The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.12.2023, 20:47
Cytat:
Pokaż mi tymczasowego trenera w jakimkolwiek klubie, który wygrał wysoko 3 mecze z rzędu bez straty pumktu i nie został zostawiony na stanowisku. Z jakiejkolwiek ligi, kiedykolwiek w czasie. Powodzenia w szukaniu. Z reguły trenerzy tymczasowi odnoszą słabe wyniki i są wymieniani bez żalu.

A idioty to sobie w domu poszukaj.

Czasem widać, że coś zatrybi od początku. Jeżeli Jop powtórzy w trzecim meczu z rzędu taką samą grę to będzie większym pewnikiem niż dajmy na to Moskal. Zmienia się trenerów za słabe wyniki, nie za dobre. Jak coś w piłce działa, to się tego nie zmienia, bo przy kimś innym też może zadziałać

I tak jak mówię, Jop jeszcze nie wygrał 3 meczu, chociaż pewnie już teraz dał Krolewskiemu do myślenia. I wcale mnie to nie dziwi.
Różnica w grze jest widoczna gołym okiem.
Jak ty na prawdę idiotą jesteś, który mózgu nie używa to co ja poradzę? Najpierw mi pokaż drugą taką drużynę jak Wisłą, która:
1. Ma przewagę możliwości i kasy nad resztą/większością drużyn
2. Gra w śmiesznej I lidze
3.Musi awansować na już, a nie bawić się w eksperymenty
4. Ma takie długi i jak nie awansuje to może upaść

I nauczony doświadczeniami:
1. Sobol miał super serię
2. Właściwie każdy miał super serię na początku w Wiśle
3. Jak widać kilka meczów nic nie znaczy bo weryfikacja następuje po 10-30 kolejkach

I przede wszystkim, napisaleś, że jeśli Jop wygra kolejny mecz to nie widzisz żadnych przeciwwskazań aby został.

Wymieniłem ci x rzeczy, ktore czy wygra czy nie wygra świadczą o tych przeciwwskazaniach i znakach zapytania, które nadal pozostaną.
Jeśli tego nie rozumiesz to jesteś idiotą i po prostu tak działasz jak Królewski - podejmowanie ważnych decyzji tak o, z dupy. Bo mnie się wydaje, że tak będzie dobrze.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów