|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tabele wklei etatowy zakładacz tematów.
Innego wyniku niż wygrana nie biorę pod uwagę. Nie wierze że Chrobry magicznie się ogarnie po tak fatalnym początku wiosny. Tym bardziej że ich trener trwa na stanowisku. Typuje kolejna wygrana i srubujemy serię zwycięstw. 3-0. Luis, Rodado, Mula |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Online |
|
|
Idealny mecz żeby wyjebać ryjem o chodnik.Mam nadzieję ,że mocno stąpamy po ziemi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zapowiada się.ciężki mecz, jak praktycznie każdy w tej lidze.
Chrobry miał okazję popracować spokojnie przez 2 tygodnie, więc takimi chłopcami do bicia jak ostatnio nie będą. Nasi są po ciężkich treningach, które oczywiście w perspektywie dalszych meczów będą na pewno wartościowe -ale jak to się przełoży na dyspozycję fizyczną w sobotę trudno powiedzieć. Z Odrą widać było, że nogi nie niosą ale minął tydzień. Oby udało się zdobyć 3 punkty bez kontuzji. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mecz z cyklu "nie ma mowy o przegranej". Jeśli marzymy o awansie bezpośrednim, to takiego Chrobrego trzeba po prostu wdeptać w murawę.
1-3 Rodado, Fernandez x2 ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Dlatego też rozwalają mnie propozycje żeby się Fernandez wykartkował przed tym czy tamtym meczem. Wszystkie są ważne i wszystkie są trudne. Paradoksalnie (chociaż - czy to serio taki paradoks?) łatwiej może będzie nam grać przeciw Ruchowi i ŁKS-owi, bo oni grają w piłkę, niż przeciw autobusowi + kontrom. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
odegrać się za frajersko i z pomocą sędziego przegrany mecz w Głogowie. Siedziałem wśród miejscowych to sami kręcili głową za brak czerwonej dla ich zawodnika- dostał tylko Fernandez i za obydwa karne. jeba ć narkomanów z głogowa
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Temat do zamkniecia, nie będziemy dublowac
|
|