|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Jak Cie pocisnąć, to nawet pomyślisz i napiszesz coś z sensem. Choć myślę, że czas spędzony w lidze i z drużyną też w przypadku Rodado zrobiły tu swoje. Dojrzał jako zawodnik. Niekoniecznie wyobrażam sobie go na tej pozycji pól roku, czy rok wcześniej.
Ostatnio edytowane przez Cymes : 30.03.2024 o godz. 17:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
jest zero zero, największy paradoks jest taki że gramy tak ryzykownie w obronie a tak asekuracyjnie i bezpłociowo w ataku, to jest nonsens
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Trzeba liczyc na staly fragment albo ze sie ktorys koncertowo obetnie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no i dobrze, ze sie dwoch obcielo. Brawo Szymon.
Ostatnio edytowane przez As : 30.03.2024 o godz. 18:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Niech im Joseph jeszcze z 3 piłkarzy znokautuje w 2 połowie to wygramy 4:0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Nie farta tylko Ratona na bramce. To że któryś trafił w poprzeczkę to cóż.
Mam wrażenie że Gogu zupełnie nie rozumie o co chodzi. Co podanie to do nikogo. Duda fajnie dograł Sobczak wziął chłopa na plecy i mamy wynik do przerwy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Nie chce się nawet tego oglądać...
Jak jeszcze słucham, ze oni mieli 3 dni wolnego...
Ostatnio edytowane przez Levis88 : 30.03.2024 o godz. 19:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Graliśmy słabiej w tym sezonie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Proponuję po tym meczu tydzień wolnego na "regenerację".... a nie czekaj, teraz pora na blamaż z Piastem.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Krzyżanowski ława po tym meczu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dramatycznie gramy druga polowe. Mielismy zle mecze w przeszlosci ale tak bezplciowego to nie widzialem juz od paru lat.
Wysrali sie koncertowo na te poltorej banki od kibicow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Tyle z awansu XDD ależ to będzie piękna sraka w środę XDDD 33k kibiców dostanie danie główne serwowane na Reymonta od kilku lat, mianowicie świeżo wycisniete szczyny z mokrej szmaty prosto do mordy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaangazowanie pilkarzy w tym meczu to jest skandal
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dobrze że chociaz mamy fajnego hiszpańskiego trenera.
Spodziewam się wielu pochwalnych postow po tym meczu naszego fan Rude Klubu. Taktyka z jednym strzałem na mecz musiała zdać egzamin |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czuje się jakby ktoś mi nawet nie na pluł na ryj, nawet nie naszczal tylko od razu nasrał..to co się odpierdala w tym klubie to jest taka szopka.. tragikomedia pilkarska, taki brak zaangażowania, takie błędy, taki brak umiejętności... to się nie dzieje po prostu. Co wyście ....y zrobili z naszym klubem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pilkarzyny graja jakby nie dostali kasy albo w szatni był kwas. Innego wyjaśnienia na to człapanie i olewanie nie widzę. Oni powinni wiedzieć zw gra w tym klubie ma być na maxa. A jak się komuś taki aproach nie podoba to droga wolna.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Trener z Erasmusa, dyrektor z pastwisk, bramkarz turysta.
A wy chcecie wyników. Z kim? Z tymi amatorami? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie rozumiem jak można równocześnie wystawiać Carbo i Dudę w pierwszym składzie
Żaden nie zdobywa przestrzeni, żaden nie wbiega w pole karne Tzn co w ogóle robi Duda poza byciem młodzieżowcem to trudno powiedzieć Mecz katastrofalny Poza Sobczakiem i Ratonem reszta równie beznadziejna ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Typowe wielkanocne spotkanie, na które piłkarze wyłożyli lachę. Zagraliśmy gówno i zostaliśmy za to ukarani.
Sprawa awansu bezpośredniego jest już raczej rozstrzygnięta. Strata Angela jest nie do odrobienia z materiałem ludzkim siedzącym na ławce, ten człowiek jest głową i płucami naszej ofensywy. On haruje jak wół cały mecz od pola do pola karnego i tego dzisiaj bardzo brakowało. Ławka po tym meczu należy się zdecydowanie Urydze i Krzyżanowskiemu, zagrali dziś w obronie absolutny kryminał. Alan przez brak dynamiki jest objeżdżany przez napastników jak dziecko i coraz częściej jest po prostu spóźniony z interwencjami. Raton bohaterem meczu.
Ostatnio edytowane przez Patryko : 30.03.2024 o godz. 19:34.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kompromitacja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Lata lecą, trenerzy się zmieniają a poreprezentacyjna chu.jnia jak była tak jest...
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2023
Offline |
|
|
No cóż, taki wynik musiał się przytrafić. Gramy tanimi hiszpańskimi zawodnikami, nie stać nas na solidnych Polaków jak Chrobrego. Na szczęście mamy trenera, który nie jest skażony polską myślą szkoleniową i dobrze ułożony klub. Analizujemy błędy i za tydzień znów ciułamy punkty po awans.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podwójny post do usunięcia
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 30.03.2024 o godz. 19:37.
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wisełko nasza coraz dalej ekstraklasa!
Przy dzisiejszej wygranej Arki, nie ma co się oszukiwać. Nie zajmiemy 1-2. Ciężko będzie o baraże, a jak już zagramy to kto wie czy przypadnie nam wyjazd... Emocje właśnie opadły. Nawet półfinał PP nie cieszy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Tylko Sobczak pokazuje ze mu zależy. Reszta out
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Raton bohaterem meczu i to niestety nie jest żart. Krzyżanowski najgorszy na boisku, ławka mu się należy.
Niestety miałem dobre przeczucie. Brak Rodado strasznie widoczny. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Tragedia, całe momentum i pozytywny klimat sprzed przerwy poszedl w ....
Tu nawet nie chodzi o to ze przegrali ale o styl a w zasadzie jego brak. Przeciez jakby Chrobry strzelil 6 czy 7 to nie można by mieć pretensji. Nadzieje upatruje w rozwiazywalnych szybko kwestiach jak : - rozjebani mentalnie po kontuzji Rodado (ktos ich mentalnie ogarnie na Chrobrego nie zdążyli bo kontuzja w ostatniej chwili) - dojebani (znowu fizycznie w przerwie, złapią świeżość po Piaście) - cichy protest bo zaleglosci są blizej 2.0 niż 1.0 (Prezes wyplaci zaleglosci w tym tygodniu) Jakakolwiek jest przyczyna to moje pozytywne nastawienie do tej druzyny właśnie wyparowało niczym Rodado ze składu. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jeszcze chcialbym dodac ze wolalbym 4:1 niz 3:2. Teraz beda mowic ze wszystko jest ok i niewiele braklo. A przy 4:1 moze by im wyjebal kubel zimnej wody na glowe.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|