|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
przepraszam, sprawy prywatne
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie wyobrażam sobie, bez względu na wynik, żebyśmy po tym meczu nie zobaczyli komunikatu o zwolnieniu Sobolewskiego.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To zacznij to sobie wyobrażać
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Nie będzie komunikatu bo dziś wygramy. Proste.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Pewnie dziś wbrew logice wygramy, czym Sobolewski uratuje sobie tyłek na kolejny miesiąc (może i nawet na całą zimę).
W przypadku klęski w rodzaju 5-0 nie wyobrażam sobie sytuacji, w której przerwa na kadrę nie zostanie wykorzystana na wymianę całego sztabu. Wynik tego meczu jest mi totalnie obojętny, nasza wygrana betonuje Sobola na stołku, przegrana nic zapewne nie zmieni. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak to możliwe, ze kurs na Lechie na sts jest 3,3? Jeszcze rano był 3,5
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie spodziewam się dziś czegoś dobrego, więc pewnie na przekór wszystkiemu Wisła wygra.
![]()
Stan Valckx : - To już byłaby rozmowa o przegrywaniu, dlatego jej nie podejmę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Nawet jeżeli przegramy 0:3 to przecież klub nie jest w żaden sposób przygotowany na jego odejście, nie ma żadnej nowej kandydatury nagranej. Co do samego meczu, dawno nie było mi to aż tak obojętne. Los Wisły w obecnym kształcie i tak jest już przesądzony. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Gładkie 2:4 dla nas. W meczu będzie czerwona kartka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
przestancie juz z tym Sobolem bo dopoki jest Jaro to Sobola nie zwolnia - i nawet w przypadku spadku z ligi czy tez ogloszenie upadlosci ....co do meczu : oczywiscie pieniadze u buka daje na Lechie ...ale nie zdziwilby mnie remis czy nawet wygrana bo jest pewna prawidlowosc ze nasze chlopaki od pana od wuefu lepiej sie prezentuja nie bedac faworytem , ale i tak obstawiam zwyciestwo przecietnej i przereklamowanej Lechii z cieniasami pana wuefisty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Z mojej strony pytanie brzmi czy Hiszpanie są zmotywowani.
Co do mnie to nie mam motywacji do gapienia się dziś w telewizor. Zwycięstwo mnie nie ucieszy, porażka trochę zmartwi. Ogólnie, olewka |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
co mi umknęło, że dziś brak Szota i Olejarki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Jeśli Sobolewski chce awansować musi zacząć wygrywać na wyjazdach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Alfaro i Goku dziś na boisku są? poziom meczu tragiczny. Oby Gogół nie wyłapał drugiego żółtka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Patrząc na wyczyny tych piłkarskich ameb, człowiek ma ochotę się pociąć, skoczyć z dychy i strzelić sobie w łeb jednocześnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Pierwsza połowa to majstersztyk taktyczny Sobola.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2018
Offline |
|
|
Sobolewski Radosław, weź ty już spierdalaj do domu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Uczciwie - dobrze się ustawiali. Dawno tak spokojnie z tyłu nie było, ze dwie obcinki
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Tomasz Kulawik siedzi teraz najebany przed TV i pewnie ogarnia 10x więcej, niż Radzio na żywo przy linii.
Ostatnio edytowane przez Revolver : 10.11.2023 o godz. 21:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dziękuję Panu Królewskiemu i Sobolewskiemu ,że z kazdym tygodniem wygaszają moją pasję a tym samym zmniejszają moje nerwy po cotygodniowym blamazu , wstydzie i gownie... kiedyś nie odpuściłbym nic , teraz już człowiek jak może unika chodzenia na Wisłę bo zawsze kończy się to w....em
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Baena ty piłkarski klaunie.
Dno dna. Czy można upaść niżej?
Ostatnio edytowane przez ciacho : 10.11.2023 o godz. 22:34.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz na remis. Taki wynik z Lechią na wyjeździe to nie jest problem. Problemem są straty punktów z frajerami.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mecz dramat z jednej i drugiej strony. u nas Alfaro Goku i Baena zapomnieli jak się gra. Sędzia mógł i powinien dać karnego za faul na Urydze a Neugebauer wylecieć z boiska. W sumie kolejny zjebany weekend.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Bardzo potrzebny punkt do utrzymania w I lidze.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wyjątkowo słaby mecz na totalnie żenującym poziomie. Albo to jest kolejna ustawka buków, albo oba zespoły absolutnie nie zasługują nawet na baraże...
Panie trenerze, jaki pan miał plan na ten mecz?
Ostatnio edytowane przez ślimak : 10.11.2023 o godz. 22:44.
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu nie ma co komentować, znów potwierdziło się, że każdy piłkarz trenujący z Sobolewskim z czasem gra tylko coraz gorzej i gorzej. Każdy. Wszyscy są tylko coraz bardziej bezradni. Dziś ta zasada nie dotyczyła tylko Gogóła.
Jak długo jeszcze Królewski będzie ślepy? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Co do karnego to nie jestem pewny. Do tego Carbo dostał żółtą kiedy to jego sfaulowano. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Z Sobolewskim każdy zapomnial jak się gra..Junca to już w ogóle, za to Ci ,którzy z nim nie pracują zyskują-chocby Starzyński
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tym piłkarskim parodystom najprostsze zagrania sprawiają problem więc o czym my rozmawiamy. To co odpierd... Goku przez cały mecz to jakiś żart. Mój 5 letni syn mocniej kopie piłkę.
Meczyk odbębniony, weekendzik za pasem, ch.j z wynikiem. To jest motto tej drużyny bez ambicji. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|