|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
też sorry za offtop |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mam prośbę o wyjaśnienie pewnej kwestii, które mnie nurtuje!
Czy ktoś potrafi mi rozrysować pozycję Ratona przy stracie bramki na 1:3... Nie oglądałem końcówki i nie potrafię ogarnąć naszego SFG i pozycji Ratona... i pieknej akcji Antczaka... Swoją drogą Antczak jest wypożyczony z Lecha Poznań... a to oznacza, że taka Odra Opole (z całym szacunkiem do niej) potrafiła pozyskać gracza, który potrafi grać w piłkę... w odróznieniu od naszym poznańskich perelek typu Niewiadomoski, Sobol i Gogól... Swoją drogą ciekawy, który z tej trójki jest gorszy.... Klub mem w całej okazałości... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 20.08.2023 o godz. 18:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
W dupę sobie wsadź swoje polityczne kretyńskie wysrywy. Tak jak 99% tego co pisze FraMat jest bez sensu to to jest ten 1% kiedy ma rację.
Idź sobie z takimi przemyśleniami na facebook Silnych z gazem, tam są podobne Tobie oszołomy którym TVN wyprasował zwoje mózgowe i wszędzie muszą zaznaczyć jacy to z nich antypisowcy, nie ważne czy to wizyta u dentysty czy imieniny cioci Haliny. To jest forum WISŁY KRAKÓW, dotyczy klubu WISŁA KRAKÓW, nie bez powodu temat polityczny został poddany eutanazji. Jak Ci się styki przepalają od propagandy to idź się wyżyj gdzie indziej a nie zaczynaj tutaj partyjnej napierdalanki. Nie temu służy ten temat. Kibice Wisły mają różne poglądy polityczne. Łączy ich WISŁA KRAKÓW. Zaraz tu będzie 120 postów od psychofanów obu bloków partyjnych i temat pójdzie... Na ryby.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.08.2023 o godz. 21:50.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Cytat z Hitlera w stopce jednego z kolegów nikomu nie przeszkadza, ale jak azor rzucił nieprawilną aluzją polityczną, to od razu afera.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chcesz być cool i nieprawilny to won na shoutbox, i tak jest tam chlew. Jakby faktycznie nie bylo demokracji i wolności obywatelskich to byście jeden z drugim bohaterzy spuścili uszy po sobie a nie .......ili głupoty w internecie - takie są fakty. Na Białorusi koleś ma teraz proces karny za to że umieścił herb Pogoni w klanie "World of Tanks". Aluzje wymagają inteligencji, aluzje polityczne dodatkowo jeszcze wiedzy, to nie to samo co wrzucenie emotki, idźcie się chłopaki bawić gdzie indziej.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.08.2023 o godz. 22:22.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Tu tez jest chlew, w sporej mierze przez twoje prostactwo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może i chlew, ale na temat.
Czemu był tak ustawiony to ja nie wiem, może jeszcze tamtą akcję przeżywał? Zachował się jak Biegański - czyli wyszedł na grzyby, zamarł i rywal mógł wbić do pustej. Jak coś pochrzaniłem to mnie poprawcie, pod koniec meczu widziałem już wszystko na czerwono.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 20.08.2023 o godz. 22:36.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Raton przy naszym SFG w polu karnym rywala, wyszedł do przodu prawie na środek boiska.
Nic takiego, bramkarze tak robią, żeby w razie dalekiego wybicia robić za tego, kto pierwszy dojdzie do piłki. Problem, że rywal wychodził z kontrą swoją lewą stroną, cały czas prowadząc piłkę. Raton nie wiedział początkowo czy wracać do bramki czy próbować coś robić, czy wracać tyłem czy przodem. W efekcie rywal stanął w polu karnym z nim sam na sam, podał do kolegi i skończyło się jak musiało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Natomiast przerażające jest jak krótki masz lont, żeby odpalić swoją niewyparzoną buzię. Nie zakładam, że na żywo też jesteś taki odważny, ale jeśli - to musisz mieć ją często obijaną. |
|
|
|
Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Napisałeś, że ma rację i trzeba było na tym skończyć. Cała reszta Twojej wypowiedzi to tylko prowokacja do dalszej napierdalanki. O to Ci chodzi?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|