|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
My też mamy dość kiepska passę ale widzę tu pewien dysonans i pisanie postów pod tezę (w skrócie gówno gramy i mamy kiepskiego trenera). W piątek mamy spotkanie dwóch drużyn z których obie mają swoje problemy. Ciężko nazwać jednak faworytem drużynę która na wyjazdach na wiosnę wygrała 2 razy w 6 spotkaniach potykając się choćby w Chojnicach czy Rzeszowie. 2-2 jakbym miał grać u buka. 3-2 typuje życzeniowo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Obstawiam 3:1 dla nas, gramy u siebie, jest Fernandez, Rodado, Tachi, Villar, może będzie Junca, zobaczymy
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Chłopaki wróciłem z trasy. dajcie info kogo jutro zabraknie? Mula Junca Miki ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Junci jeszcze nie będzie, ale może Mula wejdzie z ławki https://www.wislaportal.pl/News.html...etem_Termalika
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
To tak w temacie czy ma kto u nas usiąść na ławce vide @sandomingo |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Colley dostanie następną szansę oby to nie był koniec walki o awans
Sytuacja jest, jaka jest, ale myślę, że Joseph jeszcze zasługuje na szansę. Rozmawiałem z nim w tym tygodniu i jestem bardzo mocno przekonany, że już takie błędy mu się nie przytrafią. Zwracaliśmy uwagę na pewne rzeczy i jestem przekonany, że zagra dobre spotkanie. Z mojej strony może mieć tylko i wyłącznie wsparcie. Potrzebujemy Josepha, ale również w takich ciężkich momentach Joseph potrzebuje drużyny, potrzebuje trenerów, którzy go wesprą i jedynie jutro pozostaje udowodnić pewne rzeczy na boisku - przyznał Sobolewski ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie pozostaje mu nic innego, jak wykonać efektowne sanki na karnego w 95 minucie przy stanie 2:2.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Myślę że powinien celować w samobójczego hat-tricka i czerwoną kartkę. Wszystko inne byłoby normą. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czerwona kartka odpada, bo nie mógłby zagrać w dwóch spotkaniach (zakładając brutalny faul
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można mieć tylko nadzieję że jakby co komisja ligi dowali mu zakaz gry do końca sezonu.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Online |
|
|
Konferencja prasowa:
SZPITAL: Junca - zakończył rehabilitację - obstawiam, że na baraże będzie gotów Uryga - trenuje na boisku Ondraszek - out po operacji Mula jest gotowy do gry https://youtu.be/uxZrt_BQzPU ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Widzę, że loża szyderców się odrodziła.
Gdybym to ja, na przykład, tak szydził, to kolega powyżej (wolfy) wysyłałby mnie na drugą stronę Błoń. Zresztą niedawno tak było. Zmieniło się coś? (oprócz zmiany ról?) |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Colley ma jutro grać.
O k...a! ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A ja się nie zdziwię jak Colley jutro nie zagra i Sobol zrobił typowy blef przed ważnym meczem. Przecież wiadomo że przeciwnik też ogląda konferencje. Kiedy ostatnio powiedział że ktoś zagra od poczatku w danym meczu poza obsada bramki? Nie przypominam sobie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Serio. Nic nie mam do Colleya (poza myślę uzasadnionym w....em za to co odwala na boisku), ale on za często zawala mecz żeby można było mówić o przypadku. Zwłaszcza że nawet w tych nie zawalonych zdarzają mu się mocno ryzykowne wejścia. Nie jest tak jak twierdzi Sobolewski że jeden mecz mu nie wyszedł. On tak z pięć sabotował. No ale Sobolewski widział też strzały z ŁKSem w drugiej połowie... Może być tak że Colley zagra na zero, ale ten piłkarz to tykająca bomba zegarowa. Jakby zagrali Szot albo Skrobański to bym mniej się denerwował.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.05.2023 o godz. 20:59.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raz interwencja kolejki, raz dwie wyprostowane w piszczel na otwarte złamanie, a pensyjki wpadają.
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jak zagra Colley, to kolej na kolejny w........
A tak serio, gościu jest wprost pokraczny, on nawet jak się przy tej stracie bramki przewrócił to jak klocek, leciał na ziemię a nogi miał wyprostowane jakby jakieś pręty metalowe w nich miał i się nie zginały. Porażka. Zagrał tak, jakby specjalnie w zemście za wcześniejsze siedzenie na ławie, te bramki rywalom dał. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Sobol jak ma takie poczucie humoru, że chcę na obronie wystawiać Colleya, to powinien pójść dalej.
Niech wrzuci na prawą obronę Szota a na skrzydełko Szywacza. Mógłby jeszcze rzucić na szpicę czeskiego Bombardiera, ale ten akurat (nie no - jak zawsze) nie może grać. Chciałoby się wygranej.. ale biorąc pod uwagę, że przyjeżdza w miarę ogarnięty rywal i to w przeciwieństwie do nas z trenerem - będą ciężary. Jakieś 1-2 bo karnym w 99 minucie po bezsensownej ręce Józka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To może lepiej od 1 minuty dać na boisko Urygę, Kubę, Bashę i reszte ferajny połamanej?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Basha jest wykartkowany
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Loża szyderców i tak postawi na Bashę - skoro jest wykartkowany i pojawi się na boisku to automatycznie przegrywany w wyniku walkowera? I o to loży szyderców chodzi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ważne żeby mógł wyjść Basha na ostatnie mecze, po to w Wiśle jest on, Kuba, Alan i reszta żeby właśnie zaskoczyć w najwazniejszym momencie.
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Obstawiam taki skład:
Biegański- Colley-Tachi Moltenis-Szot Duda-Igbekeme- Fernandez na bokach Młyński i Żyro i na szpicy Rodado ławka Broda Niewiadomski Gruszkowski Talar Szywacz Benito Błaszczykowski Mula Cisse |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A gdzie Jaroch,Vilar....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja typuję: Biegański - Gruszkowski, Colley, Moltenis, Jaroch - Villar, Tachi, Igbekeme, Młyński - Fernandez, Rodado.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
przepraszam. słuszna uwaga Jaroch na prawo za Colleya . Villar pewne że zagra?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla odmiany ja typuje, że dziś wygramy.
Ale żeby nie było tak wesoło, to za tydzień przegramy. Ogólnie, na chwilę obecną, myślę że zakończymy sezon na 4 miejscu. ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziś się okaże czy mamy już traumę odnośnie meczów ze ścisłą czołówką. Na wyjazdach zawiedliśmy po całej linii, mniejsza o wynik, my w tych meczach po prostu nic nie graliśmy. Dzisiaj ważny mecz ale u siebie.
A może w końcu remis trafimy bo też by było anormalne gdybyśmy wcale w tej rundzie nie zremisowali. Aczkolwiek obstawiam, że wygramy i przełamiemy tę niemoc z czołówką, chociaż na swoim stadionie przełamiemy. ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dobry wynik w Lecznej dla nas.. Zapewnili sobie utrzymanie, więc z nami będą grać o pietruszkę.. Tylko teraz wygrać dzisiaj!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|