|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Niezły ten Hiszpan Antczak. Kręcił naszymi niemiłosiernie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Sapała spieszył się do kosmetyczki na depilacje chyba..Sobol w takim meczu wpuszcza Urygę co ostatni raz zagrał w oficjalnym meczu lata temu...Raton to jakiś lunatyk-paralityk i jakim cudem on trafił do Wisły? Ogólnie to amatorka.
Ale wstyd. Patrz Królewsk: oto twoje dzieło. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Kto miał wygrać, ten wygrał. Jaro w mailu napisał żeby trzymać się think thanku Sobola i o dziwo zadziałało
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ty widziałeś jego grę? Wrzutki z rogu nad poprzeczkę, albo na drugą stronę boiska? Zacytuje Najmana: "co Ty pier..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Moim zdaniem, pierwszy powinien zastanowić się nad sobą Królewski.
No, ale on nie czuje piłki. Wszystko w tabelkach Excela mu się zgadza, ale to się nie przekłada na boisko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Patrz ekspercie - wynik prawie przewidziałeś, tylko w drugą stronę. W sumie jakby nie samobój Odry to by siadło.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Gdyby to sprzedał w ....u madzie to bylibysmy dzisiaj w innym miejscu zupelnie, niestety, pajac stwierdził, że skoro do tej pory mu sie nic nie udawalo w tym klubie to sproboje jeszcze raz XD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak tak, zaraz będzie że to Sapała zawalił bla bla... najpierw wywalmy sztab, później zmieńmy prezesa. Może wtedy coś ruszy ku lepszemu, bo póki co organizacją klubu WSH biło na głowę Królewskiego. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
W listopadzie reset.
Kolejny. Królewicz tym razem bedzie miał plan uratować 1 ligę. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Karnet kupię żeby mieli na prąd. Na stadion prędko nie wrócę. Nie jestem kibicem sukcesu. Pamiętam mecze z Myszkowem. Oglądanie Wisły teraz to jak ruchanie grubej spoconej laski z zarośnięta cipą. Sorry ja wysiadam !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Cieszę się że się cieszysz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesteś zbyt ograniczony żeby zrozumieć co czują kibice Wisły, więc sobie daruj. Zrób lepiej ołtarzyk Sobolewskiemu.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Przecież Sapała nie będzie do Frantica wbijał o 1-2 w nocy. Wejściówka wpadnie, szybki prysznic i na ryneczek.
Najgorsze jest to, że jego czerwień będzie używana jako argument. A z taką grą, w w 8,11,23 i tak byśmy dostali w cymbał. Kiedy staliśmy się drużyną, która przez 45 minut stawia autobus przed kurvva Odrą Opole? Jesteśmy tak dramatycznie słabi, że aż śmieszni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Awansujemy! Szkoda tylko, że do drugiej ligi...
Ciekawe ile jeszcze trzeba przegrać aby Sobol wyleciał z tej roboty? Dopiero jak będziemy czerwoną latarnią ligi?!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niestety dzisiaj mi się już ulało. Dopóki Sobol będzie na stanowisku, moja noga na stadionie nie postanie. Nie lubię jak mi się pluje w twarz. Może jak zostanie garstka kibiców to zaczną grać.
Ps. Jakby coś to mam karnet wiec klub na mnie nie straci. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czy to radość?
Raczej nadzieja, że szyby są już tak brudne, że umycie ich to konieczność. Nie rozmazanie brudu, umycie do czysta... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Problem z tym, że my jako prezesa-właściciela mamy kompletnego nieogara. Będzie zaklinał rzeczywistość pewnie jeszcze wtedy, jak będziemy w strefie spadkowej. Po prostu MUSI wyjść na jego, nawet jakby miał spuścić klub. Jemu potrzebna pilna psychoterapia i odstawienie twittera. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Widziałem tylko 5-6 jego bramek. W większości przypadków było dość dużo miejsca na polu karnym. Nie sądzę, żeby Podbeskidzie musiało grać to samo, co Wisła przeciwko swoim przeciwnikom. Może to jest tajemnica Goku, chociaż się nie upieram przy tej hipotezie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
pierwszy mecz po spadku ktorego polsat nie dał w otwartym
tym samym to pierwszy mecz wisły którego nie ogladalem od 2010 roku jak widze wyszło mi to na dobre i niech ktoś jeszcze wytlumaczy kursy , przecież 6 na odre , to wisla byla totalnym pewniakiem wg bukow ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kursy na Wisłę są nie do wytłumaczenia, korzystajcie dopóki można.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że kursy się nie zmienią, bo zarobiłem już kilka ładnych tysiaków na Odrze i Tychach. Zamierzam podtrzymać tę passę tak długo jak koszulka jest trenerem. Bo jak długo jest trenerem, tak długo mamy gwarancje wpier%()lu w każdym meczu.
A co do samego meczu. Nie nie straciłeś. Nawet przez chwile na poważnie nie zagroziliśmy bramce Odry. Może tylko strzał Jarocha w samego bramkarza. Gdyby to szło gdzieś obok niego to biorąc pod uwagę siłę może by wpadło. Na pewno będzie w skrócie. Poza tym to Odra nas cisnęła jak moja matka szmatę do podłogi i wypunktowali nas tak jak pisałem. Kolejny przeciętny trener może sobie wpisać na listę odhaczonych trenerów (przepraszam trenerów) koszulkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Sapala jest za glupi na pikarza chyba. Niemozliwe co zrobil.
Bramkarz potrafi obronic ale 2 bramki zawali. Ta na 1:3 beda pokazywac z haslem jak nie powinien sie zachowywac bramkarz. 4 ostatnie nasze mecze u siebie" z Zagebiem 1:2 z Puszcza(baraz) 1:4 ze Stala 0:0 Z Odra 1:3 BIlans 0-1-3 Sobolewski nie ma honoru za grosz jak sie nie poda do dymisji. I znowu zmiana na 3 stoperow i znowu nie wyszlo. Ponawia bledy zamiast je eliminowac |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
11 koszulek i CZAPECZKA xDDD
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To, że Sapała zarobił dwie żółte celowo jest bezdyskusyjne. Pytanie jest dlaczego to zrobił. Bukmacherka, tarcia w drużynie, chęć zwolnienia trenera ? A może rzeczywiście imprezka się już zaczynała. Oczekuje, że najpóźniej do wtorku prezes prześle mu długiego maila z pogłębioną, odseparowaną od emocji opartą o narzędzia, którymi inni nie dysponują analizą i wyrazami wsparcia. Musi zadziałać. Tak napisali przecież w podręczniku nowoczesnego zarządzania.
Drużyna jest w stanie śmierci mózgowej. Tu nie nawet ma co zbierać z podłogi. Nie z tym sztabem szkoleniowym, medycznym i z tym stylem zarządzania. Czy ktoś pamięta słabszego bramkarza w Wiśle w XXI wieku ? O błędach Sobolewskiego nawet nie ma co pisać. Dziś się rzeczywiście ulało. Niestety to najgorsze jest to, że wśród kibiców wściekłość została zastąpiona zniechęceniem. Legia to stara... na początku było bardziej przekonywujące i szczere niż wyp... na końcu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Sapała zrobił to celowo ,pełna zgoda.Ot poswiecony jeden z druzyny ,mogli ciagnać słomki padlo na niego.Grali na zwolenienie ,widac ze jedyny ktory popiera Sobola to Jarek,pech ze jest włascielem tego cyrku.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jedynym dylematem po tym meczu jest czy Sapała celowo wyłapał czerwo bo spieszył się na balety na miasto, czy zaapelował w ten sposób o zatrudnienie jakiegoś trenera? A może jedno i drugie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
....a..aż nie wierzę w to co oni odjebali dzisiaj.. to był jeden z najgorszych meczów jakie dane mi było oglądnąć w życiu w wykonaniu Wisły. Kabaret .czerwona kartka Sapały jak na specjalnie... parodysci na boisku nie wiedzący co grac rozpaczliwie broniący się ....a jakbyśmy grali przeciw Barcelonie, jakieś pojebane znowu decyzję Sobola typu wrzucenie do składu Urygi ,któremu ....a żadne zagranie nie wyszło-w ogóle chlop nie ma czucia piłki..gógół -plewka i penis fazlagic przy nim to Ronaldinho.. a bramkarz kabareciarz jak.Angelo Hughues -jak ktoś pamieta , ja mam dość wysiadam.juz nie przyjdę póki nie będzie w tym klubie inaczej.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|