|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Szukali kogoś do uzupełniania mlodziezowcow, ogranego w seniorskiej piłce i tyle. Ktoś go pewnie obserwował. I zapewne były to inne osoby niż te które decydowały o transferze Niewiadomskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja nie wiem po co nam hiszpański bramkarz.
W 1 lidze musi grać jeden młodzieżowiec. Najprościej by było w bramce, mamy tam dwóch przyzwoitych młodzieżowców, z czego jeden kontuzjowany i jeden ograny. Chyba lepiej niż z uporem maniaka w każdym meczu wałkować przez 90 minut Dudę lub na zmianę z Talarem/Szywaczem? Gdzieś musi młodzieżowiec grać, najlepiej by było w bramce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Ja tylko czekam na newsa o odejściu Ngolo Plewka. Mrożę flaszkę Wyborowej na tę okazję. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mamy obecnie w kadrze z 3 młodzieżowców którzy spokojnie grają już na poziomie Ekstraklasowiczów. Dokładnie mam na myśli:
Biegańskiego - poziom top5 ekstraklasy Duda - poziom top3 ekstraklasy Szot - poziom top5 ekstraklasy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szot na poziomie ekstraklasy?. Dwa niezłe mecze na 34 w pierwszej lidze. Z Puszczą to jak miał wolne pole z przodu to oczywiście podawał do obrońców lub Biegańskiego.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Przypomnij sobie ile wydaliśmy za Biegańskiego. Teraz Wisła może sobie tylko pomarzyć o takich transferach. O młodzieżowych bramkarzy zabija się połowa klubów na poziomie centralnym. Wielu ma ten sam pomysł aby upychać tam młodzieżowców. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
gdzieś na Wiślackich stronach fb pisano, że z tym hiszpańskim bramkarzem to bzdura.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
To ja tylko przypomnę, że młodzieżowcem w 1 lidze w najbliższym sezonie są grajki z rocznika 2003 i młodsi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
wiadomo, czy za Gruszkowskiego wpadł jakiś pieniążek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Skoro jest procent od kolejnego transferu to możliwe.Może Gula sypnął pół milionem eurasów żeby za Fazlagicia winę odkupić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Trzech prawych obrońców: Jaroch, Szot, Gruszkowski. Ostatni zaliczył turbo zjazd, ciężko mi to przyswoić, gdyż do pewnego czasu był wyborem przed Dawidem. Nie ukrywam, że z Gruchą wiązałem jakąś przyszłość, ceniłem jego gre na wysokiej intensywności, no ale od roku jest cieniem piłkarza, który miał potencjał.
https://www.wisla.krakow.pl/aktualno...z-wisly-krakow Wydaje mi się, że odpowiednio poprowadzony będzie dobrym zawodnikiem. (Plewka przyspawany -jego żegnam bez żalu, a Grucha odchodzi) Aktualnie zmiany: OUT Benito Ondrasek Mula Cisse Starzyński wypożyczenie Gruszkowski IN: Jesús Alfaro - do 30 czerwca 2024 roku - umowa zawiera opcję przedłużenia |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i się chyba wyjaśniło jakie były szansę żeby Mula został
https://transfery.info/aktualnosci/a...o-klubu/187766 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2020
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez gpat : 23.06.2023 o godz. 10:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolejny zmarnowany grajek, zamiast rozwinąć i sprzedać to na koniec musimy dopłacić kilkadziesiąt tys. (kontrakt do 31.12.24) żeby poszedł precz. Żałosne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2020
Offline |
|
|
To jeszcze ilu darmozjadów zostało do pożegnania? licząc tak rozsądnie. Jak sobie pomyśle kto wraca z wypożyczenia, to aż mnie skręca. Ale widzę, że dyrektor działa, robi czystkę pod nowych (mam nadzieje) piłkarzy.
Nadejdzie wiosna... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
https://wisla.krakow.pl/aktualnosci/...umieniem-stron
Ciekawe ile nas to kosztowało Aktualnie zmiany: OUT Benito Ondrasek Mula Cisse Starzyński wypożyczenie Gruszkowski Plewka IN: Jesús Alfaro - do 30 czerwca 2024 roku - umowa zawiera opcję przedłużenia
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 23.06.2023 o godz. 12:23.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Najwazniejsze bedzie co innego. OUT: Colley, Fernandez, Fazlagic, Hugi, Balta
Poki co to sa zmiany kosmetyczne, w sensie dla naszego budzetu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
My nie potafimy sprzedawać piłkarzy.. swego czasu Plewką interesowała się Slavia Praga i chyba nawet oferowali 1 milion euro.. a teraz dopłacamy za zerwanie kontraktu, a cały zeszły rok nie grał.. nie wierzę, że nie można było po spadku cokolwiek za niego uzyskać.. Gruszkowski jest drewniany, ale może zrobić podobną karierę co "Burliga".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dobra, nie ma co płakać za strzaskanym drewnem. Wręcz jest co świętować.
Nie wierzę że serio ktoś dawał milion euro za Plewkę, ale jeśli tak było i odmówiliśmy... Brak słów. Gruszkowski - zero postępów przez ponad dwa lata. Jak gral za Hybali tak kaleczy teraz. To ile jeszcze potrzeba mu czasu?. Zostało jeszcze dużo szrotu, z czego sporo na wysokich kontraktach: Colley, Fazlagić, Hugi... Do tego masa młodych nieudolnych.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.06.2023 o godz. 12:49.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze jakby JB dał sobie spokój to bym się ucieszył, nie wiem ile zarabia, ale pierdzieć w ławkę i wchodzić na boisko przy 3-0 to może równie dobrze jakiś junior.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pamiętajcie że talent Fazlagicia może eksplodować w każdej chwili
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Udało się wypchnąć z klubu Plewkę i Gruszkowskiego - dla mnie istny majstersztyk. Znalezienie przez Gruchę pracy w klubie na poziomie DAC Dunjska Streda trzeba już rozpatrywać w kategoriach cudu.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|