|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
W związku z tym pytam się czy nasze forum zostanie gdzieś przeniesione czy zniknie całkiem? Jeśli zostanie przeniesione jaki będzie nowy adres forum? Chyba, że zostanie pod obecnym adresem pod szyldem oficjalki? Pozdro=)
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.06.2023 o godz. 21:32.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Już widzę jak Jaro pędzi, żeby umożliwić kontynuowanie tego, co tutaj piszemy pod szyldem oficjalnego forum klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Człowiek nie będzie czasu marnował...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oh, akurat wątpię, aby klub chciał przejąć to forum na własność.
Mógłby się poczuć zobowiązany do moderowania treści, a to - po latach samowolki - mogłoby wywołać negatywne odczucia w użytkownikach. Po prostu pytam z ciekawości. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podejrzewam że forum zniknie. Dodatkowy bonus poza uproszczeniem dostępu do adresu klubu.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jakiś etap się kończy..
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Doprowadzili Wisłę z pełną premedytacją do najgorszego momentu w całej historii.
Dzisiaj wiemy, że żadnego odnowienia podczas przełomu 2018 i 2019 r. nie było, bo być nie mogło, więc teraz wykorzystując metody pisowskie zawłaszczają jedno z nielicznych miejsc, gdzie jeszcze do głosu miała szansę dojść nieliczna, niezależna opozycja wobec tych wszystkich, którzy od słynnego protestu wobec Cupiała i związanym z tym siłowym zagarnięciem Wisły doprowadzili klub do ruiny przy licznym poparciu ze strony klakierów, różnej maści przydupasów czy opłacanych agentów wrogich sił, fałszywych odnowicieli, itp. To forum nie było idealne, bo pamiętam okres bardzo mocnej propagandy pisowsko-wyklętej, bo jak wiemy środowiska kibicowskie miały dużą rolę w obaleniu proeuropejskich rządów PO na polecenie Putina. W tym czasie doszła do głosu też dzisiejsza Konfederacja poprzez organizowanie antypolskich, antyeuropejskich, a tym samym prorosyjskich i proputinowskich marszy z okazji 11 listopada - wiadomo pod różnymi nazwami, bo lubicie często zmieniać nazwy. To forum niestety bardzo wspierało przestępcze rządy Sarapaty, w zasadzie to forum było tubą propagandową tamtej ekipy i trzeba o tym pamiętać. Ci aktywiści w zasadzie do samego końca bronili bandytów. Potem z dnia na dzień przeszli bardzo płynnie na stronę tzw. odnowicieli. W zasadzie zastosowali metodę Stanisława Dziwisza: ,,nic nie słyszałem, nic nie wiedziałem, nikogo nie znałem. Marzena? Nie znałem. Nie wiem o kim mowa". Tak się tłumaczyli. Dzisiaj wiemy do czego ta polityka doprowadziła. Dzisiaj wiemy, że oddanie Wisły Błaszczykowskiemu i jego familii, Królewskiemu i Jażdżyńskiemu przy braku resetu, przy pozorowanych zmianach, przy szerokiej kłamliwej propagandzie sukcesu było bardzo dużym błędem. Dzisiaj widzimy jakie są zniszczenia Wisły. Dla mnie to mistrzowie w konkursie na największe zniszczenie klubu sportowego w Polsce i w zmarnowaniu niewyobrażalnego potencjału, który Wisła posiada. Ciekawe, co będzie w zamian. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ostatnie zdanie w komunikacie wszystko wyjasnia. Nauczcie sie ludzie czytac.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnie zdanie ostatnim zdaniem, a właściciel forum mógł mieć inne zdanie niż klub na ten temat.
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Krótkie info ode mnie - forum ma zostać przeniesione pod nowy adres. Szczegóły wkrótce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
faktem jest że zmiana domeny spowoduje odpływ jakiegoś procenta użytkowników
a jeśli będzie konieczna ponowna rejestracja , to będzie to hekatomba ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Już przerabialiśmy ponowną rejestrację, w 2002 roku
![]() ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
Może wreszcie pod nowym adresem pojawi się moderator który wypleni te chwasty. No i jeszcze te paranoiczne wstawki o "proerupojskich rządach PO" ![]() Zapamietaj trolu- Tusk to delegat niemieckiego rządu d/s obalenia polskich władz i dodatkowo podnóżek Putina. ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
>Może przy okazji rozdajcie kilka moderatorów albo zbanujcie pysia, który rozwala bez przerwy forum.
Słusznie - i Koalika na dokładkę ! Zgłaszam się na chętnego do moderacji, będę kasować/banować tylko skrajny syf. W przypadku drobnych inwektyw / różnic zdań będę jak Paweł Janas ![]() Kryształ mój przypupasowy cień może kandydaturę zatwierdzić, haha ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
tez moge pomoderowac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pa, zaraz się zrobi więcej moderatorów niż zwykłych użytkowników, tak jak na sracovii więcej flag nie kibiców
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam kandydaturę ponad podziałami.
KOALIK na moderatora! ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Mnie moderatora nie dawajcie, bo zaraz powypier dalam każdego, kto wspomni cokolwiek o polityce.![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kurcze, dziwnie będzie bez TWSD, nawet jeśli będzie pod inną domeną. W 2005 byłem w 2 klasie liceum, deczko się przez ten czas pozmieniało
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2020
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
del del del
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
Patrz jak ładnie napisałem,Cię,Twoje to tak na przyszłość żebyś nie chował urazy jak już dostaniesz plakietkę moderatora ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
padre,
byłbyś pierwszym z dożywotnim banem ![]() |
|
|