The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.08.2023, 14:31
azor napisał(a):Wyświetl post
Nie trzeba sobie wyobrażać - w takim państwie żyjemy

Sorry za off - z całą resztą wypowiedzi się zgadzam
chyba ty, i naprawdę nie wiem skąd piszesz - z Białorusi czy z Korei Północnej? (to tak dla porównania, żebyś ochłonął)

też sorry za offtop
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.08.2023, 18:10
Mam prośbę o wyjaśnienie pewnej kwestii, które mnie nurtuje!

Czy ktoś potrafi mi rozrysować pozycję Ratona przy stracie bramki na 1:3... Nie oglądałem końcówki i nie potrafię ogarnąć naszego SFG i pozycji Ratona... i pieknej akcji Antczaka...

Swoją drogą Antczak jest wypożyczony z Lecha Poznań... a to oznacza, że taka Odra Opole (z całym szacunkiem do niej) potrafiła pozyskać gracza, który potrafi grać w piłkę... w odróznieniu od naszym poznańskich perelek typu Niewiadomoski, Sobol i Gogól... Swoją drogą ciekawy, który z tej trójki jest gorszy....

Klub mem w całej okazałości...
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.08.2023, 18:21
ReMix napisał(a):Wyświetl post
I prezes ma rację!

Teraz zaczęły się czasy dziadostwa premium! Dramat +
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 20.08.2023 o godz. 18:25.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 20.08.2023, 19:23
FraMat napisał(a):Wyświetl post
chyba ty, i naprawdę nie wiem skąd piszesz - z Białorusi czy z Korei Północnej? (to tak dla porównania, żebyś ochłonął)

też sorry za offtop
ulala, widzę że imię Jarosław jest Ci bliskie nie tylko w kontekscie Wisły
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.08.2023, 21:40
azor napisał(a):Wyświetl post
ulala, widzę że imię Jarosław jest Ci bliskie nie tylko w kontekscie Wisły
W dupę sobie wsadź swoje polityczne kretyńskie wysrywy. Tak jak 99% tego co pisze FraMat jest bez sensu to to jest ten 1% kiedy ma rację.
Idź sobie z takimi przemyśleniami na facebook Silnych z gazem, tam są podobne Tobie oszołomy którym TVN wyprasował zwoje mózgowe i wszędzie muszą zaznaczyć jacy to z nich antypisowcy, nie ważne czy to wizyta u dentysty czy imieniny cioci Haliny.

To jest forum WISŁY KRAKÓW, dotyczy klubu WISŁA KRAKÓW, nie bez powodu temat polityczny został poddany eutanazji. Jak Ci się styki przepalają od propagandy to idź się wyżyj gdzie indziej a nie zaczynaj tutaj partyjnej napierdalanki. Nie temu służy ten temat. Kibice Wisły mają różne poglądy polityczne. Łączy ich WISŁA KRAKÓW.

Zaraz tu będzie 120 postów od psychofanów obu bloków partyjnych i temat pójdzie... Na ryby.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.08.2023 o godz. 21:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 20.08.2023, 22:05
Cytat z Hitlera w stopce jednego z kolegów nikomu nie przeszkadza, ale jak azor rzucił nieprawilną aluzją polityczną, to od razu afera.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.08.2023, 22:11
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Cytat z Hitlera w stopce jednego z kolegów nikomu nie przeszkadza, ale jak azor rzucił nieprawilną aluzją polityczną, to od razu afera.
To nie jest aluzja tylko typowy pseudopolityczny bełkot, a na dwa miesiące przed wyborami działa jak ryk jelenia w porze godów: brzmi kretyńsko i prowadzi nieodmiennie do napierdalanki.

Chcesz być cool i nieprawilny to won na shoutbox, i tak jest tam chlew. Jakby faktycznie nie bylo demokracji i wolności obywatelskich to byście jeden z drugim bohaterzy spuścili uszy po sobie a nie .......ili głupoty w internecie - takie są fakty. Na Białorusi koleś ma teraz proces karny za to że umieścił herb Pogoni w klanie "World of Tanks".

Aluzje wymagają inteligencji, aluzje polityczne dodatkowo jeszcze wiedzy, to nie to samo co wrzucenie emotki, idźcie się chłopaki bawić gdzie indziej.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.08.2023 o godz. 22:22.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 20.08.2023, 22:22
Tu tez jest chlew, w sporej mierze przez twoje prostactwo.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 20.08.2023, 22:24
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Tu tez jest chlew, w sporej mierze przez twoje prostactwo.
Może i chlew, ale na temat.

kopaczoholik napisał(a):Wyświetl post
Mam prośbę o wyjaśnienie pewnej kwestii, które mnie nurtuje!

Czy ktoś potrafi mi rozrysować pozycję Ratona przy stracie bramki na 1:3... Nie oglądałem końcówki i nie potrafię ogarnąć naszego SFG i pozycji Ratona... i pieknej akcji Antczaka...

Swoją drogą Antczak jest wypożyczony z Lecha Poznań... a to oznacza, że taka Odra Opole (z całym szacunkiem do niej) potrafiła pozyskać gracza, który potrafi grać w piłkę... w odróznieniu od naszym poznańskich perelek typu Niewiadomoski, Sobol i Gogól... Swoją drogą ciekawy, który z tej trójki jest gorszy....

Klub mem w całej okazałości...
O ile pamiętam (a NIE zamierzam oglądać tego gówna jeszcze raz) to Raton chyba wracał z naszego SFG gdzie oczywiście nic nie zrobił bo nasze SFG są zagrożeniem głównie dla nas. Myśle że co trzeci SFG kończy się groźną kontrą rywala, może co czwarty. Za to praktycznie żaden nie jest zagrożeniem dla przeciwnika.

Czemu był tak ustawiony to ja nie wiem, może jeszcze tamtą akcję przeżywał? Zachował się jak Biegański - czyli wyszedł na grzyby, zamarł i rywal mógł wbić do pustej.

Jak coś pochrzaniłem to mnie poprawcie, pod koniec meczu widziałem już wszystko na czerwono.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.08.2023 o godz. 22:36.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.08.2023, 22:40
Raton przy naszym SFG w polu karnym rywala, wyszedł do przodu prawie na środek boiska.
Nic takiego, bramkarze tak robią, żeby w razie dalekiego wybicia robić za tego, kto pierwszy dojdzie do piłki.
Problem, że rywal wychodził z kontrą swoją lewą stroną, cały czas prowadząc piłkę.
Raton nie wiedział początkowo czy wracać do bramki czy próbować coś robić, czy wracać tyłem czy przodem. W efekcie rywal stanął w polu karnym z nim sam na sam, podał do kolegi i skończyło się jak musiało.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 21.08.2023, 06:49
wolfy napisał(a):Wyświetl post
W dupę sobie wsadź swoje polityczne kretyńskie wysrywy. Tak jak 99% tego co pisze FraMat jest bez sensu to to jest ten 1% kiedy ma rację.
Idź sobie z takimi przemyśleniami na facebook Silnych z gazem, tam są podobne Tobie oszołomy którym TVN wyprasował zwoje mózgowe i wszędzie muszą zaznaczyć jacy to z nich antypisowcy, nie ważne czy to wizyta u dentysty czy imieniny cioci Haliny.

To jest forum WISŁY KRAKÓW, dotyczy klubu WISŁA KRAKÓW, nie bez powodu temat polityczny został poddany eutanazji. Jak Ci się styki przepalają od propagandy to idź się wyżyj gdzie indziej a nie zaczynaj tutaj partyjnej napierdalanki. Nie temu służy ten temat. Kibice Wisły mają różne poglądy polityczne. Łączy ich WISŁA KRAKÓW.

Zaraz tu będzie 120 postów od psychofanów obu bloków partyjnych i temat pójdzie... Na ryby.
Masz racje - taka aluzja w temacie meczowym była bez sensu. Mea culpa.

Natomiast przerażające jest jak krótki masz lont, żeby odpalić swoją niewyparzoną buzię. Nie zakładam, że na żywo też jesteś taki odważny, ale jeśli - to musisz mieć ją często obijaną.
Odpowiedz cytując
Clanowy
Member

Od: 05.2004

Stary 21.08.2023, 21:31
Napisałeś, że ma rację i trzeba było na tym skończyć. Cała reszta Twojej wypowiedzi to tylko prowokacja do dalszej napierdalanki. O to Ci chodzi?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów