The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2024, 15:28
Nie chce mi się szukać jak było za Sobola, pamiętam jedynie ten pierwszy sezon gdzie drużyna z każdym z czołówki przegrała, a na słabszych zrobiła dobrą serię. Ale tu też nie do końca jest taka statystyka miarodajna, bo myślę, ze należałoby rozkładać wyniki na mikrocykle inaczej patrzeć na mecz z Chrobrym, który np teraz jest blisko końca tabeli ale na przestrzeni ostatnich 5-10 meczów będzie w czołówce ligi.
I to zmienia optykę na dany wynik, bo teoretycznie przegraliśmy z dołem ligi, a praktycznie z druzyną, która akurat ma topową formę (wyniki) w lidze.

Dlatego napisałem, że nie chce mi się tych czasów Sobola roztrząsać i mając w pamięci super serię wtedy a później jak nas cała czołówka objechała, czyli upraszczając, nie wnikając w te mikrocykle, to własnie mamy identyczne wyniki u Rudego. Czołówka wiosenna ligi nas jedzie, a umiemy jedynie z dołem wygrywać.

Myślę, że to sie nie zmieni i ten gościu to jest własnie poziom Sobola. A jak widać po Jarusiu, na pewno u niego nic się nie zmieniło. Nie ma jakiegoś nowego otwarcia, zmiany nastawienia, klimatu, jest co mecz pajacowanie na X, rzucanie drużynie i trenerowi kłód pod nogi.
Jaro robi dużo aby w Wiśle były toksyczne warunki pracy, na pewno trener i zawodnicy w takich warunkach będa mogli osiągać swój max możliwości...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów