![]() |
5 kolejka, Wisła Kraków - Odra Opole, 18 sierpnia 2023, 20:30
Nadchodząca kolejka*
https://i.ibb.co/KVYqP0V/kol.png Aktualna tabela* https://i.ibb.co/vhJFJNw/tab.png :TS: *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek |
Kto ma wygrać ten wygra.
Kto ma być to będzie. Kto ma awansować ten awansuje. Wszystko jasne, można zamknąć forum. |
Pierwszy raz od dawna jestem za przegraną Wisły, oby tylko Soból poleciał. Wygrana zaciemni obraz i niepotrzebnie odwlecze to co konieczne.
|
Obawiam się że wymęczą jakieś gówniane 1:0 po katastrofalnej grze. Prawdziwy armagedon nastąpi w kilku kolejnych meczach z Arka i Miedzia. No chyba że sobol band odpali fajerwerki już jutro i nas odra powiezie trójka XD
|
Nie ma co pchać się w nieznane, zatem wynik będzie stabilny, sprawdzony już przy 30 tysiącach kibiców czyli 0:0
|
Mam nadzieję, że ta Odra spuści nam takie bęcki, że nawet odklejony Jaruś zobaczy, że coś jest tu nie tak
|
Mój buk płaci 6,5 na Odrę. Aż żal nie postawić...
|
Jak wyjdą na mecz z nastawieniem mentalnym z meczu z Tychami, to Odra spuści nam manto.
Sam już nie wiem jakiego wyniku bym chciał, wygrana tylko przedłuży nasze wegetowanie w obecnych układzie trenerskim, przegrana może nas pogrzebać w dolnej części tabeli. Jeśli przegrana ma komuś otworzyć oczy, to lepiej teraz, kiedy jeszcze nie jest za późno na ratowanie tej rundy, a może i całego sezonu. Pewnie będzie jakieś wymęczone 1-0 albo 2-1 po dennej kopaninie. |
Cytat:
|
O to Aruś, że za Tychy płacili 4.0 A na Odry wygraną jest kurs 6,5. Nic się ten buk nie uczy :D
Żal nie postawić stówki, albo trzech :D na Odrę :d |
A może piłkarze widzą, że z tej mąki chleba nie będzie o grają na zwolnienie Sobola?
|
|
jezeli ten mecz ma zadecydować o przyszłości naszej PMS to 0-2
|
Ale te kursy są bez sensu...
|
Nie bawi mnke to stawianie przeciwko Wiśle....
|
Cytat:
Stawianie na Wisłę przy kursie 1.50 to totalna głupota. Kurs kompletnie nie współmierny do ryzyka, stąd zapewne posty by stawiać na Odrę. |
Cytat:
Mnie nie bawi oglądanie jej meczów. |
Chciałbym zobaczyć choć raz duo Sobczak, Rodado, ale wiem, że to się nie stanie bo nawet w sparingach chyba nie było takiego momentu by grali razem dłużej niż jakieś 10 minut.
Sobolewski w graniu jednym napadziorem przypomina Smudę, kyóry mając Brożka i Stępińskiego, wystawiał Mario na prawym skrzydle. Sobolewski zapowiedział zmiany, spodziewam się Krzyżanowskiego za Junkę, debiut nowego Hiszpana w środku pola i kogoś na skrzydle za Jesusa. Rozwalimy Odrę fuksem 1:0. |
Carbo jest wreszcie w kadrze na mecz, czy Sobolewski tradycyjnie bawi się w nowego Napoleona?
|
Remisowo....1:1
|
Wolałbym chyba, żebyśmy to przegrali, niech się Królewskiemu oczy otworzą to może od przerwy na reprezentację Wisła będzie coś budować z nowym sztabem, który ma pojęcie o trenowaniu.
Obawiam się niestety, że wygramy 1:0 lub 2:1 po dziadowskich męczarniach... Co pozwoli Sobolewskiemu zachować stanowisko. Jest jeszcze opcja, że się wszyscy mylimy i faktycznie Sobolewski to mega trener tylko drużyna się jeszcze nie rozkręciła. Chciałbym aby tak było no ale cóż, bujanie w obłokach może być bolesne. |
Dla dobra Wisły najlepiej byłoby, gdyby Odra wygrała przekonująco.
Tylko to może odkleić Sobolenkę od trenerskiego stolca. Jest to całkiem możliwy scenariusz. W Wiśle nie klei się kompletnie nic. |
Będzie 3:0 dla Wisły i na forum zapanuje żal i płacz.
Ten post jest dla wywołania gownoburzy |
Odra nas wypunktuje jak Tyson Gołotę :D
|
Cytat:
Co oczywiście nie zmienia mojej oceny tego, jak jest zarządzana. |
Ja też jestem w stanie się poświęcić. wygrywajmy co tydzień jedną bramką
|
Tak jak tydzień temu, tak dziś: darmowa kasa od buków, kto nie stawia, ten frajer (albo nie ma już co z kasą robić :P)
Dopóki istnieje obecny układ, dopóty wychodzimy na mecz bez ofensywy ani defensywy. Oby to już ostatnia kompromitacja tego sztabu. |
Cytat:
|
Szok, niedowierzanie... nasz były kapitan na ławce...
|
Najbardziej idiotyczne zachowanie roku - Igor Sapała
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl