|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
i wyjasnione , dzieki
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Colley widzę w normalnym treningu.Czyżby kolejna nietrafiona (tym razem na szczęście)diagnoza
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lub treneiro chce grać niedoleczonym to juz znamy
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie wiem o co Ci chodzi. Masz jakieś informacje że poza urazami mięśniowymi któryś z nich naderwał więzadła? Skąd?
Gruszkowski i Balta mieli grypę żołądkową AFAIK, więc nie wiem o co i do kogo masz pretensje. Mało przyjemna dolegliwość ale z Chojniczanką pewnie zagrają. Chyba że biegnąc do kibla któryś zerwie więzadła, no ale trudno wtedy do kogoś konkretnego mieć pretensje. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie no jak zerwie więzadła biegnąc do kibla , to jak najbardziej można a nawet trzeba mieć pretensje do trenerów od motoryki (chyba że to sam Wujo)
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jeśli 20% kadry ma groźne kontuzje, a łącznie 30% jest wyłącznych z gry to można mówić o szpitalu i o złym zbudowaniu kadry. Pocieszające jednak że po zdjęciach z treningu część kontuzjowanych/niedysponowanych znalazła się w treningu. Pytanie czy znowu Brzęczek będzie ryzykował zdrowiem zaeodnika żeby tylko wyrwać punkty w danym meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dostęp do wideo transmisji z meczu Chojniczanka vs Wisła można wykupić pod linkiem:
https://wislakrakow.statscore.com/pl...ventId=4508244 Połowa kasy leci do budżetu klubu (trzeba dokonać transakcji poprzez wejście w powyższy link). PS. Mecz w Polsacie Sport. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Update: Żyro połamany, Łasicki do gry.
Hugi od podstawy, nie widzę innej opcji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wideo konferencja Jerzego Brzęczka przed meczem Chojniczanka vs Wisła:
https://www.youtube.com/watch?v=bHyf4OFo8lc |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zawsze można ogłosić nabór na mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co jest Żyro?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
I tak długo wytrwał. Obstawiałem, że się posypie po 2-3 meczach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A on jak na złosć się posypał w przerwie od meczów :O
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Nie wiem na ile można wierzyć w cokolwiek wychodzące przez media z naszego klubu, ale dzisiaj było info, że miał uraz, już ostatnio grał na blokadzie i chcieli właśnie wykorzystać przerwę na jakiś mini-zabieg.
Patrząc na skuteczność naszych służb paramedycznych to strach się bać ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Od dawien dawna nasi zawodnicy mają spore problemy ze zdrowiem i w każdym sezonie mamy kogoś kto leczy bardzo długo kontuzję... Ile było już takich przypadków kiedy zawodników miał wypaść na kilka meczy, a wypadał na kilka miesięcy... Obecnie mamy takich zawodników jak Uryga, Błaszczykowski, Pereira, Odrasek...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Biegański - Grucha, Łasicki, Moltenis, Wachowiak (Niewiadomski) - Balta, Duda, Fernandez - Młyński, Hugi, Rodado.
Tak to mniej więcej będzie wyglądać - no chyba że zamiast Dudy, który 2 tygodnie nie trenował z drużyną, zagra Plewka. Pytanie czy coś drgnęło w drużynie przez te ostatnie kilkanaście dni? Serce chciałoby wierzyć, że tak ale rozum bezwględnie podpowiada, że nie. Dlatego w tym meczu niby każdy wynik jest możliwy ale jak dla mnie jednak najbardziej prawdopodobne jest zwycięstwo Chojniczanki 2:1. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Obstawiam w środku Plewka - Basha. Duda nie przeprowadzi ani jednego treningu z zespołem przed meczem.
Ewentualnie wzrosną notowania Balty. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kursy lekko drgnely na korzysc chojnic , ale dalej sie oplaca postawic
https://www.efortuna.pl/zaklady-bukm...-1-liga-polska ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Basha po popisie w Rzeszowie to chyba jest jeszcze na cenzurowanym. Z drugiej strony Wuja tak zarządza drużyną, że i Basha w wyjściowym składzie mnie nie zdziwi...
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Już się dowiedzieliśmy że Żyro grał z kontuzją, zaraz się dowiemy że jeszcze ktoś inny... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Absolutnie nie mogę tego wykluczyć. Co potwierdza opinię o zarządzaniu drużyną przez Wuja. Jest tak dobrze, że na boisko wychodzą Łasicki z uszkodzonym mięśniem i Żyro na blokadzie. A być może i inni.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Ja chcę listę jaki skład do Chojnic pojechał, bo przyznam że już nie nadążam kto ma kontuzję i gra a kto nie.
Dziękuję. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jeśli zobaczę w drugiej połowie na boisku tego parodystę Niewiadomskiego to osobiści wybiorę się jutro na Reymonta i wypłacę liścia temu parodyście na ławce. To jest nieprawdopodobne jak ktoś mógł ściągnąć tu takiego ogóra.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba nie widziałem większego amatora w pierwszym składzie Wisły niż Niewiadomski, a oglądam mecze od ponad 20 lat... Ktoś, kto mu powiedział, że nadaje się na piłkarza, zrobił mu (i nam) wielką krzywdę.
Ale to w sumie szczegół, jak zawsze za Brzęczka liczymy na farta, czyli że przeciwnik sam sobie strzeli. Dziś nam piękny prezent już podarowali, może w drugiej też się szarpną. Póki co najlepszy na boisku (co nikogo nie powinno dziwić) jest Hugi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wszyscy WON. Wypie*dalać.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niewiele brakuje żebyśmy to wygrali
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2 gole można zdobyć w 1 minutę. Widziałem już takie mecze.
![]()
drozd:
|
|

|
||||||
![]() |
|
|