|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez aNouc : 20.02.2023 o godz. 18:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
(wideo) kulisy meczu Arka 1-3 Wisła oczami wiślackiej kamery:
https://www.youtube.com/watch?v=nZbg_dGDAyc |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
"druga połowa to była aktywna obrona, a nie stanie w polu karnym jak za Brzęczka." (C) Drozd.
No fakt, aktywne odprowadzanie wzrokiem przeciwnika dochodzącego do piłki Inne mecze oglądaliśmy, nie ma o czym gadać. Aktywnie to broniliśmy się conajwyżej w polu karnym, jak już się nam w tyłku paliło. Arka wchodziła w nas jak w masło. O czym ty w ogóle piszesz to ja nie wiem, bo ewidentnie zaliczyłeś totalną odklejkę od rzeczywistości. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Online |
|
Nic nam się nie paliło, wycofanie się głęboko to była premedytacja, dzięki temu większość strzałów była blokowana, a do tego trzeba zdecydowania i aktywności, a nie stania jak za Brzęczka. Najpierw powtarzasz to co ja napisałem, a za chwilę orzekasz, że to odklejka od rzeczywistości, pocieszny jesteś. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Gdzie powtarzam? Pisałem, że nie podobała mi się pasywność w kryciu i brak doskoku a Ty piszesz jakieś kocopoły o aktywnej obronie.... Gra stoperów była świetna, gra obronna całego zespołu zwyczajnie słaba. To że nasi obrońcy musieli blokować światło bramki wynikało z pasywności w grze obronnej we wcześniejszej fazie akcji.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|