The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2022, 10:05
Kryształ :

No widocznie nie rozumiesz.
Czytanie ze zrozumieniem poziom podstawówki.

Proponuje ponowne przeczytanie mojego posta.
Podpowiem : żal by mi było każdego człowieka, który zaliczył tak spektakularny zjazd i porażkę życiową. Od bohatera do zera w przeciągu... dwóch lat? Trzech?

Co nie oznacza, że żal mi, że nie jest już naszym trenerem.

Rozumiesz już czy mam wziąć łopatę?
Ostatnio edytowane przez s1mone : 03.10.2022 o godz. 10:09.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 03.10.2022, 10:11
No rozumiem,rozumiem.Żal ci ale ci nie żal.

Trzeba ci emotki dodawać żebyś zrozumiał kiedy ktoś żartuje bystrzaku?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.10.2022, 10:12
Najbardziej szokujące, że gdyby nie te kilka fartownych zwycięstw na początku sezonu to pewnie dzisiaj Wuja odchodziłby z bilansem 2/25 (czy ile tam meczów miał), Wisłą w strefie spadkowej I ligi i średnią punktową na mecz poniżej 1... Szok
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 03.10.2022, 10:21
krysztal :

Byłem przekonany, że piszesz poważnie.
Musisz wziąć pod uwagę, że ja zawsze piszę przez pryzmat postrzegania mojego rozmówcy.

Wnioski wyciągnij sobie sam.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.10.2022, 10:25
Sztab szkoleniowy zostaje? Sztab medyczny zostaje?

Oto ich nazwiska: Kazimierz Kmiecik, Radosław Sobolewski, Tomasz Mazurkiewicz, Michał Siwierski, Damian Salwin, Leszek Dyja, Karol Biedrzycki, Krzysztof Siłka, Mariusz Urban, Marcin Bisztyga, Artur Łaciak .

Czyli zostaje znów jedna i ta sama "banda", która wykończy kolejnego trenera Wisły. My potrzebujemy nowego otwarcia, nowych ludzi, świeżości. Wymiana jednego Brzęczka niewiele zmieni.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 03.10.2022, 10:35
Kolejna kwestia to piłkarze, którzy znów schowali się do kąta, odczekają, aż Brzęczek wyłapie wpierdoI, przypalą franą i dopiero wypełzną. Oni są czyści jak łza.

Znów ten niedobry trener wszystkiemu winny.. =)

A jak wymagać to od wszystkich, i jak robić czystki to wszędzie.
Trener, sztab szkoleniowy, sztab medyczny, piłkarze.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.10.2022, 10:50
Jak dla mnie to piłkarze są tutaj najmniej winni. Ich gra jest takim papierkiem lakmusowym działań zarządu, sztabu i trenera. Jak nagle się w ich głowach okazuje, że trafili do takiego ....idołka to jednak morale i psycha siada, sportowo też nikt się nie rozwija także coś tu jest nie tak.
A przetestowaliśmy już wszystko co było możliwe, od juniorów naszych wiślackich i z innych klubów, od młodych talentów i starych wyjadaczy, od zagranicznych zaciągów, młodych czy starszych kopaczy.

I jedyni, ktorzy sie okazali dobrzy to po prostu wyjątki potwierdzający regułę, którzy wypieprzali stąd jak najszybciej sie dało, włącznie z Buksą...

Oczywiście oni powinni grać lepiej ale trudno wiele wymagać, w sytuacji gdy w klubie jest wszystko źle, wyniki są tym ostatnim elementem, ktory zwieńcza sytuację w klubie i prace w klubie. Wszystko jest źle to i wyniki są tragiczne.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 03.10.2022, 10:56
Jeśli rzeczywiście Sobol ma prowadzić Wisłę jako pierwszy do końca sezonu, to już niech lepiej tego Brzęczka przywrócą. Tu przecież trzeba całego sztabu i kogoś otrzaskanego w polskiej lidze. Ten Banasik wydaje się być idealny, ale jak widać, zarząd Wisły zawsze musi ....a wymyślić "nieszablonowe" rozwiązanie, z którego późniejszymi, opłakanymi efektami, będzie bohatersko się zmagał. Dramat, ....a.

Tylko trener bramkarzy moim zdaniem się nadaje do pozostawienia.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 03.10.2022, 10:59
Trener bramkarzy ? akurat zajebisty trener bramkarzy odszedł od nas po spadku do Rakowa Częstochowa.. żal Kowala
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 03.10.2022, 11:15
Banasik to może być dobry strzał, dwa awanse w karierze, młody, niewypalony z werwą.

Gdzie nie trenował to osiągał sukcesy, często wyniki ponad stan.
Nigdzie jak dotąd nie zawiódł.

Dawać go.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 03.10.2022, 11:24
s1mone napisał(a):Wyświetl post
krysztal :

Byłem przekonany, że piszesz poważnie.
Musisz wziąć pod uwagę, że ja zawsze piszę przez pryzmat postrzegania mojego rozmówcy.

Wnioski wyciągnij sobie sam.
Pisałem wcześniej śmiertelnie poważnie natomiast ostatni akapit w twoim poście był okraszony roześmianą emotką czyli jak rozumiem miał być dobrym żartem,rozładowaniem negatywnych emocji lub w najgorszym razie ironią.Tak bym go zrozumiał nawet bez tej emotki.Więc odpowiedziałem ci tez w formie żartu.Mój błąd,powinienem dodać coś na końcu ale myślałem że taki omnibus i inteligent jak ty wyłapie ton mojej odpowiedzi.Wybacz będę miał na przyszłość na uwadze że obrazki dużo łatwiej do ciebie docierają...
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Stary 03.10.2022, 11:25
A sory )
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 03.10.2022, 11:46
Ok

/10 znaków/
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 03.10.2022, 12:36
Grisza1 napisał(a):Wyświetl post
Jerzy Brzęczek przyszedł w trudnym czasie i podjął się trudnego zadania. Za to szacunek, że się podjął tego, czego inni podjąć by się nie chcieli. Czego zabrakło? Nie nauczył Wisły wygrywać. Mecze zremisowane przegrywaliśmy, mecze zwycięskie remisowaliśmy. Czasem pechowo, czasem przez sędziów, czasem przez siebie. Odchodzi trener, który nie odcisnął swojego piętna na drużynie. Dzięki trenerze za to, co dobre, powodzenia w dalszej karierze i życiu!
Trzeba z klasą się zachować, a nie jak KOALIK wyzwiska rzucać na SB.. przecież to przechodzi wszelakie pojęcie.

Wyzwiska lecą ze strony kibiców , na bank to pomaga podjąć decyzję ewentualnym następcom.

* Mała poprawka - mecze zwycięskie nie remisowaliśmy, a przegrywaliśmy.

Za Brzęczka mieliśmy TRZY finały (nie liczę tego ze Ślaskiem bo tam nie mogliśmy przegrać):
-Płock przegrana w kuriozalnych okolicznościach 3:4;
- Jagiellonia 0:0 u siebie mecz o wszystko;
- Mecz o życie z radomiakiem - prowadzimy 2:0 i dostajemy oklep w niewyobrażalnym stylu...

Ja nie mam wątpliwości, że jakbyśmy załapli się jakimś cudem z Brzęczkiem do barażów to skończyłoby się jak te 3 mecze, które wymieniłem...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 03.10.2022 o godz. 12:42.

Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 03.10.2022, 13:23
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Odchodzi najbardziej skompromitowany "ttrener" w historii.

Autor największej kompromitacji w historii.

Od początku pisałem, że będzie to niewypał, ale nie spodziewałem się, że w ciągu kilku miesięcy wujek zacznie ośmieszać Wisłę w pierwszej lidze z wioskami, że wujek narobi tyle szkód.

Sprawa wujka wielu pogrążyła i po raz kolejny pokazała, że własne interesy są ważniejsze od Wisły.

Kontynuacja układu rodzinnego dla Nieomylnego stała się ważniejsza niż spadek Wisły i strata pieniędzy z braku gry w Ekstraklasie.
Ponieważ nie ma nikogo kto by temu trollowi z KAŁU ŻYci zrobionemu powiedział sp.......j ,to ja po raz kolejny mówię : SP.....J z tego forum!!!!
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 03.10.2022, 13:34
Jeden z tysiąca kroków w celu przywrócenia Wisły na jej miejsce został postawiony... Sobolewski pewnie zostanie do końca rundy i wtedy zacznie się albo całkowita wymiana sztabu, albo - przy wynikach ponad stan - zostanie na wiosnę. Życzę mu oczywiście wszystkiego najlepszego i pasma samych zwycięstw, ale mam nadzieję, że zarząd już (dopiero?) wziął się za poszukiwania jego następcy.
Odpowiedz cytując
Robcio
Member

Od: 03.2008

Stary 03.10.2022, 15:09
Szacunek dla Brzęczka że podjął się ratowania Wisły w trudnym momencie dla niej i dla niego samego (zepsuta reputacja po reprezentacji). Nie mam wątpliwości że cały czas starał się i pracował na 100%, być może chciał nawet upiec dwie pieczenie na jednym ogniu (odbudować drużynę i pokazać że jest dobrym trenerem).

Nie wyszło. Powodów i winnych takiego stanu rzeczy pewnie by się znalazło mnóstwo, zaczynając od jego samego poprzez piłkarzy aż do Świętego Trio.

Ja tam życzę Jurkowi sukcesów w dalszej karierze trenerskiej, o ile będzie chciał ją kontynuować.
Powodzenia
:
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.10.2022, 15:59
Robcio napisał(a):Wyświetl post
Nie wyszło. Powodów i winnych takiego stanu rzeczy pewnie by się znalazło mnóstwo, zaczynając od jego samego poprzez piłkarzy aż do Świętego Trio.
Piłkarzy bym się nie czepiał. Trudno mieć pretensję do melepetów za to, że są melepetami. Pretensję można mieć do osób, które zrobiły z Wisły zakład pracy chronionej.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 03.10.2022, 16:18
Logicznym jest, iż bardzo duży wpływ na decyzję Brzęczka mieli kibice. Szczególnie podczas meczu w Chojnicach - jak zobaczyłem zdjęcia to wszystko było jasne. Ławka trenerska na wyciągnięcie ręki. Sam Karcz potwierdził, że sporo obelg i wyzwisk padło ze strony sektora gości.

Nie mam wątpliwości, że kibice walnie przyczynili się do takiej decyzji, wywierając duży nacisk, już powoli zaczęło się w Rzeszowie.

Tak, więc Wujek zrezygnował głównie ze względu na siebie, a nie dobro Wisły. Zresztą kto postąpiłby inaczej?

Odpowiedz cytując
sorino
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 03.10.2022, 16:26
Robcio napisał(a):Wyświetl post
Szacunek dla Brzęczka że podjął się ratowania Wisły w trudnym momencie dla niej i dla niego samego (zepsuta reputacja po reprezentacji). Nie mam wątpliwości że cały czas starał się i pracował na 100%, być może chciał nawet upiec dwie pieczenie na jednym ogniu (odbudować drużynę i pokazać że jest dobrym trenerem).

Ja tam życzę Jurkowi sukcesów w dalszej karierze trenerskiej, o ile będzie chciał ją kontynuować.
Powodzenia
Chyba syndrom sztokholmski wjechał ci za mocno. Jakiego ratowania? Brzęczkowi skończył się kontrakt z PZPN z końcem 2021 roku i już po 1 meczu w rundzie Guli szykował się do zajęcia posadki trenera w klubie władanym przez rodzinę. Po porażce ze Stalą, Wisła nadal nie była w strefie spadkowej. Wuja zrobił żenującą serię 1 wygranej w 14 meczach i spuścił Wisłę z hukiem z Ekstraklasy przed ostatnią kolejką.

Dodatkowo rozwalił całe struktury sportowe w klubie, na początku pogonił dyrektora sportowego, potem odeszli skauci. Na koniec jego dezercja po zmarnowaniu przerwy reprezentacyjnej.

Kadencja Brzęczka to kompromitacja, nie dość że pozbawił Wisłę Ekstraklasy, to jeszcze zawalił start sezonu I ligi. A przypominam że jeszcze zanim spuścił Wisłę z Ekstraklasy to ucieszony anonsował w wywiadach że zostanie w Wiśle również w I lidze. Wyszła z tego podwójna katastrofa.

Wuja już na zawsze pozostanie czarnym punktem w historii Wisły, jedyne na co zasłużył to milczenie.
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.10.2022, 16:39
Szanuje, że trener Jerzy Brzęczek podał się do dymisji i dalej nie trzymał się kurczowo swojego stanowiska... Przecież nie musiał rezygnować, tylko czekać na zwolnienie...

Osobiście uważam, że dymisja i tak jest spóźniona... Wielka, szkoda, że mu nie wyszło bo serio wierzyłem, (że przy takim składzie właścicielskim) jak nie on to kto mógł uratować nas przed spadkiem... Poza tym jakby nie spojrzeć doświadczony trener, były trener reprezentacji Polski... Miał więcej do stracenia niż zyskania... Przyszedł, ze względu na Kubę... i niestety skończyło się obopólną katastrofą... Niestety fatalnie zapisał się w historii klubu, a jednocześnie skomplikował sobie własną karierę trenerską...

Nie ma też z czego cieszyć się, że odchodzi Jerzy Brzęczek bo to tylko pokazuje jak trudnym aby nie powiedzieć patologicznym miejscem pracy jest Wisła Kraków... To jest kolejny trener który stracił zęby na Wiśle Kraków, a jednocześnie ten który mógł liczyć na największy komfort pracy w realiach naszego klubu... Pomimo tego zakończyło się klęską...

To niestety zły prognostyk na przyszłość... Kolejny trener, który zmuszony jest odejść z powodu ogromnego kryzysu!

Tak czy inaczej powodzenia panie trenerze...

A nam wypada życzyć sobie zatrudnienia jakiegoś cudotwórcy... Ciekawe czy nowy trener wytrzyma do końca tej rundy...

Swoją drogą ciekawe, czy ktoś zwróci uwagę, że nasze problemy w I lidze zaczęły się od sprzedaży Mehremicia... Wiadomo gość nie był bogiem futbolu ale jak go sprzedawaliśmy to nasza obrona grała solidnie... A po jego odejściu pierwszy mecz z serii przegraliśmy z uwagi na osłabioną obronę... Nasi właściciele nie lubią uczyć się na własnych błędach... Ciekawe ile zarobili na Mehremiciu a ile teraz stracą na zatrudnieniu nowego trenera...
Ostatnio edytowane przez kopaczoholik : 03.10.2022 o godz. 16:53.
Odpowiedz cytując
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 03.10.2022, 17:25
Ja tam osobiście dziękuje za podjęcie rękawicy w zeszłym sezonie kilku nie miało jaj żeby spróbować.
Przyznam że w tym sezonie spodziewałem się wiecej, szkoda że nie wyszło. Powodzenia na nowej drodze życia cokolwiek by to nie było.
Malinowy król malowanych róż
Odpowiedz cytując
sorino
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 03.10.2022, 17:50
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
Ja tam osobiście dziękuje za podjęcie rękawicy w zeszłym sezonie kilku nie miało jaj żeby spróbować.
Przyznam że w tym sezonie spodziewałem się wiecej, szkoda że nie wyszło. Powodzenia na nowej drodze życia cokolwiek by to nie było.
Kilku czyli kto i przede wszystkim kiedy?

6.02 - był 1 mecz rundy na wyjeździe z wielkim Rakowem, Wuja był obecny na trybunach obok siostrzeńca-prezesa.

10.02 - Wuja dokonuje zmiany w rejestrze swojej firmy, której działalność brzmi "Pozaszkolne formy edukacji sportowej oraz zajęć sportowych i rekreacyjnych". Dla mnie była to oczywista przygotówka pod podjęcie wkrótce zatrudnienia jako trener.

12.02 - mecz ze Stalą po którym Wuja zostaje trenerem Wisły.

Jak na dłoni widać, że tylko wyczekiwał na potknięcie Guli i prędzej czy później by go zmienił, a że Gula potknął się szybko, to ten niby "ratownik" wszedł z marszu na posadę trenera Wisły.

Zaczął od straty punktów ze słabiutkim Górnikiem Łęczna u siebie i skompromitował się przegrywając z III-ligowcem w Pucharze Polski. Następnie dociągnął do 1 wygranej w 15 meczach.

Trudno uwierzyć by Gula zanotował równie kiepską serię i odpadł z Pucharu z III-ligowcem. Być może już w 1 meczu z cienką Łęczną osiągnąłby próg wygranych wuja. Ale on uważał że będzie lepszy i skompromitował się doszczętnie zarówno w Ekstraklasie jak i I lidze.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.10.2022, 18:02
Jurkowi należy się pomnik za to, że trenował Wisłę hihihi hahaha

Teoretycznie szacunek za wdepnięcie w gówno itd praktycznie to chłop przyszedł ze wzgledu na rodzinę. Dostał tak na prawdę ciepłą posadkę, za nic nie odpowiadał, spadł z Wisłą i nic się nie stało, bilans 1/15 nic się nie stało, dalej wkręcał sobie i wszystkim, że I liga jest trudna ale będzie pieknie, bo przecież awansować nie trzeba, bo I liga jest trudna, wiadomo.
Przepieprzał teraz mecz za meczem i zero refleksji, drużyna grała tragicznie, zero postępów czy to do okresu luty-wrzesień czy sierpień-wrzesień, naściągał kolejnego szrotu jako wielki menedżer i co?

Praca na zasadzie, robię u rodziny, porobie se, może się uda coś ugrać, a jak nie to nic się nie stanie.

Spieprzył wszystko co mógł, skomromitował siebie i Wisłę spadając z bilansem 1/15, odpadł z IV ligowcem z PP, nie zbudował nic w tym sezonie, gra jest tragiczna, nadziei nie widać żadnej, zaczął kolejną serię bez wygranego meczu i zostawił klub już praktycznie w środku tabeli.
A odszedł bo już zwyczajnie głupio pajacować przed całą Polską...
drozd:
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 03.10.2022, 20:25
Mało kto spodziewał się, że można punktować gorzej niż Gula, ale Brzęczek pokazał, że można, jeszcze jak!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 03.10.2022, 20:47
kopaczoholik napisał(a):Wyświetl post
Szanuje, że trener Jerzy Brzęczek podał się do dymisji i dalej nie trzymał się kurczowo swojego stanowiska... Przecież nie musiał rezygnować, tylko czekać na zwolnienie...

Osobiście uważam, że dymisja i tak jest spóźniona... Wielka, szkoda, że mu nie wyszło bo serio wierzyłem, (że przy takim składzie właścicielskim) jak nie on to kto mógł uratować nas przed spadkiem... Poza tym jakby nie spojrzeć doświadczony trener, były trener reprezentacji Polski... Miał więcej do stracenia niż zyskania... Przyszedł, ze względu na Kubę... i niestety skończyło się obopólną katastrofą... Niestety fatalnie zapisał się w historii klubu, a jednocześnie skomplikował sobie własną karierę trenerską...

Nie ma też z czego cieszyć się, że odchodzi Jerzy Brzęczek bo to tylko pokazuje jak trudnym aby nie powiedzieć patologicznym miejscem pracy jest Wisła Kraków... To jest kolejny trener który stracił zęby na Wiśle Kraków, a jednocześnie ten który mógł liczyć na największy komfort pracy w realiach naszego klubu... Pomimo tego zakończyło się klęską...

To niestety zły prognostyk na przyszłość... Kolejny trener, który zmuszony jest odejść z powodu ogromnego kryzysu!

Tak czy inaczej powodzenia panie trenerze...

A nam wypada życzyć sobie zatrudnienia jakiegoś cudotwórcy... Ciekawe czy nowy trener wytrzyma do końca tej rundy...

Swoją drogą ciekawe, czy ktoś zwróci uwagę, że nasze problemy w I lidze zaczęły się od sprzedaży Mehremicia... Wiadomo gość nie był bogiem futbolu ale jak go sprzedawaliśmy to nasza obrona grała solidnie... A po jego odejściu pierwszy mecz z serii przegraliśmy z uwagi na osłabioną obronę... Nasi właściciele nie lubią uczyć się na własnych błędach... Ciekawe ile zarobili na Mehremiciu a ile teraz stracą na zatrudnieniu nowego trenera...
Tak, Wisła Kraków to patologiczne miejsce pracy dla piłkarzy i trenerów, przez kibiców.

Chciałbym się mylić, ale zmiana trenera na dłuższą metę nic nie da poza tzw. efektem nowej miotły, o ile nawet tyle.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 03.10.2022, 21:04
ciężko o efekt nowej miotły przy starej miotle, ale i tak życzę Sobolowi jak najlepiej. Czy w to wierzę? Ani trochę...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 03.10.2022, 21:27
Żem się naszukał ale jaka satysfakcja jest Rozmowa z połowy lipca.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nie potrafił zmotywować drużyny "tamtej" bo już mamy praktycznie nową kadrę, nie potrafił też trenersko nic zaoferować. Mecz z Sandecją to powtórka z rozrywki. Motywacji brak, walki brak, zgrania brak. Póki co można się jeszcze pooszukiwać, ze ta ekipa musi dojrzeć do gry razem. Ale bardziej pewne jest to, że np za 5 czy 15 kolejek nic się nie zmieni.
Problem w tym, że zapewne ewentualne zwolnienie Brzęczka będzie się przeciągało = on i tak musi wyleciec, a my zostaniemy w dupie do końca sezonu a może i na kolejne lata.

Po tym co widziałem w tamtym sezonie, na konferencjach po sezonie i teraz w tym meczu i okienku transferowym to na 99% mam pewnosć, ze Brzęczek w Wiśle to droga na dno. I za 10-15 kolejek wszystko już się okaże.

azor napisał(a):Wyświetl post
ale macie wszyscy świadomość, że Wuja nie poleci do końca sezonu?
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Mogę się założyć o przekonanie, ze poleci przed końcem sezonu. Nie chyba, że już przez ostatnie kolejki go na siłę zostawią żeby dociągną do końca i dopiero odszedł. Ale obstawiam, ze odejdzie szybciej. A najpewniej to sam pęknie bo już raz chcial spieprzyc, a jak teraz będzie srodek tabeli bez szans o walke o awans to jeszcze sam pojdzie w pissss.u
azor napisał(a):Wyświetl post
Zakład stoi wuja do końca sezonu, każda inne rozwiązanie - Twoja wygrana

Już nikt mi nie powie, że nie jestem znafcą . A taki np wolfy biedny... hmm teraz wychodzi, że trio jest wg niego s.......one bo zwolniło dobrego trenera, nie dali mu popracować, drużyna się nie miała czasu zgrać itp
drozd:
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.10.2022, 22:05
Problem w tym że wuja nie poleciał, tylko sam odpuścił. Kubuś trzymałby go do usranej śmierci...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 03.10.2022, 22:08
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Problem w tym że wuja nie poleciał, tylko sam odpuścił. Kubuś trzymałby go do usranej śmierci...
Nie prawda, rodziny nie zostawia się na lodzie, a już na pewno nie tej z którą utrzymuje się kontakt, kocha, szanuje itd. Usiedli, pogadali, wybrali najlepszą opcję jaką uważali czyli, że to wujo się zwalnia i tyle.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów