|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Płacze, bzdety, narzekania, a teraz sytuacja Wisły :
Po 11 kolejkach, 4 punkty straty do celu A teraz sytuacja faworytów innych lig dla porównania : ESA : Legia, Lech - 3 punkty straty La Liga : Real liderem, Barcelona - 3 punkty straty Ligue 1 : PSG - 2 punkty straty Serie A - Milan liderem, Inter 2 punkty straty, Juventus - 4 punkty straty, Napoli - 7 punktów straty Bundesliga - Bayern, Dortmund - 2 punkty straty, RB - 5 punktów straty Premiership - City - 2 punkty straty, Liverpool - 3 punkty straty, United - 8 punktów straty, Chelsea - 9 punktów straty ----------------------------------------------------- Wnioski? Na początku sezonu w większości lig europejskich tylko 2 drużyny wśród ligowych przedsezonowych faworytów mogą się cieszyć z pozycji lidera. Są to Real i Milan. Cała reszta dopiero się rozpędza. Część zawiedzie, część osiągnie sukces. Typowanie wyników na tym etapie sezonu jest jak wróżenie z fusów. Rozpierdziela mnie, że większość forum to uskutecznia z taką zapalczywością. Generalnie aż odechciewa się tu wchodzić. Z tej strony gostek szykuje sznur, tutaj inny ostrzy noże, tamten napuszcza wody do wanny i podłącza suszarkę.... no ja pierdzielę. Lodu ludzie. Sezon się ledwie zaczął i równie dobrze możemy zakończyć rundę w czubie jak i na pozycjach 9-10. Po takim meczu wyczytywać takie pie.rdololo jest po prostu śmieszne. Po co w ogóle z Wami wymieniać się opiniami, jak ja z góry wiem co będzie pisał x, y czy z - bo napisze to samo niezależnie od wyniku. Było źle. Jest gorzej. Będzie tragicznie.... Bramki to tam padły bo to tamto przypadkiem im 6 wepchnęliśmy, bo się na piłce obrońcy potykali.... A przeciwnik sumiennie na dwie bramki zapracował, bo miał prawdziwego trenera Płakać jak tu to mają powody kibice Podbeskidzia..... nie nasi. Im też marzył się awans w tym sezonie, a okupują przedostatnie miejsce w lidze.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 09.10.2023 o godz. 09:10.
|
|
|

|
||||||
|
|