|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
A widziales go w sparingach?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Defensywnym pomocnikiem jest Basza Sapała i kto jeszcze?
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja nie widziałem żadnego sparingu. Nie ma na co patrzeć. Zarobiony jestem.
To co z nim? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=45216
Taki był u nas słaby że odszedł do TBB? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Powiedzieli też że jest w klubie tylko dlatego bo nie mogą mu znaleźć innego (tu akurat zero zdziwienia). P.S. Na środku może grać jeszcze Szot.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.02.2023 o godz. 22:39.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
A mówili, w ktorej lidze szukają?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podejrzewam że na Ekstraklasę jest za słaby a na pierwszą ligę - za drogi. Niżej to już zero szans że ktoś mu podobny kontrakt zaproponuje...
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję ze się pomylę ale obstawiam, że szybciej w Wiśle nie będzie Sobolewskiego niż Plewki
A nowy trener to nowe rozdanie... ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Szukać to powinien mu przede wszystkim menager. Okna są jeszcze otwarte w wielu krajach. Za 6 dni zamyka się w Czechach/Slowacji, w PL jest jeszcze otwarte 12 dni.
Sądziłem że może go wypchnąc na południe bo jakieś zainteresowanie tam było. Jak chłopak z menagerem nie chcą jednak zejść ze swojego kontraktu byle zarobić w tym wieku to nie mam pytań. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Może Kwiecień się skusi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hugiemu się nikt nie dziwił a Plewka zaskakuje? Kontrakt z Wisłą moze być najwyższy w jego karierze. Nie musi, ale jest spore ryzyko. Zresztą, jak trener poleci to u nowego będzie miał (zgodnie z tradycją) czystą kadrę, a jakby jeszcze przyszły kontuzje w środku pola a Szywacz z Talarem grali jak Szywacz z Talarem... Nie śpieszy mu się. Może czekać na podobną albo lepszą ofertę, a jak będzie miał kartę na ręku to wtedy się będzie martwił.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 16.02.2023 o godz. 23:23.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W najbliższą środę od godziny 16:00 w sklepie klubowym Wisły na stadionie spotkanie z Igorem Sapałą, Davidem Juncą i Tachim.
Klub zaprasza wszystkich kibiców. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I takiego kapitana Wisły, chcemy widzieć po każdym meczu:
https://www.youtube.com/watch?v=nZbg_dGDAyc#t=10m28s |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Łasickiego niech omijają kontuzje, a mamy stopera na lata.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A on nie ma kontraktu do końca sezonu?
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg. Sobolewskiego nasz nowy pomocnik jest fizycznie gotowy do gry. Podobno widać że ciężko pracował nie grając, zero zaległości.
Dobra informacja. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Automatyczne przedłużenie po rozegraniu bodajże 60%spotkań. A i sam wspominał, ze chce.zostać.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
PS. Z 3-4 tygodni zapewne zrobi się 3-4 miesiące.. PS2. Gdy to napisałem, Sobolewski jeszcze nie uściślił, że chodzi o 3-4 tygodnie tylko przerwy od treningów, a dochodzi rekonwalescencja, itd
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.03.2023 o godz. 16:14.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
3-4 tygodnie to on ma nie trenować, później dochodzi rekonwalescencja, 2 miesiące bez gry. Może zalapie się na jakiś mecz w połowie maja.
Czyli na jego pozycji jest Basha ( już zdrowy), Makembe i od biedy Uryga/Plewka/Tachi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dobrze gdyby sędziowie włączyli jednak myślenie podczas meczów i dyscyplinowali drwali jak należy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 03.03.2023 o godz. 17:05.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2020
Offline |
|
|
3-4 tygodnie
A czy nie taką samą kontuzję ma (miał) Uryga? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Jeszcze się fizycznie nie odbudował do bycia gotowym na 90 minut gry, a już ma kontuzje
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Tak z czystej ciekawości - do tych uśmieszków powyżej - co w tym zabawnego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
3-4 tygodnie to on będzie siedział na dupie. Potem jeszcze rehabilitacja - kolejny miesiąc z głowy.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
To, że to jest tak żałosne, że aż śmieszne. Znowu kontraktujemy gościa, który w sumie był do odbudowania, miał się sprawdzić a wyleciał z tej układanki szybciej niż do niej wszedł.
To są wzmocnienia czy transfery, który w sumie nie ma. Mówienie o Urydze czy Błaszczykowskim, że są piłkarzami Wisły to trochę bezsens. Teraz to samo o Sapale. Po prostu Wisła im płaci kasę ale oni nic Wiśle nie dali bo są kontuzjowani. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem ale kogo ty winisz za tą kontuzję Sapały?To trochę-a może nawet nie trochę-przypierdalanie się na siłę.On nie złamał nogi jak Uryga na plaży tylko po starciu z przeciwnikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy się mylę? Czy naszym hiszpańskim zawodnikom piłka jeszcze ani raz nie odbiła się od koślawej nogi przy przyjęciu długiego crossa jak to jest w zwyczaju, gdy adresatami podań są polskie drewna?
Jeśli tak, to już choćby z tego powodu warto na nich stawiać teraz i w przyszłości. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lęki i pitolenie że za dużo Hiszpanów a za mało rodaków brzmią teraz kuriozalnie. Przepaść w umiejętnościach.
Z naszych młodych drewien ostał się już tylko Duda, na ławce, tu dopiero konkurencja zebrała straszne żniwo. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|