The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2022, 11:05
ja naprawde długo wierzyłem w wuja , tzn mialem go za trenera najlepszego w naszym zasiegu , jeszcze nie wiedzialem wtedy ze to taka sarapata-bis
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 29.11.2022, 11:56
Ja osobiście od początku miałem mieszane uczucia, Płock pod jego wodzą nie grał nic spektakularnego, reprezentacja wiadomo "mina Roberta przy pytaniu o taktykę na mecz z Włochami" mówiła wszystko jaki to kaliber trenera.
Nawet rozmawiając z kumplem, który mieszka w Płocku i jest kibicem tamtejszej Wisły, na jego zapewnienia, że Brzęczek nas poukłada i utrzyma odpowiedziałem mu, że ja to raczej marnie widzę.
Ale! Mimo wszystko wolałem Brzęczka, z którym był jakiś cień szansy na poprawę stylu gry, niż jakiegoś trenerskiego troglodytę Ojrzyńskiego, przy którym ciąg zdarzeń, jaki nastąpi w klubie po jego zatrudnieniu, można określić w dniu podpisania z nim kontraktu: prymitywna, defensywna gra bez wyników, która prędzej czy później kończy się rozwiązaniem kontraktu.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.11.2022, 11:57
Zawsze jakiś Dyzma musi być, kiedyś był to Smuda, tyle, że on chociaż jakieś wyniki miał, a jego sposób bycia był śmieszny. Teraz jest to Wuja, może trochę lepiej wysławiający się i wyglądający ale jeśli chodzi o warsztat trenerski czy inne funkcje w klubie to gościu nie wiem jak to robi, że doszedł na szczyt i w sumie nadal się na nim trzyma. Z Wisły wyleciał co prawda ale jako ekspert robotę ma. Ciekawe jak się temu nowemu Dyzmie dalej ułoży.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 01.12.2022, 11:37
https://transfery.info/aktualnosci/w...a-prace/176657

Dla mnie Brzęczek = Sarapata. Jako symbol.
Odpowiedz cytując
JudasPriest
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Stary 01.12.2022, 11:42
"Uważam, że wykonaliśmy w Wiśle fantastyczną pracę" - Jerzy Brzęczek
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 01.12.2022, 11:44
Jerzy musi brać niezły towar.

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 01.12.2022, 11:51
JudasPriest napisał(a):Wyświetl post
"Uważam, że wykonaliśmy w Wiśle fantastyczną pracę" - Jerzy Brzęczek
Coś w tym jest. Tylko fantasta oderwany od rzeczywistości tak by pracował.
Odpowiedz cytując
Delgado
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 01.12.2022, 12:59
Borek musiał poczęstować Wuja solidną porcją świeżego towaru najwyższej jakości, prosto z Kolumbii. Innego wyjaśnienia tej wypowiedzi nie widzę.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.12.2022, 13:21
To jest taki typ ludzi, Brzęczek zadowolony zawsze z siebie, Boniek zawsze nieomylny, Kuba zawsze dobrze robi, jedynie z kontuzją zajebał, Stanowski szczęśliwy z awansu bo kolega kadrę prowadzi, Michniewicz szczęśliwy (no brawo, robotę wykonał) tylko, że on nie widzi w jakim to stylu zostało zrobione.
Awans to sukces ale jakość gry to wstyd. Nas oglądają inni kibice i ich oczy bolą od tej padaki.

Ale co do meritum to to jest takie kółeczko wzajemnej adoracji, w Kanale Sportowym, w Wiśle itd
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 01.12.2022, 13:34
Dawid miał wykonać tytaniczną, niesamowitą pracę. Jurek podobnie. Jarek chwali się od czterech lat w mediach, że cały czas ciężko pracuje na rzecz Wisły. Tomek twierdzi, że gdyby nie on, to Wisła byłaby w czwartej lidze. Do tego ciągle zadowoleni aktywiści, którzy twierdzą, że też wykonali ciężką pracę.

Efekt?

Najgorsza sytuacja w historii Wisły.

To nie mówią ludzie z lidera Ekstraklasy Rakowa, tylko ludzie z dziesiątego zespołu w pierwszej lidze, czyli dwudziestego ósmego zespołu w Polsce.

Pamiętam jak na oficjalnych mediach Wisły dziękowano Jurkowi i Dawidowi.

Tu fajny towar musi chodzić. Kolumbia, Ekwador?

Kółko wzajemnej adoracji, które od 2016 r. doprowadziło Wisłę do ruiny, bo wcześniej Marzena z ekipą też mieli wykonywać fantastyczną pracę.

Sami pracusie w tej Wiśle.

Wszędzie gwiazdorzą, chwalą się i co?

A w rzeczywistości ...., .... I kamieni kupa w wersji znacznie rozszerzonej.

Z Jerzym Brzęczkiem - z największym błaznem w historii.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 01.12.2022 o godz. 13:42.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.12.2022, 16:27
Nie znacie się. Ta fantastyczna praca Jerzego Brzęczka w końcu zaprocentuje. Może będzie to w 2 lidze, może w 3, ale jak już ruszymy w górę to nie zapominajcie dzięki komu.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 01.12.2022, 16:30
ciacho napisał(a):Wyświetl post
Nie znacie się. Ta fantastyczna praca Jerzego Brzęczka w końcu zaprocentuje. Może będzie to w 2 lidze, może w 3, ale jak już ruszymy w górę to nie zapominajcie dzięki komu.
Myślę że gdy już nie będzie zawodników którzy mieli kontakt z Jerzym B
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 01.12.2022, 16:56
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
https://transfery.info/aktualnosci/w...a-prace/176657

Dla mnie Brzęczek = Sarapata. Jako symbol.
Bezczelny wuj.
Bardzo nie chce mi się oglądać jego mordy. Może ktoś oglądał, czy Borek choć próbował być dziennikarzem i drążyć tematy czy tylko słuchał bredni kolegi?
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 01.12.2022 o godz. 18:44.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Stary 01.12.2022, 18:15
Gdzie są aktywiści Jurka?

Zawsze mieli tyle do powiedzenia.

Lucek, Wolfy, Sernik dajecie!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 01.12.2022, 18:51
Z tego co pamiętam, to ja odnośnie Brzęczka w zasadzie się nie wypowiadałem. Skoro jednak twierdzisz, że było inaczej, to znajdź jakieś moje wychwalające Brzęczka wypowiedzi - śmiało!
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 01.12.2022 o godz. 19:20.
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 02.12.2022, 22:22
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Gdzie są aktywiści Jurka?

Zawsze mieli tyle do powiedzenia.

Lucek, Wolfy, Sernik dajecie!
Serek to raczej w Puchatka zapatrzony a nie w tego patałacha ale wolfy to jest wyjątkowy osobnik. On to temu magikowi od trenerki kolbe obrabiał na różne sposoby.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 02.12.2022, 22:38
Tak, i dlatego od początku krytykowałem wybór Nowaka na prezesa, od razu po jego nominacji zaznaczając, że najlepszym wyborem na to stanowisko był Jażdżyński Może czas przestać wymyślać jakieś bzdurne teorie?
Odpowiedz cytując
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Stary 03.12.2022, 07:01
PAWEŁ napisał(a):Wyświetl post
Serek to raczej w Puchatka zapatrzony a nie w tego patałacha ale wolfy to jest wyjątkowy osobnik. On to temu magikowi od trenerki kolbe obrabiał na różne sposoby.
w-gość który aktywizuje się kiedy zaczyna stawać się jasnym, że coś w klubie śmierdzi. Gdy w odwraca tu kota ogonem 24h na dobę, wiedz, że wkrótce się okaże, że klub jest w d..
Odpowiedz cytując
PAWEŁ
Senior Member

Od: 09.2012

Stary 03.12.2022, 07:27
To przecież wiadomo że klub jest w d. Natomiast z serek.c2 rzadko kiedy się zgadzałem ale nigdy nie napisałem ze chce źle. A to ze napisałem że w Puchatka zapatrzony to moje subiektywne odczucie.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 03.12.2022, 08:26
doktor granat napisał(a):Wyświetl post
w-gość który aktywizuje się kiedy zaczyna stawać się jasnym, że coś w klubie śmierdzi. Gdy w odwraca tu kota ogonem 24h na dobę, wiedz, że wkrótce się okaże, że klub jest w d..
Spisek!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów