|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Nadchodząca kolejka*
![]() Aktualna tabela* ![]() ![]() *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Smierdzi remisem
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Trening piłkarzy Wisły przed meczem z Zagłębiem Sosnowiec:
https://www.youtube.com/watch?v=qbYe7-W3yos Dostęp do wideo transmisji z meczu Zagłębie vs Wisła można wykupić pod linkiem: https://wislakrakow.statscore.com/pl...ventId=4508244 Połowa kasy leci do budżetu klubu (trzeba dokonać transakcji poprzez wejście w powyższy link). PS. Mecz w Polsacie Sport Extra
Ostatnio edytowane przez aNouc : 26.10.2022 o godz. 13:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Jedyne czego jestem pewien to podtrzymania naszej wspaniałej serii meczów bez zwycięstwa. To czego pewien nie jestem, to czy uda się urwać punkt czy nie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zagłębie to pewniaczek. Grzech nie zagrać.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Ostatni mecz z górną połówka tabeli. Jak wygrany to się rozpędzimy i możemy nawet wygrać ostatnie 2 mecze (patrząc na klasę rywali).
Wtedy pewnie zakręcimy się ok 4-5 miejsca po rundzie jesiennej. Jeśli nie to będziemy finiszować poza 6. Mimo wszystko Wisła Sobola nie przegrywa.. Szkoda tylko że w piątek gramy bez Łasickiego. Optymizm głównie upatruje po 2 połowie z PBB. Obiektywnie najlepszy zespół z jakim graliśmy tej jesieni. Jeśli wyjdziemy 3 z tyłu ( o czym wspominał Sobol) to być może wyjdzie skład: Broda- Gruszkowski, Jaroch, Colley, Skrobanski, Wachowiak- Basha, Talar- Hugi, Rodado, Fernandez Choć pewnie taktycznie pasuje bardziej wystawić Żyro od początku, a Hugim na obronę/pogoń wyniku |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mecz o 6pkt
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
No to teraz już na pewno wygramy
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Remisowo...........
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ok, Grucha kontuzjowany, także pewnie Szot w jego miejsce. Mam nadzieję, że strzelimy kilka bramek, bo to że jakieś stracimy, to niemal pewne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Broda - Szot Colley Skrobański Jaroch - Basha Duda Hugi Cisse - Fernandez - Rodado.
Skoro Żyro i Pereira dostępni to skrzydła tym razem powinny być od początku, a wspomniana dwójka wchodzi ~65-70min. Osobiście chciałbym aby Rodado usiadł na ławce i wejście na przełamanie. ![]()
AVE WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedyś tak ale nie dziś.
Nie da się wygrać meczu grając w obronie Wachowiakiem i Szotem. Po prostu nie da się. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
Jakby mi ktoś powiedział po 5 kolejce że nie wygramy w 8 meczach z rzędu w 1 lidze to też bym powiedział że się tego nie da dokonac.
Ja optymizm upatruje tylko w ofensywie. Wynik 3-2 czy nawet 4-3 jest dość prawdopodobny. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3:2 czy 4:3 to naprawdę możliwy wynik.
Przy czym ja uważam, że dla Zagłębia. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie leży nam ostatnio zagłębie oj nie leży.W sumie mało kto nam leży ostatnio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
czy Broda juz bedzie caly czas w bramce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Znowu Feddek komentuje . Dramatyczny jest ten gość
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest dramatyczny. Idealnie pasuje do naszej gry.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Dokładnie. Mam nadzieję, mimo to, na 3 punkty dzisiaj.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szota z Szotą pomylił
![]() znowu podobna historia jak z podbeskidziem , jesli chodzi o ZESPÓŁ to ZS nas miażdży , wyglada to jak sparing z drużyna okręgówki (to o nas) , ale my za to mamy kilka jednostek (hiszpanie) którzy przerastają te lige , wiec jak uda im sie coś wyczarować z dupy , to od razu śmierdzi gole dla nas ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chyba włączył inny mecz. ZS to dno dna. Najgorsza drużyna z jaką dotąd graliśmy w 1 lidze. Tu sam Fernandez powienien mieć 5 bramek, ale zamiast technicznie uderzyć to walił na siłę. A mimo to bardzo się staraliśmy żeby ZS wyrównało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2017
Offline |
|
|
No i git. Fernandez się spłaca. Teraz czas na marsz w górę tabeli?
![]()
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Do 30 minuty to był dramat, później co prawda ich jechaliśmy ale nasza nieskuteczność sprawiła, że tylko 1:2 się skończyło, a mieliśmy też szczęście bo gdyby im coś weszło na 2:1, 2:2 to znowu byłby dramat dla nas.
Mam nadzieję, że Sobol nie skończy jak Wuja, któremu wyszło 5 meczów na krzyż w I lidze, a później była już tylko żenada. Oby to się z meczu na mecz rozkręcało, co do gry i przede wszystkim co do punktowania. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|