|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Nadchodząca kolejka*
![]() Aktualna tabela* ![]() ![]() *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kto nie zagra z Niecieczy?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Żyro ,Rodado ,Colley
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To nie są piłkarze Niecieczy
Nikt tam nie pauzuje za kartki. Ciekawe czy ogarną boisko czy znowu będzie że spadł deszcz/snieg i trzeba odwołać. A co do wyniku to typuje paździezowe 0-0
Ostatnio edytowane przez Karherop : 29.11.2023 o godz. 12:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mecz z gatunku 50/50, nie ma zdecydowanego faworyta.
Szansy Wisły upatrywałbym w tym, że Nieciecza nie powinna się u siebie jakoś przesadnie murować, więc może stworzą się jakieś przestrzenie do szybkich kontrataków. Mnie osobiście pachnie remisem 2-2. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie chcę być złym prorokiem, ale w Niecieczy może być niezwykle trudna przeprawa.
Obecna forma nie napawa optymizmem. Słaba gra obrony, dużo strat w drugiej linii, marny atak . Nie liczmy, że ktoś znowu plecami wypracuje bramkę , lub strzelił z 13 m główką. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Łasicki czy Eneko do Urygi
Nieciecza zdobyła w ostatnich trzech meczach tylko 1 punkt. Chyba wiemy co to znaczy ![]() Gogół za Dudę, tylko czy wtedy Sobol zostawiłby duet Carbo, Sapała? Liczę na jakiegoś farfocla Sobczaka i 1:0 dla nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Na 100% BBT w tym meczu wygra, a wskazuje na to 1 ligowa astrologia, mianowicie:
- Niecieczanie są w beznadziejnej formie - Gramy na wyjeździe - Wygraliśmy w poprzednim meczu - druga wygrana z rzędu zakłóciłaby harmonię ciągu Sobonacciego a tak będzie perfekcyjnie: W - P - R - R - W - P - (R) - (R) (W nawiasach remisy w 2 kolejnych meczach z Łęczną i Polonią) |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Niestety to seria przypadkowych zdarzeń zdecyduje czy wygramy, zremisujemy czy przegramy.
Nasz schemat gry: coś się komuś uda albo nie każe mi typować jak w pierwszym zdaniu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Nieciecza bywa groźna, ale z tego co kojarzę tośmy tam chyba jeszcze nie przegralim. Ale paździerzowata gra może być i wynik spoza schematu ciagu Sobolewskiego...
![]()
cięzko jest lekko żyć.........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wygramy na spokojnie 5-1 albo 6-0.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wygraliśmy poprzedni mecz, więc maks remis.
Ale niestety BBT ma ostatnio dołek, czyli z nami przełamanie ![]() Jak nic - wychodzi łomot. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2020
Offline |
|
|
https://www.wislaportal.pl/News.html...malica___Wisla
Jak dobrze policzyłem to będzie 38 mecz sędziowany Wiśle przez pana Raczkowskiego. 16-6-15 minimalnie na korzyść.
Ostatnio edytowane przez gpat : 30.11.2023 o godz. 19:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wiecie w czym szansa? BrukBet powadzi jeszcze lepszy kasztan niż nasz Radek.
Wielki Mariusz Cyc. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żebt nie było - życzę Radosławowi żeby zamknął nam wszystkim mordy.
Ale nie robię sobie nadziei. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Mocne 1X, w żadnym razie 2.
Wiele wskazuje na remis po typowej, ligowej kopaninie. Przy czym na trudnym boisku na pewno zdarzą się jakieś babole - ale jeżeli ktoś miałby je wykorzystać to bardziej Nieciecza, niż my. Mocno słychać, że Moskal już dogadany z Niecieczą, więc pytanie jak ich kopacze podejdą to tego spotkania. Pewnie wyjdzie z tego 0:0. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
cięzko jest lekko żyć.........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Ech, Rafał Wolski, szkoda, że ta wredna Fiorentina nie przeczytała faxu :/
Eneko z Urygą na środku obrony, zostajemy z jednym obrońcą na ławce: Wiśniewskim. Jeśli Goku by nie zagrał, wolałbym na skrzydle mimo wszystko taki zestaw: Alfaro i Villar. Bo który by nie był z pary Baena, Villar to traci bardzo dużo na lewym skrzydle. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla odmiany powiem, że dawno nam nie wyszedł mecz taki jak z Arką, więc może czas na nasze wysokie zwycięstwo?
Ofc mamy na to takie same szanse, jak na sromotną porażkę ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Widzę, ze zainteresowanie meczem jak nigdy.
Żarty żartami ale niestety to co już się wczesniej przewijało, Królewski doprowadził od takiego klimatu, ze już z bezsilności ludzie stają się obojętni na te mecze, wyniki. Klub nie ma parcia na wyniki, na ekstraklasę to i w sumie na kibiców się przełożyło. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
A jak tam pogoda u kukurydzianych ? Odbedzie sie mecz? Bo cos o duzych sniegach mowia od wieczora
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Tu moze byc 1 x lub 2. No wielkie odrycie
![]() Obie druzyny moga przegrac ten mecz. Nie ze jakas wygra tylko jedna nie przegra. Wszyscy nas przeczytali my nie przeczytalismy nikogo. Czyl dalej Wisla w swoim stylu |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Pierwsze 7 minut a Sobczak już dwa razy spieprzył dobre akcje miernymi podaniami. Ehhh.
Mam nadzieję ze się obudzi. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
35 minuta a gramy jak zawsze piach. Duda Sapała Carbo w środku pola jak dzieci we mgle. Jeszcze krycie Sobczaka i Carbo przy golu na 1-1 to kryminał
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ahahahaha, a już miałem pisać, że Recznikon wygląda od paru spotkań w miarę poważnie.
No cóż, wrócił do swojego nominalnego poziomu... Super bramkarz |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Sobolewski błazen i jebany pozer. Schował się w boksie bo zimno i sypie. Taki mit wojownika... Niech już spierdala w ....u
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Nie wiem jak wy ale ja juz sie przyzwyczailem do tej chujni i nawet sie nie denerwuje. Przeznaczenia nie oszukasz :|
![]()
DysoN
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Panowie... jeszcze się rozkręci
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|