![]() |
17 kolejka, BBT Nieciecza - Wisła Kraków, 1 grudnia 2023, 20:30
Nadchodząca kolejka*
https://i.ibb.co/yq4hMQ1/bbt2.png Aktualna tabela* https://i.ibb.co/q9dhM2F/bbt.png :TS: *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek |
kto nie zagra z Niecieczy?
|
Żyro ,Rodado ,Colley
|
Cytat:
Nikt tam nie pauzuje za kartki. Ciekawe czy ogarną boisko czy znowu będzie że spadł deszcz/snieg i trzeba odwołać. A co do wyniku to typuje paździezowe 0-0 |
Mecz z gatunku 50/50, nie ma zdecydowanego faworyta.
Szansy Wisły upatrywałbym w tym, że Nieciecza nie powinna się u siebie jakoś przesadnie murować, więc może stworzą się jakieś przestrzenie do szybkich kontrataków. Mnie osobiście pachnie remisem 2-2. |
Nie chcę być złym prorokiem, ale w Niecieczy może być niezwykle trudna przeprawa.
Obecna forma nie napawa optymizmem. Słaba gra obrony, dużo strat w drugiej linii, marny atak . Nie liczmy, że ktoś znowu plecami wypracuje bramkę , lub strzelił z 13 m główką. |
Łasicki czy Eneko do Urygi??
Nieciecza zdobyła w ostatnich trzech meczach tylko 1 punkt. Chyba wiemy co to znaczy :) :) Gogół za Dudę, tylko czy wtedy Sobol zostawiłby duet Carbo, Sapała? Liczę na jakiegoś farfocla Sobczaka i 1:0 dla nas. |
Na 100% BBT w tym meczu wygra, a wskazuje na to 1 ligowa astrologia, mianowicie:
- Niecieczanie są w beznadziejnej formie - Gramy na wyjeździe - Wygraliśmy w poprzednim meczu - druga wygrana z rzędu zakłóciłaby harmonię ciągu Sobonacciego a tak będzie perfekcyjnie: W - P - R - R - W - P - (R) - (R) (W nawiasach remisy w 2 kolejnych meczach z Łęczną i Polonią) |
Niestety to seria przypadkowych zdarzeń zdecyduje czy wygramy, zremisujemy czy przegramy.
Nasz schemat gry: coś się komuś uda albo nie każe mi typować jak w pierwszym zdaniu:) |
Nieciecza bywa groźna, ale z tego co kojarzę tośmy tam chyba jeszcze nie przegralim. Ale paździerzowata gra może być i wynik spoza schematu ciagu Sobolewskiego...
|
Wygramy na spokojnie 5-1 albo 6-0.
|
Wygraliśmy poprzedni mecz, więc maks remis.
Ale niestety BBT ma ostatnio dołek, czyli z nami przełamanie :-/ Jak nic - wychodzi łomot. |
https://www.wislaportal.pl/News.html...malica___Wisla
Jak dobrze policzyłem to będzie 38 mecz sędziowany Wiśle przez pana Raczkowskiego. 16-6-15 minimalnie na korzyść. |
Wiecie w czym szansa? BrukBet powadzi jeszcze lepszy kasztan niż nasz Radek.
Wielki Mariusz Cyc. |
Żebt nie było - życzę Radosławowi żeby zamknął nam wszystkim mordy.
Ale nie robię sobie nadziei. |
Mocne 1X, w żadnym razie 2.
Wiele wskazuje na remis po typowej, ligowej kopaninie. Przy czym na trudnym boisku na pewno zdarzą się jakieś babole - ale jeżeli ktoś miałby je wykorzystać to bardziej Nieciecza, niż my. Mocno słychać, że Moskal już dogadany z Niecieczą, więc pytanie jak ich kopacze podejdą to tego spotkania. Pewnie wyjdzie z tego 0:0. |
|
Cytat:
Eneko z Urygą na środku obrony, zostajemy z jednym obrońcą na ławce: Wiśniewskim. Jeśli Goku by nie zagrał, wolałbym na skrzydle mimo wszystko taki zestaw: Alfaro i Villar. Bo który by nie był z pary Baena, Villar to traci bardzo dużo na lewym skrzydle. |
Dla odmiany powiem, że dawno nam nie wyszedł mecz taki jak z Arką, więc może czas na nasze wysokie zwycięstwo?
Ofc mamy na to takie same szanse, jak na sromotną porażkę :D |
Widzę, ze zainteresowanie meczem jak nigdy.
Żarty żartami ale niestety to co już się wczesniej przewijało, Królewski doprowadził od takiego klimatu, ze już z bezsilności ludzie stają się obojętni na te mecze, wyniki. Klub nie ma parcia na wyniki, na ekstraklasę to i w sumie na kibiców się przełożyło. |
A jak tam pogoda u kukurydzianych ? Odbedzie sie mecz? Bo cos o duzych sniegach mowia od wieczora
|
Tu moze byc 1 x lub 2. No wielkie odrycie:)
Obie druzyny moga przegrac ten mecz. Nie ze jakas wygra tylko jedna nie przegra. Wszyscy nas przeczytali my nie przeczytalismy nikogo. Czyl dalej Wisla w swoim stylu |
Cytat:
|
Pierwsze 7 minut a Sobczak już dwa razy spieprzył dobre akcje miernymi podaniami. Ehhh.
Mam nadzieję ze się obudzi. |
35 minuta a gramy jak zawsze piach. Duda Sapała Carbo w środku pola jak dzieci we mgle. Jeszcze krycie Sobczaka i Carbo przy golu na 1-1 to kryminał
|
Ahahahaha, a już miałem pisać, że Recznikon wygląda od paru spotkań w miarę poważnie.
No cóż, wrócił do swojego nominalnego poziomu... Super bramkarz:D |
Sobolewski błazen i jebany pozer. Schował się w boksie bo zimno i sypie. Taki mit wojownika... Niech już spierdala w ....u
|
Nie wiem jak wy ale ja juz sie przyzwyczailem do tej chujni i nawet sie nie denerwuje. Przeznaczenia nie oszukasz :|
|
Panowie... jeszcze się rozkręci :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl