|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jaka płaca taka praca
![]() Oczywiście żartobliwie.. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Co to jest 12 km/h. Idź na bieżnie i zarzuc sobie takie tempo. Dawno nie czytałem większej bzdury. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Co niewiele zmienia wynik z porównania, gdzie leciwy gość, który wciągnął nosem w swoim zyciu więcej niz waży i w tym czasie jeszcze śpiewa ma lepszą kondycję niż nasze wysportowane gwiazdy. ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
No nie ma lepszej kondycji. Natomiast spoko że przyznasz że rzuciłeś danymi z czapy, choć to raczej media rzucają fake newsy o tych 20 km podczas jednego koncertu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jest szybszy od Młyńskiego? Jest.
Wystarczy za komentarz. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ja czasami podczas dłuższej rozmowy przez telefon wykręcam 4000 kroków chodząc po pokoju ![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tak czy siak, co trenują Polscy kopacze? Za granicę jedzie, ani techniki, ani przygotowania taktycznego, ani fizycznego nie ma.
Grać w Polsce w piłkę się nie nauczą, to chociaż by mogli być maszynami do zapierdalania, siłka, bieganie itp. Tymczasem oni trenują po 10-20 lat zawodowo, żeby i tak od przeciętnego kopacza z zagranicy odstawać, a i nierzadko od półamatorów dostać lanie. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Dajmy sobie z tym spokój. Ja widze jedno. Od dobrych kilku lat jestesmy NAJWOLNIEJSZĄ drużyną w lidze w której gramy. Jesteśmy skazani na atak pozycyjny i wrzutki. Tyle, że tego nasi "trenerzy" nie potrafią nauczyć naszych "zawodników". Kiedys chociaz nadrabialiśmy wybieganiem (wolniejszym, ale jednak=> przy średnio w lidze 105-110 km/mecz, nasi mieli 112 do nawet 120 km/mecz. EOT ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
#CzasNaBelek
https://wislakrakow.com/posts/czasna...ly-krakow/8961 8 stycznia 2024 roku drużyna Białej Gwiazdy rozpocznie w Myślenicach przygotowania do rundy wiosennej. Dwanaście dni później krakowianie udadzą się do Turcji, gdzie kontynuować będą pracę przed startem rozgrywek. Zgrupowanie potrwa od 20 stycznia do 3 lutego. Gracze z R22 stacjonować będą w dobrze znanym im obiekcie IC Santai Family Resort, który posiada rozwiniętą infrastrukturę sportową z dwoma basenami, z siłownią, z centrum fitness, SPA & Wellness oraz przede wszystkim z czterema pełnowymiarowymi boiskami. ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ile tam dzisiaj mamy w myslenicach ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
To jeszcze trening czy już gang bang?
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Wisła ogłosiła daty sparingów:
24.1.2024 - FC Nassaji 27.1.2024 - FC Atyrau 30.1.2024 - Kolding IF 02.2.2024 - FC Arda https://twitter.com/WislaKrakowSA/st...2478929830383/ ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To są klubu przez AI wyszukane?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
A potem dziwisz się, że ludzie mają cię za trolla/idiotę
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No proszę jaka powagą jak się o AI zazartuje. Przepraszam że uraziłem najświętsza AI.
A co do idioty to z całym szacunkiem ale jeśli twierdzisz np że Królewski nie miałby czasy na forum pisać, gdzie chłop jest znany z tego że musi się w mediach społecznościowych udzielać i lubi dyskusje z oponentami to... No idiota Cię nie chce nazywać ale poziom odklejenia jest konkretny. Czy u ciebie czy i drozda i Markusa. O tym wpisie w stopce że celem jest awans w lutym nie wspominam bo już o tym pisałem ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A propos odklejenia, podsumujmy Twoje:
- Dyrektor sportowy taki jak Kiko musi mieć nad sobą niańkę, jakąś zwierzchność, która może wetować jego ruchy. Dostałeś AL - cholera też źle. Sam chcesz to niańką zostać? - PMŚ może być wartościowa i generalnie stanowi lepsze rozwiązanie niż zachodnia (a przynajmniej dla takich klubów jak Wisła), bo na zachodzie nie trenują szkoleniowcy pochodzący z innych krajów niż rodzime za wyjątkiem Portugalii, Hiszpanii i Włoch. ![]() - Rude to nie jest trener, tylko analityk, który dotychczas jedynie przegrywał i którego zatrudnienie będzie strzałem w kolano. Wiesz o tym jeszcze zanim odbył pierwszy trening i powiedział pierwsze dzień dobry. ![]() - Królewski to fatalny właściciel klubu, podejmujący niemalże wyłącznie złe decyzje i kompromitujący Wisłę. prawie nigdy nie mówi prawdy, nie ma sensownej idei, żyje w sferze utopii etc. Naprawdę czekam, aż napiszesz, że Kiko zatrudniły krasnoludki, a nie on, nie zdziwiłoby mnie to. - Odklejeni są wszyscy poza Tobą i czasem zgadzającym się z Tobą Koalikiem. Wiele spraw pominąłem, bo to nie wszystko w temacie, kto tu jest naprawdę odklejony, ale nie chce mi się już dalej wyliczać absurdów którymi nas raczyłeś w ostatnich tygodniach. Szkoda czasu.
Ostatnio edytowane przez Markus : 10.01.2024 o godz. 15:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O kurde AI niańka Kiko
Ja z Tobą już nie gadam bo to sensu nie ma. Może dlatego nic nie rozumiesz że jesteś zaślepiony Hiszpanami i Królewskim więc trochę mózg nie działa jak trzeba. Z tym super Królewskim w I lidze drugi rok, który na siłę bronil PMS to dobre Myślę że wystarczy spojrzeć z boku na ten cyrk w Wiśle, który trwa 5 lat, a wręcz od roku się nasilił, żeby wiedzieć czy rację mam ja, w krytyce tego gówna, czy ty w udawaniu że jest ok. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To się powinieneś cieszyć że wzbudza efekt odwrotny bo w takim razie swoimi wpisami uwiarygadniać Jarosława Królewskiego.
Także powinnaś mnie chwalić zamiast ganić. No chyba że tobie zależy aby ośmieszać Królewskiego i dlatego mnie tak wyjasniasz ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Online |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cieszę się bo jesteś w swoim działaniu nieudolny. Jednak to co robisz jest godne stanowczego potępienia, bo pod płaszczykiem troski siejesz ferment, dokładnie tak jak za Hyballi. Całe szczęście układ jest już inny.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
OFFTOP:
@pepe72: na Android (ver. 13) forum działa na komórce normalnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Mam 13 i "nie działa". Tj. otwiera się strona, a nawet kiedyś skomentowałem, ale układ strony nie jest zoptymalizowany pod komórkę więc zarówno czytanie, a zwłaszcza pisanie jest mocno upierdliwe.
A wracając do tematu. Wisła wrzuciła filmy z treningów: T1: https://youtu.be/Z0b1uTODkxo?si=EWRjjsvLCHbGKcMl T2: https://youtu.be/TpH6MCBB26c?si=Ja_wfDP5atTwliQ_ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Wisła leci do Turcji w sobotę:
https://sport.lovekrakow.pl/aktualno...row_54768.html Cytat:
Bramkarze: Kamil Broda, Alvaro Raton, Jakub Stępak. Obrońcy: Joseph Colley, Bartosz Jaroch, Jakub Krzyżanowski, Mariusz Kutwa, David Junca, Igor Łasicki, Eneko Satrustegui, Dawid Szot, Alan Uryga. Pomocnicy: Jesus Alfaro, Angel Baena, Vullnet Basha, Marc Carbo, Kacper Duda, Enis Fazlagić, Patryk Gogół, Roman Goku, Igor Sapała, Bartosz Talar, Karol Tokarczyk, Dawid Olejarka, Miki Villar. Napastnicy: Angel Rodado, Szymon Sobczak, Michał Żyro.
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 19.01.2024 o godz. 00:25.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Osoba Fazlagicia zaskakuje, ciekawe czy to będzie prawdziwą szansa dla niego czy tylko formalność by nie iść do FIFA, UEFA, PZPN, NBA, NFL itd. Brakuje jednego na skrzydło do rotacji, Starzyńskiego nie chcieliśmy z powrotem czy nie możemy. Zdrowy Żyro i grający z przodu może nam się przydać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Wiemy, rozumiemy, należy opierać się na Junce, który ostatni dobry mecz zagrał wiele miesięcy temu i od tego czasu ani razu nie dojechał, a nie na Szocie, który dobre mecze przeplata złymi. To ma sens.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
No właśnie dlatego piszę o "wierzę" w Junkę, a nie że to będzie rzeczywistość, raczej się skłaniam, że to Szot będzie jedynką na lewej, choć wolałbym Junkę z rundy wiosennej ubiegłego sezon.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|