|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Typ najpierw mi pisze, że to ja jestem ten głupszy, a potem mnie oskarża o ad personam.
Wolfy uświadomię Ci : praktycznie każda Twoja wypowiedź, w której z kimś się sprzeczasz opiera się na ataku ad personam. Ja rozumiem, że taki masz styl i zlewam większość tych osobistych wycieczek, ale generalnie myślałem, że ty sobie zdajesz z tego sprawę... Może jednak ten Asperger kurde? ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dlatego osobiście polecam opcje ignoruj, nic lepszego na tym forum nie wymyślono. Od razu jakby przyjemniej przeglądać forum.
A apropo Aspergera, gdyby to było dzisiaj to prawdopodobnie byłby zdiagnozowany. 30 lat temu nikt tego nie robił i nie miał pojęcia o tym zaburzeniu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Reasumując: - .......isz jakieś infantylne kocopoły i rysujesz memy w paincie. - argumentacyjnie Ty, Karherop i Framat to dno i metr mułu. Ostatnio już w ogóle nawet nie próbujecie. - do tego próbujesz jakichś zaczepek na poziomie gimnazjum. Weź chłopie spierdalaj i się nie ośmieszaj. Z dobrego serca Ci radzę. No chyba że masz coś sensownego i na temat, zawsze chętnie przeczytam. I jeszcze jedna sprawa - Ty, Karherop i FraMat który to zaczął - uświadomcie sobie że asperger to zaburzenie i używanie go w charakterze żartu czy jako wyzwiska jest świadectwem niedorozwoju społecznego. Nie mam aspergera, drę z was łacha bo w mojej ocenie na nic więcej nie zasługujecie. Może się Wam to nie podobać, możecie się z tym nie zgadzać - ale przypisywanie mi aspergera jest niesmaczne w formie w jakiej to robicie. To nie jest sposób na ośmieszenie kogoś albo umniejszenie wagi jego argumentów. Gdybym miał aspergera to moje zachowanie byłoby kompulsywne, więc wypominanie go byłoby w złym guście. Jesteście kretynami, więc napiszę prościej w nadziei że zrozumiecie - asperger to nie wyzwisko, najlepiej przestańcie używać tego słowa. Jest wiele innych na waszym poziomie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.07.2023 o godz. 08:10.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Ło kurewa ale wam dojebał
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mogę być .....m, ale nie robię sobie jaj z ludzi z wadami rozwoju. Asperger to stadium autyzmu.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie burz się wolfy, podałem diagnozę a nie wyzwisko. Teraz lepiej rozumiem dlaczego zamiast rzeczowo argumentować próbujesz właśnie ty poniżać dyskutantów. Kiedyś nawet mnie to złościło. Teraz wiem że trzeba cię traktować jak, niegroźnego dzieciaka ze spektrum.
Twoje poniżanie innych, w tym mnie, przestało mnie ruszać. Jesteś specyficznym folklorem tego forum. Trochę jak Koalik choć jednostka chorobowa jest zupełnie inna. Nie robię sobie z ciebie jaj. Tylko od czasu do czasu przypominam diagnozę żeby nie musieć reagować jak powinno się reagować wobec normalnego, zdrowego faceta. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jesteś lekarzem, tylko kretynem w internecie. Żaden lekarz nie wydaje diagnoz rozwoju przez internet.
Fakt że nadal w to brniesz... ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
I utrzymanie z 6 budżetem nie byłoby żadnym sukcesem. Sukcesem to byłyby puchary. Ale jak sobie sami poprzeczkę coraz bardziej obniżamy to nawet o tą prawie leżącą na ziemi można się potknąć, że tak dam za przykład Sosnowiec u siebie. I sukcesy i porażki zaczynają się w głowie. Jeżeli po frajerskiej stracie punktów z Łęczną właściciel bredzi coś, że wygrana to byłaby droga na skróty, to jak głęboko zakopana jest aktualnie nasza poprzeczka? Ile brakło do straty z beniaminkiem mimo prowadzenia 3:1 w 90 minucie? Skąd się bierze to frajerskie DNA. Czy nie to samo było z Płockiem jeszcze w Esa? Nie to samo w Radomiu? Personalnie to już inna drużyna. C się nie zmieniło? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
yyyyyyyyyyyyyyyy, to jest meczowy temat?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
@Drozd, trochę się nie zrozumieliśmy Ten mityczny 6 budżet ligi (choc budżet nie gra i zawiera milion zmiennych, nie tylko place 1 drużyny), sprawił że zamiast stawiać sobie za cel bezpieczny środek tabeli i sukcesywny rozwój sportowy, robiono znowu fikołki i wielkie zapowiedzi, czego skutkiem był spadek z hukiem. My się natomiast lubimy tak bawić, te słynne haselka "że Wisła jest stworzona do wyższych celow" choćby ze słynnej przemowy JB po wygranych derbach w tamtym sezonie. Przypadkowo po tym się zaczął zjazd. Dzięki temu wszystkiemu jesteśmy tu gdzie jesteśmy, a nie przez minimalizm piłkarzy. O tym wszystkim zdaje się że powiedziano już bardzo dużo, choć jakoś nie mam przekonania że podobne bledy nie zostaną popełnione w przyszłości. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|