![]() |
16 kolejka, Zagłębie Sosnowiec - Wisła Kraków, 28 pażdziernik 2022, 20:30
Nadchodząca kolejka*
https://i.imgur.com/b09h2W3.png Aktualna tabela* https://i.imgur.com/Q5yOGcl.png :TS: *grafiki i kursy (z dnia zakładania tematu) od sponsora tytularnego rozgrywek |
Smierdzi remisem:D
|
Trening piłkarzy Wisły przed meczem z Zagłębiem Sosnowiec:
https://www.youtube.com/watch?v=qbYe7-W3yos Dostęp do wideo transmisji z meczu Zagłębie vs Wisła można wykupić pod linkiem: https://wislakrakow.statscore.com/pl...ventId=4508244 Połowa kasy leci do budżetu klubu (trzeba dokonać transakcji poprzez wejście w powyższy link). PS. Mecz w Polsacie Sport Extra |
Jedyne czego jestem pewien to podtrzymania naszej wspaniałej serii meczów bez zwycięstwa. To czego pewien nie jestem, to czy uda się urwać punkt czy nie.
|
Zagłębie to pewniaczek. Grzech nie zagrać.
|
Ostatni mecz z górną połówka tabeli. Jak wygrany to się rozpędzimy i możemy nawet wygrać ostatnie 2 mecze (patrząc na klasę rywali).
Wtedy pewnie zakręcimy się ok 4-5 miejsca po rundzie jesiennej. Jeśli nie to będziemy finiszować poza 6. Mimo wszystko Wisła Sobola nie przegrywa.. Szkoda tylko że w piątek gramy bez Łasickiego. Optymizm głównie upatruje po 2 połowie z PBB. Obiektywnie najlepszy zespół z jakim graliśmy tej jesieni. Jeśli wyjdziemy 3 z tyłu ( o czym wspominał Sobol) to być może wyjdzie skład: Broda- Gruszkowski, Jaroch, Colley, Skrobanski, Wachowiak- Basha, Talar- Hugi, Rodado, Fernandez Choć pewnie taktycznie pasuje bardziej wystawić Żyro od początku, a Hugim na obronę/pogoń wyniku |
mecz o 6pkt :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to teraz już na pewno wygramy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Remisowo...........
|
Ok, Grucha kontuzjowany, także pewnie Szot w jego miejsce. Mam nadzieję, że strzelimy kilka bramek, bo to że jakieś stracimy, to niemal pewne.
|
Cytat:
Kiedyś ta seria musi się skończyć. Nie czekajmy na mecz z Łeczna. Skoro Grucha odpada, a do gry są Żyro i Pereira to może jednak wyjdziemy 4 z tyłu i że skrzydłowymi? Byle jak, byle wygrać. |
Broda - Szot Colley Skrobański Jaroch - Basha Duda Hugi Cisse - Fernandez - Rodado.
Skoro Żyro i Pereira dostępni to skrzydła tym razem powinny być od początku, a wspomniana dwójka wchodzi ~65-70min. Osobiście chciałbym aby Rodado usiadł na ławce i wejście na przełamanie. |
Cytat:
Nie da się wygrać meczu grając w obronie Wachowiakiem i Szotem. Po prostu nie da się. |
Jakby mi ktoś powiedział po 5 kolejce że nie wygramy w 8 meczach z rzędu w 1 lidze to też bym powiedział że się tego nie da dokonac.
Ja optymizm upatruje tylko w ofensywie. Wynik 3-2 czy nawet 4-3 jest dość prawdopodobny. |
3:2 czy 4:3 to naprawdę możliwy wynik.
Przy czym ja uważam, że dla Zagłębia. |
Nie leży nam ostatnio zagłębie oj nie leży.W sumie mało kto nam leży ostatnio
|
czy Broda juz bedzie caly czas w bramce ???? bo obronil karnego ??
|
|
Znowu Feddek komentuje . Dramatyczny jest ten gość
|
Jest dramatyczny. Idealnie pasuje do naszej gry.
|
Dokładnie. Mam nadzieję, mimo to, na 3 punkty dzisiaj.
|
Szota z Szotą pomylił :)
znowu podobna historia jak z podbeskidziem , jesli chodzi o ZESPÓŁ to ZS nas miażdży , wyglada to jak sparing z drużyna okręgówki (to o nas) , ale my za to mamy kilka jednostek (hiszpanie) którzy przerastają te lige , wiec jak uda im sie coś wyczarować z dupy , to od razu śmierdzi gole dla nas |
Cytat:
|
Cytat:
|
No i git. Fernandez się spłaca. Teraz czas na marsz w górę tabeli?
|
Do 30 minuty to był dramat, później co prawda ich jechaliśmy ale nasza nieskuteczność sprawiła, że tylko 1:2 się skończyło, a mieliśmy też szczęście bo gdyby im coś weszło na 2:1, 2:2 to znowu byłby dramat dla nas.
Mam nadzieję, że Sobol nie skończy jak Wuja, któremu wyszło 5 meczów na krzyż w I lidze, a później była już tylko żenada. Oby to się z meczu na mecz rozkręcało, co do gry i przede wszystkim co do punktowania. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl