, zmiany nastawienia, klimatu, jest co mecz pajacowanie na X, rzucanie drużynie i trenerowi kłód pod nogi. Jaro robi dużo aby w Wiśle były toksyczne warunki pracy, na pewno trener i zawodnicy w takich warunkach będa mogli osiągać swój max możliwości... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
|
|