The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.06.2023, 14:37
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
No właśnie, najpierw ustalmy przyczynę .
Jeśli miał rzeczywiście tą lekką kontuzję to trener miał dylemat - olać to ale wziąć na siebie ryzyko pogłębienia tej kontuzji ( jak niedawno w przypadku Muli) albo pozwolić mu dojść do pełnej dyspozycji i nie wystawiać w tym meczu.
Wybrał to drugie rozwiązanie.
Owszem, można to potraktować jako błąd ale nie kompromitację !

Z tym zastrzeżeniem, że sama ta wypowiedź Sobola o tej sprawie jest jakaś taka enigmatyczna i wręcz sugeruje, że chodzi o coś innego . Jeśli tak , to zgodzę się, że byłby to duża rysa.
Widzę kolejny rżnie głupa. Miał delikatne problemy zdrowotne.W początkowej fazie tygodnia nie trenował. Formułka w stylu typowego dupochronu po debilnej decyzji którą należy odczytać - bolała go głowa i trzy razy kichnął więc w poniedziałek nie trenował.
A co do zmian to za bezproduktywnego Rodado pojawił się destrukcyjny Żyro a za zmęczonego Dudę wszedł zjebany siedzeniem na ławce Mlynski.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 01.06.2023, 14:40
Co do zmiany Żyro za "bezproduktywnego" Rodado.
Po pierwsze po raz kolejny wyszła przedziwna ale niestety typowa niekonsekwencja Sobolewskiego. Dawał pograć po te kilka minut Benito a Żyro po meczu z Rzeszowem nie powąchał murawy. Kto wchodzi teraz: oczywiscie Żyro.
O ile Duda mogl byc faktycznie zmeczony to Rodado grał to, co.gra zazwyczaj.
A wpuszczenie Bashy.przy niekorzystnym wyniku? Hmmm
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.06.2023, 14:53
krysztal napisał(a):Wyświetl post
He he, znowu cię na stand up zebrało?
Tak

Ośmielam się mieć inne zdanie

@Jagul

Mają grać zdrowi i przygotowani. Jakby James miał odpuszczac piłki jak z Ruchem to byście pewnie klneli po co wychodził na boisko. A już nie mówię co by się działo jakby zszedł jak Mula w 40 minucie.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 01.06.2023 o godz. 15:04.
Odpowiedz cytując
RAF
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.06.2023, 16:20
Panowie,
Na litosc boska w zeszla niedziele gralismy najwazniejszy, kluczowy mecz (przynajmniej!) tego sezonu. A jezeli wyjdziemy z zalozenia ze awans do Ektraklasy jest rownoznaczny z kwestia egzystencjalna Klubu to byl to jeden najwazniejszych meczow Wisly ostatnich lat. I na taki mecz kazdy normalny trener wysyla wszystko co ma najlepsze (James i Szot) i nie wpuszcza zawodnikow ktorzy absolutnie nic nie wniesli jak wchodzili w innych meczach (Zyro i Mlynski). Na jakiej podstawie Sobolewski uwazal ze Zyro strzeli bramke a Mlynski bedzie krecil obroncami jezeli, kiedy wchodzili w poprzednich meczach, tego nie robili. Po jaka cholere kaze sie cofac druzynie kiedy srednio rozgarniety kibic wie ze nie umiemy sie bronic i ze, jezeli mamy jakies mocne strony, to jest to atak!. Mamy wymarzony wynik Ruchu strzelamy bramke w 3 minucie i kolejka konczy sie katastrofa.

Ogolnie, tak po ludzku, to krew mnie zalewa bo mobiliacja wsrod zawodnikow i trenerow powinna, do meczu Ruchu byc na 100%, a po wyniku Niebieskich jeszcze wieksza. Na Sosnowiec powinien wyjsc zespol zmotywowany, wiedzacy o co gra, zadny wygranej i zadny awansu. A jak bylo to sami widzielismy.

Poniewaz ten czlowiek dalej jest trenerem to moim skromnym zdaniem Klub oddaje awans walkowerem.
Powód: dopis
Ostatnio edytowane przez RAF : 01.06.2023 o godz. 16:37.
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 01.06.2023, 17:28
Pytanko do próbujących jakoś bronić naszego Trenera: ktoś ma coś na obronę braku Szota w tym meczu?
Ale tak serio pytam, bez żadnych podtekstów.
Był jakiś komunikat o kontuzji / złym samopoczuciu / ... ?

Po dwóch udanych meczach nie zasługiwał na szansę, choćby w momencie jak desperacko potrzebowaliśmy wsparcia (cudu) w ofensywie?
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.06.2023, 18:08
tomytom napisał(a):Wyświetl post
Pytanko do próbujących jakoś bronić naszego Trenera: ktoś ma coś na obronę braku Szota w tym meczu?
Ale tak serio pytam, bez żadnych podtekstów.
Był jakiś komunikat o kontuzji / złym samopoczuciu / ... ?

Po dwóch udanych meczach nie zasługiwał na szansę, choćby w momencie jak desperacko potrzebowaliśmy wsparcia (cudu) w ofensywie?

To było wszystko zaplanowane - Jaroch odpoczywa w sobotę, więc Szot odpoczywał w niedziele.
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.06.2023, 18:55
Dokładnie, rozkładem jazdy na plaży też trzeba umiejętnie operować.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.06.2023, 18:59
stary dziad napisał(a):Wyświetl post
Pozwól, że nie będę z Tobą wchodził w polemikę gdyż zaczynasz używać za dużo epitetów.
Nie tłumacz mi też po raz 41 dlaczego Sobolewski jest słaby.
Ale powiedz mi dlaczego uważasz że Brzęczek był zdecydowanie lepszym trenerem niż Sobol.
Nie chcesz wchodzić w dyskusję, czy zwyczajnie wyjaśniłem Twoje kłamstwa? Ja bardzo chętnie przeczytam dlaczego Młyński dał dobrą zmianę. Ja nic pozytywnego z jego strony w ostatnich (bo ja wiem) ośmiu meczach sobie nie przypominam. Paradoksalnie - on i Żyro jako jedyni w tym meczu zagrali na swoim zwykłym poziomie - mułu, bo dno zagrała reszta. I oni mieli dać impuls?

Proszę, nie trzymaj nas tutaj w niepewności, oświeć nas - po co wprowadzać piłkarzy którzy ostatni dobry mecz mieli z Arką (Młyński) i Odrą (Żyro), a większość w ich wykonaniu to była kompromitacja? Cisse zagrał dwa OK mecze i jeden tragiczny w ostatnich trzech, dla porównania.

Wyjaśnij nam geniusz Sobolewskiego bo ja ni chuja nie rozumiem co on odpierdala? Dla mnie to wygląda jak sabotaż.

A na razie, skoro nie masz nic do powiedzenia - zamilcz.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.06.2023 o godz. 20:50.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.06.2023, 09:28
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Tak

Ośmielam się mieć inne zdanie

@Jagul

Mają grać zdrowi i przygotowani. Jakby James miał odpuszczac piłki jak z Ruchem to byście pewnie klneli po co wychodził na boisko. A już nie mówię co by się działo jakby zszedł jak Mula w 40 minucie.
Dobra pora abyś wyjaśnił jaki uraz trapił Jamesa w "początkowej fazie tygodnia",że wpisanie go choćby do protokołu groziło pogłębieniem tego urazu.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.06.2023, 09:37
Dobra pora abyś wyjaśnił jaki uraz trapił Jamesa w "początkowej fazie tygodnia",że wpisanie go choćby do protokołu groziło pogłębieniem tego urazu.
Oj tam, oj tam...
Karherop jest teraz zajęty, właśnie odkrył tezaurus.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 02.06.2023, 09:53
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie chcesz wchodzić w dyskusję, czy zwyczajnie wyjaśniłem Twoje kłamstwa? Ja bardzo chętnie przeczytam dlaczego Młyński dał dobrą zmianę. Ja nic pozytywnego z jego strony w ostatnich (bo ja wiem) ośmiu meczach sobie nie przypominam. Paradoksalnie - on i Żyro jako jedyni w tym meczu zagrali na swoim zwykłym poziomie - mułu, bo dno zagrała reszta. I oni mieli dać impuls?

Proszę, nie trzymaj nas tutaj w niepewności, oświeć nas - po co wprowadzać piłkarzy którzy ostatni dobry mecz mieli z Arką (Młyński) i Odrą (Żyro), a większość w ich wykonaniu to była kompromitacja? Cisse zagrał dwa OK mecze i jeden tragiczny w ostatnich trzech, dla porównania.

Wyjaśnij nam geniusz Sobolewskiego bo ja ni chuja nie rozumiem co on odpierdala? Dla mnie to wygląda jak sabotaż.

A na razie, skoro nie masz nic do powiedzenia - zamilcz.
Kolego, twierdzisz że rzekomo kłamię ...
A ja widzę że noszą Cię emocje i nie jesteś w stanie analitycznie pochylić się nad napisanymi słowami.
Rozumiem, że był w..rw po ostatnim meczu ale już upłynęło parę dni i trza się uspokoić.
Tym bardziej, że przecież w Twoim zapatrywaniu oczekujesz awansu za 4 lata

A zatem przyjmij do wiadomości że moje wypowiedzi dotyczyły oceny meczu z Zagłębiem. I w tym meczu , obiektywnie Młyński (przez 30 minut) wniósł więcej do gry niż Cisse przez 60 minut, ergo ta zmiana POPRAWIŁA naszą jakość . Nigdzie nie twierdziłem że Młyński zagrał REWELACYJNIE tylko ze zagrał LEPIEJ . Wniosek - zmiana uzasadniona.

Co do Żyry, owszem zagrał na poziomie Rodado, a więc nic nie poprawił . Alternatywą mógł być Benito. Czy byłoby lepiej? Nie wiem . Jakby nie było, decyzji nie można nazwać sabotażem. A Ty lamentujesz i masz pretensje do Sobola że ma takich właśnie ludzi na ławce? Nie ten adres!

I dalej co do Sobola. Wykaż mi że kiedykolwiek napisałem że jest "geniuszem". No gdzie ?

Pozwól że z jego oceną zaczekam na koniec sezonu. I na pewno, w wypadku awansu nie powiem że jest wybitny albo genialny. Tak samo jak w przypadku braku tego awansu nie napisze że jest dno albo bardzo słaby.

Ponieważ z definicji nie lubię krytykanctwa, w którym Ty się lubujesz, zachęcam do kreatywności. Czyli ponawiam moją prośbę abyś mi wykazał dlaczego Brzęczek jest lepszy niż Sobolewski?
Oraz wskazał jaką taktykę należy przyjąć na mecz z Łęczną.
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 02.06.2023, 10:04
Oj tam, oj tam...
Karherop jest teraz zajęty, właśnie odkrył tezaurus.
To nie ja działam jak zdarta płyta.

Nie mi to wyjaśniać, ba, ta wiedza jest mi do niczego niepotrzebna.

To już nie pierwszy "drobny uraz" Jamesa, wcześniej też miał przerwę w treningach (przed Chrobrym). Ostatnio grał po 60 pare minut. Nie wiem co to zmieni w Twoim życiu że się dowiesz co go trapilo. I tak zdanie nie zmienisz.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.06.2023, 10:06
@Jagul

Ale tu chodzi o czas, miejsce i okoliczności.
Mecz z Ruchem był w trakcie sezonu, o niczym jeszcze w 100% nie decydował, co nawet pokazały kolejne spotkania.
Mecz z Sosnowcem to przedostatnia kolejka, gdzie mieliśmy szansę wylądować na miejscu gwarantującym bezpośredni awans. Idealna sytuacja.
Subtelna różnica.
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.06.2023, 10:37
To nie ja działam jak zdarta płyta.

Nie mi to wyjaśniać, ba, ta wiedza jest mi do niczego niepotrzebna.

To już nie pierwszy "drobny uraz" Jamesa, wcześniej też miał przerwę w treningach (przed Chrobrym). Ostatnio grał po 60 pare minut. Nie wiem co to zmieni w Twoim życiu że się dowiesz co go trapilo. I tak zdanie nie zmienisz.
Czyli James przed meczem z Chrobrym miał jakiś uraz i nie trenował(nie pamiętam wierzę na słowo) i mimo to Sobolewski wpuścił go na boisko w meczu z najsłabszą drużyną wiosny choć Wisła miała bezpieczny wynik i nie musiał ryzykować jego zdrowiem a w meczu który prawdopodobnie decydował o bezpośrednim awansie i stawka była znana postanowił nie zabrać go nawet do kadry?Gdzie tu logika?
Nie tobie to wyjaśniać ale już zaznaczyłeś,że to uraz który ewentualnie mógłby się pogłębić ?
Oczywiście w moim życiu to niczego nie zmieni bo wiem na 100%,że Igbekeme był do dyspozycji i nie miał żadnego urazu ale chciałem poczytać twoje pokrętne usprawiedliwienia Sobola.
Na konferencji przed meczem James nie był wymieniony jako piłkarz z którego nie można skorzystać,natomiast zapytany po blamażu Sobol o jego nieobecność nie wiedział jak ma odpowiedzieć,pokiwał w zakłopotaniu głową i słowem nie wspomniał o jakimkolwiek urazie tylko o "delikatnych problemach zdrowotnych" i,że "gdzieś tam w początkowej fazie tygodnia nie trenował" Już nawet sraczka i jakieś bóle nie wiadomo skąd były wymieniane jako powody absencji a tu wspomniano tylko o delikatnych problemach zdrowotnych.No jak nic katar albo faktycznie bolące uszko
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.06.2023, 11:03
@stary dziad - od początku podejrzewałem że jesteś farmazoniarzem i to ciężkim. Pechowo dla Ciebie doskonale wiem jak sobie z takimi radzić: wymień mi wszystkie dobre zagrania Młyńskiego w meczu z Zagłębiem. Twierdzisz że grę poprawił, ciężar dowodu spoczywa na Tobie. Ja napisałem dlaczego sabotował.
Podaj minuty w których te perełki się pojawiły, a to dlatego że mam mecz nagrany i sprawdzę. Mogłem przegapić, mogły się zdarzyć kiedy ukrywałem twarz w dłoniach. Było sporo okazji.
Podobnie Żyro - wypisz mi jego kontakty z piłką.
I tyle z Twojego wodolejstwa i bezczelnego zakłamywania rzeczywistości...

Ale ja nie o tym. Sobolewski zanalizował klęskę z Zagłębiem na konferencji przedmeczowej:
- zagraliśmy minimum przyzwoity, a pewnie bardzo dobry mecz. Gdybyśmy wygrali tak by to wszyscy pewnie ocenili. Nie, nie robię sobie jaj, to jego słowa.
- mieliśmy dwadzieścia strzałów, Zagłębie dwa.
- zabrakło skuteczności.
Naprawdę nie robię sobie jaj, to są jego wnioski. Nie będę też ich komentował, nie wiem nawet gdzie zacząć...
Także, wnioski zostały wyciągnięte, gramy swoje!

Nie, nie skomentuję. To ponad moje siły.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.06.2023 o godz. 11:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 02.06.2023, 11:15
Ale ja nie o tym. Sobolewski zanalizował klęskę z Zagłębiem na konferencji przedmeczowej:
- zagraliśmy minimum przyzwoity, a pewnie bardzo dobry mecz. Gdybyśmy wygrali tak by to wszyscy pewnie ocenili. Nie, nie robię sobie jaj, to jego słowa.
- mieliśmy dwadzieścia strzałów, Zagłębie dwa.
- zabrakło skuteczności.
Naprawdę nie robię sobie jaj, to są jego wnioski. Nie będę też ich komentował, nie wiem nawet gdzie zacząć...
Także, wnioski zostały wyciągnięte, gramy swoje!

Nie, nie skomentuję. To ponad moje siły.
Wczoraj sobie odpuściłem jego mądrości ale...Serio tak powiedział?
Z tym człowiekiem na stanowisku trenera awans oddajemy walkowerem. A w zasadzie oddaliśmy w zimie, pozostawiając go na stanowisku.
Trudno, decyzja i wola właściciela.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.06.2023, 11:39
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Z tym człowiekiem na stanowisku trenera awans oddajemy walkowerem. A w zasadzie oddaliśmy w zimie, pozostawiając go na stanowisku.
Konferencja jest na youtube. Serio tak powiedział. Pomyliłem tylko ocenę: "jeśli nie dobry, to przyzwoity" powinno być. Tak dla purystów.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.06.2023 o godz. 11:42.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.06.2023, 11:45
Miałem właśnie za chwilę sobie obejrzeć .Dzięki Wolfy oszczędziłeś mi pewnie 15 minut życia
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 02.06.2023, 11:48
Następne pytanie dotyczyło właśnie tej analizy i przyczyny przegranej.

- Oddając prawie 20 strzałów zdobywamy jedną bramkę. Przeciwnik wykonał o wiele mniej strzałów, a zdobył dwie i wygrał spotkanie. To jest przyczyna tego, że gdzieś nie chwyciliśmy tej szansy - odparł krótko Sobolewski.

Tak naprawdę jeśli byśmy dowieźli to 1-0 do końca, to każdy by uważał, że to było - jeśli nie dobre spotkanie - to przyzwoite. Stworzyliśmy mnóstwo sytuacji, oddaliśmy 20 strzałów i niestety zawiódł element skuteczności. I tutaj bym się nie skupiał absolutnie na jednej osobie. Zawiedliśmy jako zespół - powiedział.

Zapraszam do dyskusji
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale
Sekciarz spadkowy
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.06.2023, 12:14
Miałem właśnie za chwilę sobie obejrzeć .Dzięki Wolfy oszczędziłeś mi pewnie 15 minut życia
Obejrzyj. Mocna rzecz
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
skarabeus
Senior Member

Od: 02.2019

Stary 02.06.2023, 13:07
Nie... to sie nie dzieje... widocznie 90 proc forum ogladalo inny mecz niz sobolewski. Obejrzal w koncu powtorke czy z pamieci mowil to?
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 02.06.2023, 15:36
Zapomniał tylko dodać, że pomimo tych 20 strzałów to Sosnowiec był bliżej zdobycia 3 bramki, niż my drugiej.

Sosnowiec, który do tej pory nie strzelił ani jednej bramki w tym roku na wyjeździe. Niegrający już o nic. Na bank to to było najłatwiejsze dla nich spotkanie w tej rundzie.

Za bycie faworytem ani statystki strzałów nikt punktów nie przyznaje, może kiedyś Sobolewski to ogarnie. Ale raczej już nie u nas.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 02.06.2023, 16:51
Ja to w ogóle jestem ciekaw gdzie Sobol naliczył 20 strzałów?Może ja w złe statystyki patrzę ale widzę 9 niecelnych i 3 celne

https://fortuna1liga.statscore.com/p...s/show/4508495
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 02.06.2023, 17:47
Haha, pewnie sprawdzal na flashscorze gdzie jeszcze licza strzaly zablokowane
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.06.2023, 18:23
Cytat:
Sobolewski na początku był rozsądniejszy. Normalniej gadał w wywiadach, na konfach. Jemu się ubrzęczyszczykowiło już, takie .......enie dla .......enia. Gramy źle = gramy przyzwoicie, przejebaliśmy = mieliśmy mnóstwo strzałów.

Zero wzięcia na klatę sytuacji, a nawet jak powie, że biorę to na klatę, zawiedliśmy, to to jest kolejne .......enie kocopołów, coś jak w stylu - przegraliśmy z Ruchem czy tam ŁKSem to się w nastęnym meczu zrehabilitujemy z Chojniczanką czy tam Odrą - i nic, ze to drużyny z dołu i nic, że to mecze u siebie... Ale mi rehabilitacja hahaha

Tam nie ma realnej oceny. Skoro nie ma realnej oceny to jak wyciągać wnioski i się rozwijać.
Jak może wyglądać taka odprawa przed nastęnym meczem po meczu z Zagłębiem?

"Panowie, przed nami ważny mecz z Łęczną, musimy to wygrać. Jeśli nie uda się awansować to mamy mecze barażowe, musimy mieć dwa mecze barażowe. Z Zagłębiem zagraliśmy dobry mecz, nawet bardzo dobry, gdybyśmy mieli lepszą skutecznosć, proporcjonalnie do ich skuteczności to byłoby około 10:2 w tym meczu. Gramy to samo, bo gramy dobrze"

No i ...., jeśli oni w takiej iluzji żyją, to grają tak jak z Zagłębiem, bo przecież to był przyzwoity mecz.
Ogólnie w Polsce to mało jest trenerów, którzy są stworzeni do tego zawodu. Widać, że się męczą pracą. Oni nie rozwijają zespołów, nie umieją ocenić meczu, wyciągać wniosków, oni nie mają charyzmy, jakiegoś w....u jak idzie źle czy podniety bo wyszło coś zajebiście. Cały czas takie zamulanie, bez emocji, aby odjebać swoje i za tydzień kolejny ten sam schemat.

Przecież taki Sobol to powinien ostro powiedzieć, że co to ....a było. Gramy najwazniejszy mecz od praktycznie dwóch lat (jeśli ocenić, że i tak z eklapy spadliśmy i tamten sezon się nie liczy bo już czasu nie cofniemy więc te mecze jak z Radomiakiem to i tak można w kiblu już spuścić), ba w takim razie to gramy najwazniejszy mecz od kilku lat i u siebie, z cieniasami, będącymi już na wakacjach odpierdalamy taki cyrk. Powinien pojechać im i sobie po ambicji, grać va banque. I albo ich ogarnie i coś z tego będzie albo się odchodzi z roboty, bo po co się męczyć i innych męczyć i grać o miejsca barażowe co sezon, albo fartowny awans i o dół tabeli w eklapie...
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 02.06.2023, 18:45
Właśnie miałem napisać, że obecny Sobolewski to już etap późnego Stolarczyka, Skowronka, Brzęczka...
U nas wszystko ok, zadecydowały detale, bardzo mocny rywal itp itd...
Skutki tego odczujemy bardzo, bardzo boleśnie. Bo zarówno on jak i piłkarze spadną na cztery łapy, jak zawsze
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.06.2023, 19:28
Ja to w ogóle jestem ciekaw gdzie Sobol naliczył 20 strzałów?Może ja w złe statystyki patrzę ale widzę 9 niecelnych i 3 celne

Też się zastanawiałem, ale to w sumie nie jest ten najgłupszy fragment wypowiedzi. Po prostu Sobolewski chrzanił od rzeczy nt. tego meczu, a żaden dziennikarz nie miał jaj żeby go sprostować.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 02.06.2023 o godz. 19:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 02.06.2023, 19:31

Proszę
https://www.wislaportal.pl/News.html...sla___Zaglebie

19 strzałów
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 02.06.2023, 19:34
Proszę
https://www.wislaportal.pl/News.html...sla___Zaglebie

19 strzałów
Czyli tak jak pisał kryształ - policzone niecelne, zblokowane etc. W rzeczywistości to bardzo gruba manipulacja.

Strzały celne: 3-2
Strzały niecelne: 9-4

To jest niezakłamana statystyka. Ale Sobolewski jest już obsrany, koniec już się zbliża.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Harcownik
Senior Member

Od: 08.2017

Stary 02.06.2023, 19:34
A może to tylko taka propaganda na użytek zewnętrzny? A tymczasem w szatni "padły męskie słowa". A może nie chcą też dołować morale i zjebki aranżują poszczególnym grajkom w cztery oczy? Nic to. Liga będzie ciekawsza.
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów