|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ojej Markus, ty msz czas czyjeś posty odkopywać? Ale żeby mi udowodnić, że niby Hyballę hejtowałem, to już nie miałeś czasu szukać, bo miałeś lepsze zajęcia w życiu.
Jeszcze broni transferu grubasa, który przyszedł na 3 miesięczny kontrakt, po to żeby sobie schudnąć. Dojebany transfer. Chłop jak wejdzie na boisko to może na końcówki meczów, może 2-4 razy Zimowe okienko to jest totalna klęska jeśli chodzi o transfery, Omrani jest tego idealnym przykładem. A im dalej w las tym gorzej i fartem udało się uniknąć połamanego Ghańczyka, za to jest nie wiem po co Dziedzic i "mocny" Bregu, który też pewnie będzie do formy dochodził z 2 lata. Widze, ze masz zamiłowanie do bronienia byle czego. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
|
|