Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Gdzie zniknie forum? :) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10899)

s1mone 26.06.2023 21:29

Gdzie zniknie forum? :)

Cytat:

W ramach prowadzonych prac mających wzmocnić markę Wisła Kraków oraz uporządkować prawa własności do jej nazwy, jak i ochrony znaku klub rozpoczyna przejście swoich usług z subdomeny wisla.krakow.pl na tzw. domeny generyczne: wislakrakow.com oraz wislakrakow.pl.
Cytat:

Zmiana domeny będzie związana z wdrożeniem nowej strony internetowej klubu, która nastąpi przed 7 lipca 2023 r. Do czasu całkowitej zmiany subdomeny dostępne w adresie wisla.krakow.pl będą funkcjonować na zasadzie twardego przekierowania. W trakcie zmiany mogą wystąpić chwilowe braki dostępności do usług, za co serdecznie przepraszamy.
Domeny generyczne takie, jak wislakrakow.com oraz wislakrakow.pl pozwalają na lepszą komunikację marki w sieci, jej pozycjonowanie, koszt zakupu reklam internetowych oraz wpływają na szybkość indeksacji treści.
TS Wisła Kraków SA wypracowała w oparciu o przysługujące jej prawa do marki porozumienie oraz zakończyła procedurę przejęcia domeny z obecnym właścicielem domeny – firmą Better Collective.
Wszystkie serwisy dostępne obecnie pod adresem wislakrakow.com oraz wislakrakow.pl będą dostępne pod innym adresem i w pełni niezależnie zarządzane przez obecnego ich właściciela.

W związku z tym pytam się czy nasze forum zostanie gdzieś przeniesione czy zniknie całkiem?:p
Jeśli zostanie przeniesione jaki będzie nowy adres forum?
Chyba, że zostanie pod obecnym adresem pod szyldem oficjalki?:p

Pozdro=)

MaLk 26.06.2023 21:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1604993)
[B]

W związku z tym pytam się czy nasze forum zostanie gdzieś przeniesione czy zniknie całkiem?:p
Jeśli zostanie przeniesione jaki będzie nowy adres forum?
Chyba, że zostanie pod obecnym adresem pod szyldem oficjalki?:p

Pozdro=)

Już widzę jak Jaro pędzi, żeby umożliwić kontynuowanie tego, co tutaj piszemy pod szyldem oficjalnego forum klubu.

AgresywnyChomik 26.06.2023 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaLk (Post 1604994)
Już widzę jak Jaro pędzi, żeby umożliwić kontynuowanie tego, co tutaj piszemy pod szyldem oficjalnego forum klubu.

Swoją drogą taki zamach dla kilku piszących...;)

wolfy 26.06.2023 21:50

Człowiek nie będzie czasu marnował...

s1mone 26.06.2023 21:54

Oh, akurat wątpię, aby klub chciał przejąć to forum na własność.
Mógłby się poczuć zobowiązany do moderowania treści, a to - po latach samowolki - mogłoby wywołać negatywne odczucia w użytkownikach.

Po prostu pytam z ciekawości.

wolfy 26.06.2023 21:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1604999)
Oh, akurat wątpię, aby klub chciał przejąć to forum na własność.
Mógłby się poczuć zobowiązany do moderowania treści, a to - po latach samowolki - mogłoby wywołać negatywne odczucia w użytkownikach.

Po prostu pytam z ciekawości.

Podejrzewam że forum zniknie. Dodatkowy bonus poza uproszczeniem dostępu do adresu klubu.

R33 27.06.2023 00:17

Jakiś etap się kończy..

KOALIK 27.06.2023 03:28

Doprowadzili Wisłę z pełną premedytacją do najgorszego momentu w całej historii.

Dzisiaj wiemy, że żadnego odnowienia podczas przełomu 2018 i 2019 r. nie było, bo być nie mogło, więc teraz wykorzystując metody pisowskie zawłaszczają jedno z nielicznych miejsc, gdzie jeszcze do głosu miała szansę dojść nieliczna, niezależna opozycja wobec tych wszystkich, którzy od słynnego protestu wobec Cupiała i związanym z tym siłowym zagarnięciem Wisły doprowadzili klub do ruiny przy licznym poparciu ze strony klakierów, różnej maści przydupasów czy opłacanych agentów wrogich sił, fałszywych odnowicieli, itp.

To forum nie było idealne, bo pamiętam okres bardzo mocnej propagandy pisowsko-wyklętej, bo jak wiemy środowiska kibicowskie miały dużą rolę w obaleniu proeuropejskich rządów PO na polecenie Putina.

W tym czasie doszła do głosu też dzisiejsza Konfederacja poprzez organizowanie antypolskich, antyeuropejskich, a tym samym prorosyjskich i proputinowskich marszy z okazji 11 listopada - wiadomo pod różnymi nazwami, bo lubicie często zmieniać nazwy.

To forum niestety bardzo wspierało przestępcze rządy Sarapaty, w zasadzie to forum było tubą propagandową tamtej ekipy i trzeba o tym pamiętać.

Ci aktywiści w zasadzie do samego końca bronili bandytów.

Potem z dnia na dzień przeszli bardzo płynnie na stronę tzw. odnowicieli.

W zasadzie zastosowali metodę Stanisława Dziwisza: ,,nic nie słyszałem, nic nie wiedziałem, nikogo nie znałem. Marzena? Nie znałem. Nie wiem o kim mowa".

Tak się tłumaczyli.

Dzisiaj wiemy do czego ta polityka doprowadziła.

Dzisiaj wiemy, że oddanie Wisły Błaszczykowskiemu i jego familii, Królewskiemu i Jażdżyńskiemu przy braku resetu, przy pozorowanych zmianach, przy szerokiej kłamliwej propagandzie sukcesu było bardzo dużym błędem.

Dzisiaj widzimy jakie są zniszczenia Wisły.

Dla mnie to mistrzowie w konkursie na największe zniszczenie klubu sportowego w Polsce i w zmarnowaniu niewyobrażalnego potencjału, który Wisła posiada.

Ciekawe, co będzie w zamian.

Karherop 27.06.2023 05:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaLk (Post 1604994)

JK pisał na tt że forum będzie bez zmian i on nim nie będzie w zarządzal, może się zmienić tylko adres domeny

wiesniak842 27.06.2023 05:46

Ostatnie zdanie w komunikacie wszystko wyjasnia. Nauczcie sie ludzie czytac.

s1mone 27.06.2023 06:49

Ostatnie zdanie ostatnim zdaniem, a właściciel forum mógł mieć inne zdanie niż klub na ten temat.

maaarcin 27.06.2023 08:34

Krótkie info ode mnie - forum ma zostać przeniesione pod nowy adres. Szczegóły wkrótce.

sevenheaven 27.06.2023 09:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maaarcin (Post 1605017)
Krótkie info ode mnie - forum ma zostać przeniesione pod nowy adres. Szczegóły wkrótce.

Może przy okazji rozdajcie kilka moderatorów albo zbanujcie pysia, który rozwala bez przerwy forum.

Arkadiusz.Czerepach 27.06.2023 09:09

faktem jest że zmiana domeny spowoduje odpływ jakiegoś procenta użytkowników

a jeśli będzie konieczna ponowna rejestracja , to będzie to hekatomba

ypeeh 27.06.2023 09:22

Już przerabialiśmy ponowną rejestrację, w 2002 roku :)

stary dziad 27.06.2023 09:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOALIK (Post 1605012)

Dzisiaj wiemy, że żadnego odnowienia podczas przełomu 2018 i 2019 r. nie było, bo być nie mogło, więc teraz wykorzystując metody pisowskie zawłaszczają jedno z nielicznych miejsc, gdzie jeszcze do głosu miała szansę dojść nieliczna, niezależna opozycja wobec tych wszystkich, którzy od słynnego protestu wobec Cupiała i związanym z tym siłowym zagarnięciem Wisły doprowadzili klub do ruiny przy licznym poparciu ze strony klakierów, różnej maści przydupasów czy opłacanych agentów wrogich sił, fałszywych odnowicieli, itp.

To forum nie było idealne, bo pamiętam okres bardzo mocnej propagandy pisowsko-wyklętej, bo jak wiemy środowiska kibicowskie miały dużą rolę w obaleniu proeuropejskich rządów PO na polecenie Putina.

Właśnie przez takich trolli z KAŁU ŻYci ulepionych to forum staje się ściekiem.
Może wreszcie pod nowym adresem pojawi się moderator który wypleni te chwasty.
No i jeszcze te paranoiczne wstawki o "proerupojskich rządach PO" :rotfl:
Zapamietaj trolu- Tusk to delegat niemieckiego rządu d/s obalenia polskich władz i dodatkowo podnóżek Putina.

s1mone 27.06.2023 11:31

>Może przy okazji rozdajcie kilka moderatorów albo zbanujcie pysia, który rozwala bez przerwy forum.

Słusznie - i Koalika na dokładkę !

Zgłaszam się na chętnego do moderacji, będę kasować/banować tylko skrajny syf.
W przypadku drobnych inwektyw / różnic zdań będę jak Paweł Janas ;)

Kryształ mój przypupasowy cień może kandydaturę zatwierdzić, haha ! :D

adfurle 27.06.2023 12:06

http://foto-hosting.pl/img/db/77/79/...2b74e9974.jpeg

skarabeus 27.06.2023 12:34

tez moge pomoderowac :-)

Jaroo1 27.06.2023 12:35

Pa, zaraz się zrobi więcej moderatorów niż zwykłych użytkowników, tak jak na sracovii więcej flag nie kibiców

wolfy 27.06.2023 12:59

Mam kandydaturę ponad podziałami.
KOALIK na moderatora!

Piknik1906 27.06.2023 13:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1605014)
Ostatnie zdanie w komunikacie wszystko wyjasnia. Nauczcie sie ludzie czytac.

Ostatnie zdanie to tylko i wyłącznie wskazanie kto ponosi odpowiedzialność za dalsze losy forum. Nie ma tam nic co pozwalałoby wnioskować o tym jakie są decyzje.

Piknik1906 27.06.2023 13:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1605020)
faktem jest że zmiana domeny spowoduje odpływ jakiegoś procenta użytkowników

a jeśli będzie konieczna ponowna rejestracja , to będzie to hekatomba

A rejestracja jest możliwa? Jakiś czas temu poleciłem znajomemu to miejsce, ale napisał mi, że nie da się zarejestrować.

Smok 27.06.2023 13:35

:alleluja:Mnie moderatora nie dawajcie, bo zaraz powypier dalam każdego, kto wspomni cokolwiek o polityce.

Padre1906 27.06.2023 14:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skarabeus (Post 1605028)
tez moge pomoderowac :-)

tobie to by się lekarz przydał, a nie moderator

Elendil 27.06.2023 14:52

kurcze, dziwnie będzie bez TWSD, nawet jeśli będzie pod inną domeną. W 2005 byłem w 2 klasie liceum, deczko się przez ten czas pozmieniało :D Ale sezon w sezon odwiedzałem to miejsce.

gpat 27.06.2023 15:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Smok (Post 1605034)
:alleluja:Mnie moderatora nie dawajcie, bo zaraz powypier dalam każdego, kto wspomni cokolwiek o polityce.

Taką kandydaturę to ja popieram.

ciacho 27.06.2023 16:20

del del del

krysztal 27.06.2023 18:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez s1mone (Post 1605026)
>Może przy okazji rozdajcie kilka moderatorów albo zbanujcie pysia, który rozwala bez przerwy forum.

Słusznie - i Koalika na dokładkę !

Zgłaszam się na chętnego do moderacji, będę kasować/banować tylko skrajny syf.
W przypadku drobnych inwektyw / różnic zdań będę jak Paweł Janas ;)

Kryształ mój przypupasowy cień może kandydaturę zatwierdzić, haha ! :D

Jeśli to tylko w jakiś sposób Cię dowartościowuje to czemu nie,masz mój głos.Nie wiem natomiast na czym polega ta przydupasowatość?Po prostu Twoje przekłamania trzeba najczęściej prostować.

Patrz jak ładnie napisałem,Cię,Twoje to tak na przyszłość żebyś nie chował urazy jak już dostaniesz plakietkę moderatora ;)

skarabeus 27.06.2023 18:30

padre,

byłbyś pierwszym z dożywotnim banem :-)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl