The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2022, 11:35
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Łasicki i Pereira - naderwanie i zerwanie mięśnia dwugłowego, nie więzadła. Karherop tworzy fake newsy.
i wyjasnione , dzieki
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 28.09.2022, 14:52
Colley widzę w normalnym treningu.Czyżby kolejna nietrafiona (tym razem na szczęście)diagnoza?
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 28.09.2022, 14:57
lub treneiro chce grać niedoleczonym to juz znamy
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 28.09.2022, 15:11
Łasicki i Pereira - naderwanie i zerwanie mięśnia dwugłowego, nie więzadła. Karherop tworzy fake newsy.
W najgorszym przypadku będę na poziomie naszego biura prasowego
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 28.09.2022, 15:25
Karherop napisał(a):Wyświetl post
W najgorszym przypadku będę na poziomie naszego biura prasowego
Nie wiem o co Ci chodzi. Masz jakieś informacje że poza urazami mięśniowymi któryś z nich naderwał więzadła? Skąd?

Gruszkowski i Balta mieli grypę żołądkową AFAIK, więc nie wiem o co i do kogo masz pretensje. Mało przyjemna dolegliwość ale z Chojniczanką pewnie zagrają. Chyba że biegnąc do kibla któryś zerwie więzadła, no ale trudno wtedy do kogoś konkretnego mieć pretensje.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 28.09.2022, 21:20
nie no jak zerwie więzadła biegnąc do kibla , to jak najbardziej można a nawet trzeba mieć pretensje do trenerów od motoryki (chyba że to sam Wujo)
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 29.09.2022, 09:30
Nie wiem o co Ci chodzi. Masz jakieś informacje że poza urazami mięśniowymi któryś z nich naderwał więzadła? Skąd?

Gruszkowski i Balta mieli grypę żołądkową AFAIK, więc nie wiem o co i do kogo masz pretensje. Mało przyjemna dolegliwość ale z Chojniczanką pewnie zagrają. Chyba że biegnąc do kibla któryś zerwie więzadła, no ale trudno wtedy do kogoś konkretnego mieć pretensje.
Mój błąd. Tyle. Updatowalem wpis.

Jeśli 20% kadry ma groźne kontuzje, a łącznie 30% jest wyłącznych z gry to można mówić o szpitalu i o złym zbudowaniu kadry.

Pocieszające jednak że po zdjęciach z treningu część kontuzjowanych/niedysponowanych znalazła się w treningu.

Pytanie czy znowu Brzęczek będzie ryzykował zdrowiem zaeodnika żeby tylko wyrwać punkty w danym meczu.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 29.09.2022, 10:45
Dostęp do wideo transmisji z meczu Chojniczanka vs Wisła można wykupić pod linkiem:

https://wislakrakow.statscore.com/pl...ventId=4508244

Połowa kasy leci do budżetu klubu (trzeba dokonać transakcji poprzez wejście w powyższy link).

PS. Mecz w Polsacie Sport.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 29.09.2022, 11:21
Update: Żyro połamany, Łasicki do gry.

Hugi od podstawy, nie widzę innej opcji.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 29.09.2022, 11:55
Wideo konferencja Jerzego Brzęczka przed meczem Chojniczanka vs Wisła:

https://www.youtube.com/watch?v=bHyf4OFo8lc
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 29.09.2022, 12:01
Zawsze można ogłosić nabór na mecz.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 29.09.2022, 14:39
Update: Żyro połamany, Łasicki do gry.

Hugi od podstawy, nie widzę innej opcji.
Co jest Żyro?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 29.09.2022, 15:28
I tak długo wytrwał. Obstawiałem, że się posypie po 2-3 meczach.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.09.2022, 16:37
A on jak na złosć się posypał w przerwie od meczów :O
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
tomytom
Senior Member

Od: 11.2014

Stary 29.09.2022, 17:34
Nie wiem na ile można wierzyć w cokolwiek wychodzące przez media z naszego klubu, ale dzisiaj było info, że miał uraz, już ostatnio grał na blokadzie i chcieli właśnie wykorzystać przerwę na jakiś mini-zabieg.
Patrząc na skuteczność naszych służb paramedycznych to strach się bać ...
Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.09.2022, 20:52
Od dawien dawna nasi zawodnicy mają spore problemy ze zdrowiem i w każdym sezonie mamy kogoś kto leczy bardzo długo kontuzję... Ile było już takich przypadków kiedy zawodników miał wypaść na kilka meczy, a wypadał na kilka miesięcy... Obecnie mamy takich zawodników jak Uryga, Błaszczykowski, Pereira, Odrasek...
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 30.09.2022, 07:25
Biegański - Grucha, Łasicki, Moltenis, Wachowiak (Niewiadomski) - Balta, Duda, Fernandez - Młyński, Hugi, Rodado.

Tak to mniej więcej będzie wyglądać - no chyba że zamiast Dudy, który 2 tygodnie nie trenował z drużyną, zagra Plewka.
Pytanie czy coś drgnęło w drużynie przez te ostatnie kilkanaście dni? Serce chciałoby wierzyć, że tak ale rozum bezwględnie podpowiada, że nie.
Dlatego w tym meczu niby każdy wynik jest możliwy ale jak dla mnie jednak najbardziej prawdopodobne jest zwycięstwo Chojniczanki 2:1.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 30.09.2022, 08:01
Obstawiam w środku Plewka - Basha. Duda nie przeprowadzi ani jednego treningu z zespołem przed meczem.

Ewentualnie wzrosną notowania Balty.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 30.09.2022, 08:27
kursy lekko drgnely na korzysc chojnic , ale dalej sie oplaca postawic

https://www.efortuna.pl/zaklady-bukm...-1-liga-polska
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 30.09.2022, 09:00
Obstawiam w środku Plewka - Basha. Duda nie przeprowadzi ani jednego treningu z zespołem przed meczem.

Ewentualnie wzrosną notowania Balty.
Basha po popisie w Rzeszowie to chyba jest jeszcze na cenzurowanym. Z drugiej strony Wuja tak zarządza drużyną, że i Basha w wyjściowym składzie mnie nie zdziwi...
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 30.09.2022, 09:14
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Basha po popisie w Rzeszowie to chyba jest jeszcze na cenzurowanym. Z drugiej strony Wuja tak zarządza drużyną, że i Basha w wyjściowym składzie mnie nie zdziwi...
A ja się zastanawiam czy te popisy to czasem nie jest grą z kontuzją czy na blokadzie. Na początku sezonu z Sandecja, Resovia czy Arka nie wyglądał tak źle.

Już się dowiedzieliśmy że Żyro grał z kontuzją, zaraz się dowiemy że jeszcze ktoś inny...
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Stary 30.09.2022, 09:24
A ja się zastanawiam czy te popisy to czasem nie jest grą z kontuzją czy na blokadzie. Na początku sezonu z Sandecja, Resovia czy Arka nie wyglądał tak źle.

Już się dowiedzieliśmy że Żyro grał z kontuzją, zaraz się dowiemy że jeszcze ktoś inny...
Absolutnie nie mogę tego wykluczyć. Co potwierdza opinię o zarządzaniu drużyną przez Wuja. Jest tak dobrze, że na boisko wychodzą Łasicki z uszkodzonym mięśniem i Żyro na blokadzie. A być może i inni.
Odpowiedz cytując
Arek95
Senior Member

Od: 07.2017

Stary 30.09.2022, 11:05
Ja chcę listę jaki skład do Chojnic pojechał, bo przyznam że już nie nadążam kto ma kontuzję i gra a kto nie.
Dziękuję.
Odpowiedz cytując
ciacho
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.09.2022, 20:22
Jeśli zobaczę w drugiej połowie na boisku tego parodystę Niewiadomskiego to osobiści wybiorę się jutro na Reymonta i wypłacę liścia temu parodyście na ławce. To jest nieprawdopodobne jak ktoś mógł ściągnąć tu takiego ogóra.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 30.09.2022, 20:29
Chyba nie widziałem większego amatora w pierwszym składzie Wisły niż Niewiadomski, a oglądam mecze od ponad 20 lat... Ktoś, kto mu powiedział, że nadaje się na piłkarza, zrobił mu (i nam) wielką krzywdę.

Ale to w sumie szczegół, jak zawsze za Brzęczka liczymy na farta, czyli że przeciwnik sam sobie strzeli. Dziś nam piękny prezent już podarowali, może w drugiej też się szarpną.

Póki co najlepszy na boisku (co nikogo nie powinno dziwić) jest Hugi.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.09.2022, 20:45
Wszyscy WON. Wypie*dalać.
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 30.09.2022, 20:54
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie widziałem większego amatora w pierwszym składzie Wisły niż Niewiadomski, a oglądam mecze od ponad 20 lat... Ktoś, kto mu powiedział, że nadaje się na piłkarza, zrobił mu (i nam) wielką krzywdę.

Ale to w sumie szczegół, jak zawsze za Brzęczka liczymy na farta, czyli że przeciwnik sam sobie strzeli. Dziś nam piękny prezent już podarowali, może w drugiej też się szarpną.

Póki co najlepszy na boisku (co nikogo nie powinno dziwić) jest Hugi.
Jedziesz po Niewiadomskim- oka jest beznadziejne slaby. Ale napisz co lepszego dziś grają Rodado Fernandez Młyński Duda Balta Gruszkowski Moltenis? Nic. Takie same dno.
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.09.2022, 21:06
Niewiele brakuje żebyśmy to wygrali
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 30.09.2022, 21:07
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Niewiele brakuje żebyśmy to wygrali
Niewiele, jakieś 2 gole tylko
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.09.2022, 21:14
2 gole można zdobyć w 1 minutę. Widziałem już takie mecze.
drozd:
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów