|
Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
Oooo!
Lewactwo się uaktywniło ![]() A na poważnie. To nie ja zaccząłem. Troll z KAŁU ŻYci od dawna wprowadza tu swe chore polityczne poglądy. Prawie nikt nie reaguje. Ponieważ to forum czytają również ludzie z zewnątrz, nie można dopuścić aby ktoś odniósł wrażenie że kibic Wisły to tylko lewak ![]() Więc jak ten typek będzie pisał to ja będę odparowywał ![]() Tyle A na SB-eckim ścieku nie mam zamiaru się wypowiadać ![]() ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
![]() Stary dziad napisał(a):
![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 09.2018
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 05.09.2023 o godz. 14:33.
|
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Online |
|
Proszę o spokój. Z forum zrobiło się SB
![]() KOALIK najbardziej przesadza z krytyką Kiko, który wreszcie sprowadził do nas zawodników z jakością. |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Offline |
|
Widzę, że nie wystarczają Ci pedalsko-pedofilskie wynaturzenia połączone z fantazjami o księżach i tu też chcesz o tym poinformować innych, którzy nie zaglądają na SB ? ![]() ![]() Ale jak chcesz kontynuować tę bardzo ciekawą dyskusję tutaj, sprawia Ci to seksualną satysfakcję to nie ma sprawy ![]()
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 05.09.2023 o godz. 14:36.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Twoje wypowiedzi na SB pokazują, że jesteś pięc razy mądrzejszy i inteligentnieszy niż razem wzięci Tusk i Trzaskowski ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Apeluję aby ktoś usunął "polityczne" wpisy trolla oraz moje. Ja kończę wszelką polemikę "polityczną" ze wszystkimi (oprócz typa na k.) ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Offline |
|
Kończymy te uprzejmości dziewczyny
![]() |
|
![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
stary dziad napisał(a):
Proponuję żebyś w takim razie przeprosił wszystkich, których obraziłeś i zachował się jak przystało na narodowego katolika, tj. z miłosierdziem do wszystkich bliźnich. Jezus uczył żeby kochać bliźniego swego oraz przebaczać, natomiast z Twoich postów ewidentnie bije pycha i nienawiść. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
Na wszystko się zgadza, za wszystko przeprasza na kolanach , a jak plują na niego i na Kościół to tylko się uśmiecha i mówi nic się nie stało. A więc wyobraź sobie że ja do takich nie należę... Ty to nazywasz pychą... No, wolno Ci. Widzę też że stosujesz metodę SJ co to wyrywają zdanie z kontekstu i mówią jak należy interpretować Pismo Św. No to zobacz też , że ten pokorny i miłosierny Jezus wyrzucał brutalnie handlarzy ze świątyni albo do św.Piotra mówił "precz szatanie". Wracając do meritum, nie sądzę abym kogokolwiek obraził. Poetyka tego forum jest taka a nie inna i nie rób z siebie jakiejś cnotki, szczególnie po tym co wypisujesz na SB. Natomiast jeśli mówisz o trollu z KAŁU ŻYci ulepionego, to wiedz że na forum Wisły Kraków nie powinno być ludzi, którzy źle życzą temu klubowi. A ten osobnik ewidentnie tak życzy. Więc będę się temu przeciwstawiał. A Tobie, drogi kolego Wiślaku oraz innym Wiślakom-lewakom życzę samych dobrych rzeczy, i jeśli rzeczywiście kogoś uraziłem to przepraszam. Bo tu najważniejsza jest Wisła ! ![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
||
stary dziad napisał(a):
8 Słyszeliście, że powiedziano: Oko za oko i ząb za ząb!* 39 * A Ja wam powiadam: Nie stawiajcie oporu złemu. Lecz jeśli cię kto uderzy w prawy policzek, nadstaw mu i drugi! stary dziad napisał(a):
A to jest jakaś inna metoda cytowania niż fragmentami? Mam wrzucić całe pismo święte? stary dziad napisał(a):
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
Żeby być aż tak jak zaczadzonym jakąkolwiek opcją polityczną (jak kilku artystów zaśmiecających forum) to albo trzeba mieć nie po kolei w głowie albo brać za to pieniądze.
Ręka w górę kto sobie dorabia w roku wyborczym! |
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Offline |
|
Ja tylko przyjmuje w Hrywnach.
Jestem dyspozycyjny czasowo i podejmę się kolejnych zleceń on-line.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 05.09.2023 o godz. 17:32.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
Dobra skończył mi się popcorn,wypierdalać na SB.
A ty Stary Dziadu choćbyś nie wiem jak się wypierał pasujesz tam jak ulał,zapraszamy. |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
Cała Wisła zawsze RAZEM
![]() Dziadu i azor - ZAPRASZAMY ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Ale w zasadzie co do ma to naszych właścicieli? ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 08.2014
Offline |
|
Żeby Wam wszystkim Putin z lodówki nie wyszedł. 🤣 Zresztą, co to za zaśmiecanie tematami politycznymi dyskusji na temat właścicieli. Przecież jest od tego odpowiedni temat na tym forum.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
spadać z polityką stąd poj..*ało was?
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
Ja jestem niewygodny na tym forum, bo piszę trudną prawdę.
O wujku Jurku, który nigdy nie powinien być trenerem, a dzisiaj jest gwiazdą pisowskiego ścieku z Woronicza (jest ekspertem przed meczem z Wyspami Owczymi). O bracie Dawidzie, który nigdy nie powinien być prezesem. O całej reszcie też. Różne pokraki pokroju starego dziada mają swój cel, ale to oczywiste. Będą bredzić o Filipiaku. A czy to Filipiak zatrudnił Dawida na stanowisko prezesa, a Jurka na stanowisku trenera? Nie. Wiadomo, kto tego dokonał. Jakub Błaszczykowski. Choć stary dziad pewnie napisze, że Filipiak, Majchrowski albo Tusk. Stary dziad reprezentuje środowisko TS-u, a jak powszechnie wiadomo to organizacja, która wyrządziła Wiśle przez wiele lat wiele szkód. Do dzisiaj nie ponieśli odpowiedzialności za doprowadzenie Wisły do obecnego stanu rzeczy. Środowiska kibicowskie pod różnymi nazwami + TS to jest to samo zło, co od lat wiadomo, ale niestety dalej mają swój szkodliwy wpływ na Wisłę, co jak kiedyś wiceprezes socios napisał: ,,to jest dziedzictwo". Finał tego dziedzictwa znamy. Wisła jako obok Legii największy klub marnieje w pierwszej lidze przy powszechnej akceptacji. Sprawa tego inwestora, którego przez dość długi czas promował Królewicz i jego otoczenie wymaga dogłębnej analizy, bo tu Wisła mogła wpaść w rosyjskie ręce. Co ciekawe, aktywistom pisowskim to nie przeszkadza. Tak samo jak odpowiednikom z Lechii. Swego czasu środowiska kibicowskie Wisły i Lechii były bardzo mocno zaangażowane w obalenie Tuska i rządów PO, promowanie tzw. ,,wyklętych" oraz pomogli Kaczyńskiemu zdobyć władzę. Warto dodać, że Kaczyński zdobył władzę poprzez też aferę podsłuchową za którą stał Putin i jego otoczenie. O związkach PiS-u i Putina jest pełno informacji (np. o Macierewiczu). O kwestii Orlenu też lepiej nie wspominać, bo wiadomo kto zyskał na tym. Putin. A swego czasu Daniel błyszczał na Wiśle w otoczeniu Dawida. Jestem też krytykowany za napisanie słów o fałszywym odnowieniu. No cóż. Obecność ludzi z SKWK po tzw. odnowieniu, wujek i brat, spadek, brak awansu + cała reszta wskazuje kto ma rację.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 07.09.2023 o godz. 19:22.
|
|
![]() ![]() |
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
..........nie znecaj sie nad chorym. Jego juz PIS psychicznie wykonczyl.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
jak już chcesz mu odpowiedzieć to wykropkuj cytat, błagam.
Nie ma modów to jedyna opcja, żeby tego bełkotu nie widzieć to opcja "ignoruj" ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
||||
Ooo...
Widzę że ktoś wylazł z norki. Pewnie masz wzmocnioną psychikę bo rejtanowsko bronił cię ten, co nie chce ujawniać swej tożsamości ![]() No skoro tak, to cóż, znowu musze poodpierać...
A przy okazji-naprawdę Jurek Brzęczek był takim złym trenerem? Za niego to reprezentacja grała całkiem, całkiem w porównaniu z niejakim Szantoszem. Poza tym wiemy że chciałbyś aby w telewizji zastąpił go "Jurek" Urban. Ale to se ne vratii ![]()
Czy prorosyjskość jest "dobra" czy "zła"? Jak rozumiem, sugerujesz że jest "zła". Tu bezwzględnie zgadzam się z tobą. Ale jak wytłumaczysz, że twoi idole zawsze byli/są mocno prorosyjscy. Taki Jaruzelski, zawsze wiernopoddańczo wypełniał rozkazy Moskwy i do końca życia przykładnie im służył. Nigdy nie rozliczony za swe zbrodnie ale o to już zadbały "niezależne" sądy. Taki "Jurek" Urban , wierny lokaj Jaruzelskiego, zwany Goebbelsem stanu wojennego. A teraz Tusk, nazywany przez samego Putina "naszym człowiekiem w Warszawie" Czy da się to wytłumaczyć bez użycia słowa "schizofrenia"?
Moi idole to Fieldorf-Nil, Inka , Pilecki. A twoi, jak przypuszczam, to Luna-Brystygierowa, Wolińska czy inny Berman
Co do rzekomych informacji o związkach z Putinem to ich źrodło jest jedno -Dukaczewski. Tenże Dukaczewski, szef WSI ,wiernie służących Moskwie, do dziś nie może się otrząsnąć z tego, jak przemielił go Antek. I pozostaje mu tylko takie podszczekiwanie. Hehe. W jednym się zgadzam- za aferą podsłuchową stał Putin który osobiście napisał kwestie, które później pięknie wyrecytowali np. Sikorski, Sienkiewicz czy Belka.
A poza tym Orlen jest naszym sponsorem i dostajemy z tego konkretną kasę. Cóż, wiemy dlaczego ci to przeszkadza... Mam dla ciebie taki challenge. Już kiedyś go proponowałem, teraz ponawiam. Przez tydzień, w każdym twoim wpisie na forum, umieść wstawkę rozwijającą skrót cTSK. Nie zapomnij aby słowo na "c" napisać przez małe "c". Jak to zrobisz przestanę cię nazywać trollem z tamtej strony. Odważysz się? ![]()
|
|||||
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
A prosiłem wcześniej grzecznie: WY-PIER-DA-LAJ.
Zwłaszcza jeśli masz nadal tu śmiecić. |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Od: 03.2021
Offline |
|
Nie ruszajcie tej komuszej mendy!
Ostatnio edytowane przez WildDog : 08.09.2023 o godz. 09:33.
![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Online |
|
![]() ![]() ![]() |
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Ludzie, ja rozumiem, że wybory, polityka i w ogóle każdy ma swoją rację, której jak nie wklei sześćdziesiąt razy w sieci - próbując przekonać innych do zmiany zdania, którego i tak z góry wiadomo, że nikt nie zmieni - to się udusi i nie uśnie. Nawet jestem w stanie się z tym pogodzić.
Ale dlaczego do jasnej cholery w tym temacie a nie gdzieś w innym miejscu forum, na przykład... nie wiem... w wątku politycznym? Naprawdę nie dacie rady wybrać odpowiedniego miejsca i musicie to robić tutaj? ___________________ Żeby spróbować wrócić do tematu tego akurat wątku, to proponuję obstawianie kiedy odbędzie się kolejne walne zgromadzenie spółki. |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|