|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ja naprawde długo wierzyłem w wuja , tzn mialem go za trenera najlepszego w naszym zasiegu , jeszcze nie wiedzialem wtedy ze to taka sarapata-bis
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ja osobiście od początku miałem mieszane uczucia, Płock pod jego wodzą nie grał nic spektakularnego, reprezentacja wiadomo "mina Roberta przy pytaniu o taktykę na mecz z Włochami" mówiła wszystko jaki to kaliber trenera.
Nawet rozmawiając z kumplem, który mieszka w Płocku i jest kibicem tamtejszej Wisły, na jego zapewnienia, że Brzęczek nas poukłada i utrzyma odpowiedziałem mu, że ja to raczej marnie widzę. Ale! Mimo wszystko wolałem Brzęczka, z którym był jakiś cień szansy na poprawę stylu gry, niż jakiegoś trenerskiego troglodytę Ojrzyńskiego, przy którym ciąg zdarzeń, jaki nastąpi w klubie po jego zatrudnieniu, można określić w dniu podpisania z nim kontraktu: prymitywna, defensywna gra bez wyników, która prędzej czy później kończy się rozwiązaniem kontraktu. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Zawsze jakiś Dyzma musi być, kiedyś był to Smuda, tyle, że on chociaż jakieś wyniki miał, a jego sposób bycia był śmieszny. Teraz jest to Wuja, może trochę lepiej wysławiający się i wyglądający ale jeśli chodzi o warsztat trenerski czy inne funkcje w klubie to gościu nie wiem jak to robi, że doszedł na szczyt i w sumie nadal się na nim trzyma. Z Wisły wyleciał co prawda ale jako ekspert robotę ma. Ciekawe jak się temu nowemu Dyzmie dalej ułoży.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
"Uważam, że wykonaliśmy w Wiśle fantastyczną pracę" - Jerzy Brzęczek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jerzy musi brać niezły towar.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Coś w tym jest. Tylko fantasta oderwany od rzeczywistości tak by pracował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Borek musiał poczęstować Wuja solidną porcją świeżego towaru najwyższej jakości, prosto z Kolumbii. Innego wyjaśnienia tej wypowiedzi nie widzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To jest taki typ ludzi, Brzęczek zadowolony zawsze z siebie, Boniek zawsze nieomylny, Kuba zawsze dobrze robi, jedynie z kontuzją zajebał, Stanowski szczęśliwy z awansu bo kolega kadrę prowadzi, Michniewicz szczęśliwy (no brawo, robotę wykonał) tylko, że on nie widzi w jakim to stylu zostało zrobione.
Awans to sukces ale jakość gry to wstyd. Nas oglądają inni kibice i ich oczy bolą od tej padaki. Ale co do meritum to to jest takie kółeczko wzajemnej adoracji, w Kanale Sportowym, w Wiśle itd ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dawid miał wykonać tytaniczną, niesamowitą pracę. Jurek podobnie. Jarek chwali się od czterech lat w mediach, że cały czas ciężko pracuje na rzecz Wisły. Tomek twierdzi, że gdyby nie on, to Wisła byłaby w czwartej lidze. Do tego ciągle zadowoleni aktywiści, którzy twierdzą, że też wykonali ciężką pracę.
Efekt? Najgorsza sytuacja w historii Wisły. To nie mówią ludzie z lidera Ekstraklasy Rakowa, tylko ludzie z dziesiątego zespołu w pierwszej lidze, czyli dwudziestego ósmego zespołu w Polsce. Pamiętam jak na oficjalnych mediach Wisły dziękowano Jurkowi i Dawidowi. Tu fajny towar musi chodzić. Kolumbia, Ekwador? Kółko wzajemnej adoracji, które od 2016 r. doprowadziło Wisłę do ruiny, bo wcześniej Marzena z ekipą też mieli wykonywać fantastyczną pracę. Sami pracusie w tej Wiśle. Wszędzie gwiazdorzą, chwalą się i co? A w rzeczywistości ...., .... I kamieni kupa w wersji znacznie rozszerzonej. Z Jerzym Brzęczkiem - z największym błaznem w historii.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 01.12.2022 o godz. 13:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie znacie się. Ta fantastyczna praca Jerzego Brzęczka w końcu zaprocentuje. Może będzie to w 2 lidze, może w 3, ale jak już ruszymy w górę to nie zapominajcie dzięki komu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Online |
|
Bardzo nie chce mi się oglądać jego mordy. Może ktoś oglądał, czy Borek choć próbował być dziennikarzem i drążyć tematy czy tylko słuchał bredni kolegi?
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 01.12.2022 o godz. 18:44.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Gdzie są aktywiści Jurka?
Zawsze mieli tyle do powiedzenia. Lucek, Wolfy, Sernik dajecie! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Z tego co pamiętam, to ja odnośnie Brzęczka w zasadzie się nie wypowiadałem. Skoro jednak twierdzisz, że było inaczej, to znajdź jakieś moje wychwalające Brzęczka wypowiedzi - śmiało!
![]()
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 01.12.2022 o godz. 19:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak, i dlatego od początku krytykowałem wybór Nowaka na prezesa, od razu po jego nominacji zaznaczając, że najlepszym wyborem na to stanowisko był Jażdżyński
Może czas przestać wymyślać jakieś bzdurne teorie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Online |
|
|
w-gość który aktywizuje się kiedy zaczyna stawać się jasnym, że coś w klubie śmierdzi. Gdy w odwraca tu kota ogonem 24h na dobę, wiedz, że wkrótce się okaże, że klub jest w d..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
To przecież wiadomo że klub jest w d. Natomiast z serek.c2 rzadko kiedy się zgadzałem ale nigdy nie napisałem ze chce źle. A to ze napisałem że w Puchatka zapatrzony to moje subiektywne odczucie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |