The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.09.2023, 18:43
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Zgoda - kadrę mamy do dupy. To nie przepłacajmy starych dziadów z Portugali. Niech przyjdzie jakis kolejny miejscowy albo z Czech czy tam Niemiec no name i prowadzi ten zespół tak żebyśmy wygrywali z Mołdawią czy Albanią.

Nikt nie oczekuje cudów, kto widzi jaki mamy materiał ludzki. Ale 2 miejscw w grupie (takiej grupie?) to wiele? Przegrywajmy a Argentyną czy Francją - ale z Albanią czy Mołdawią wygrywajmy. To, nawet bez skrzydłowych jest w pełni wykonalne.

Nie popadajmy w skrajności

Btw
I teraz pytanie po hooj taki Santos tutaj - skoro nie ma czym grać? Wakacja ma na koszt PZPN?
Ja nie twierdzę że Santosa należało zatrudniać. To nie ja robiłem histerię z powodu przegranych meczy z Włochami czy Holandią w LN. Robili ją:
- "dziennikarze"
- kibice idioci.

Ja twierdzę że Santos nie jest problemem. Wszedł w szambo (bo tak wygląda teraz szatnia z pilkarzami walącymi do siebie w mediach) i teraz mogą mejweni uskuteczniać swoje teorie ale - Ci sami kolesie zwalniali Brzęczka bo nie ma stylu i nie gramy z najlepszymi. Ci sami kolesie pompowali balon podczas gdy liczba klasowych piłkarzy się wykruszała z roku na rok.

Wydaje mi się że mamy gigantyczny rozstrzał między oczekiwaniami a realnymi możliwościami. Teraz większość reprezentacji to zwykłe pionki. W sam raz w zasięgu takiej Albani czy Mołdawi.

Zresztą - gdyby chodziło tylko o umiejętności...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.09.2023 o godz. 19:16.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów