The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2022, 10:32
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Znajdź posty w którym chwale politykę sportowa klubu (nie myl z pojedynczymi transferami). Więcej, sam byłem za wy******** Brzeczka po sezonie, ale jak już przejął całość polityki to wypadało mu kibicować.

Cieszenie się po serii zwycięstw klubu? No nienormalne.

Niemniej wskazywałem z kołdra jest za krótka. W dodatku ze złego materiału i pacjent już marznie, a jak tak dalej pójdzie to końcem roku będzie kolejna (ostatnia?) Próba reanimacji.

Jeśli teraz masz satysfakcję, to winszuje. Mam nadzieję że zbiłeś u bukmachera fortunę stawiają na nasze porażki. Skoro wszystko przewidziałes. A kursy były zacne.

PS. @wolfy jak dla mnie to albo słowa pod publiczke, albo próba podkopania któregoś z udziałowców. Nie wierzę że Nowak ma finanse które realnie mogą zmienić oblicze Wisły.
Ale to jest denna retoryka.A bo wy się cieszycie,macie satysfakcję że drużyna przegrywa,pewnie zbiłeś fortunę obstawiając nasze porażki...No kurvv wyobraż sobie że nie,wyobraż sobie że jestem wqrwiony jak chyba każdy kto kibicuje temu klubowi.Tylko że jak ty pisałeś że zaczynamy tworzyć druzyne i spotkania zaczynają byc toczone pod nasze dyktando to ja z politowaniem kiwałem głową.Teraz nagle zaczynasz dostrzegać mankamenty które inni widzieli dużo wcześniej ale wtedy nazywałeś ich ślepcami albo zakamuflowaną opcją z drugiej strony Błoń.
Dawanie czasu temu zgniłemu układowi jest proszeniem się o kolejne problemy no ale wiadomo ty lubisz dawać czas.
Z tego co tu i ówdzie słychać to my tego czasu nie mamy albo mamy go bardzo mało.Dokładnie jeden juz nie cały sezon bo każdy kolejny na tym szczeblu może byc dla klubu wyrokiem śmierci
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 11.09.2022, 11:21
1234567890
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 11.09.2022, 11:44
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Od czego by tu zacząć?

Po raz kolejny muszę przypomnieć, że byłem jednym z bardzo niewielu, którzy nie chcieli tego błazna w roli trenera Wisły.

Po spadku domagałem się pełnego resetu, a więc wywalenia błaznów: Jurka i Dawida w pierwszej kolejności, to niejaki obłąkaniec lucjusz - jeden z wyznawców Nieomylnego atakował mnie. Inni też.

Dlatego:

Każdy kto poparł wujka Jurka w dniu zatrudnienia i po spadku jest dla mnie zerem i wrogiem Wisły.

Dalej:

Trzeba to napisać:

Jakub Błaszczykowski za ostatnie miesiące nie zasługuje na żaden szacunek i powiem wprost: dzisiaj między rządami Sarapaty z ekipą i Nieomylnego z ekipą należy postawić znak równości.

Błaszczykowskiego należy nazwać szkodnikiem. Przykre, ale prawdziwe. To chyba największy upadek w naszej piłce na przestrzeni ostatnich lat.

Z bycia przez pewien czas najlepszym polskim piłkarzem, dwukrotnym Mistrzem Niemiec, finalistą Ligi Mistrzów do roli pośmiewiska i osoby skompromitowanej po rządach w Wiśle.

Za zatrudnienie brata i przede wszystkim wujka i za spadek nie mam najmniejszego szacunku.

Błaszczykowski kończ waść, wstydu oszczędź.

Seruś, wolfy, czerepach, lucjusz, karherop i inni...

Należy was też uznać za odpowiedzialnych za dzisiejszy stan Wisły.

Działacie przeciwko Wiśle.

Nikt normalny i zdrowy na umyśle nie poparłby wujka na trenera.

Po raz kolejny okazało się, że miałem rację.

Tak samo jak pisałem wiosną 2019 r. Tylko pełny reset. A jeśli nie, to nie ma sensu nic robić.

Ponoć nie miałem racji, byłem ten zły.

Dzisiaj widać kto miał rację, a kto miał za zadanie zablokować odnowienie Wisły.

Zaoraliście Wisłę.

Dlatego ani w Wiśle ani wokół klubu dzisiaj nie ma jednej osoby do której można mieć szacunek. Nie ma.
przepraszam
Odpowiedz cytując
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 11.09.2022, 12:50
To prawda Wolfy ale i tak jeden Fazlagic gdzieś się zamiecie pod dywan przy naszych obrotach, oczywiście teoretyzuje bo liczb nie znam. Mimo wszystko jakoś tak czuje podskórnie że jest odwrót, święta trójca zamilkła od dłuższego czasu. Skład został sklecony na kolanie i mega oszczędnie, pozbierali tanich odrzutów plus chłopaków z akademii i w zasadzie tyle. To co większość przewidywała się teraz dzieje czyli nasi szklani ludzie się rozsypują i nie mamy kim grać na poważnie. Myślę że Wuja też został ze względu na oszczędność i przez to że im mniej zależy, przecież w żadnej firmie menager który tak położył projekt nie miałby racji bytu. Żeby zamknąć nam usta dali Władka na prezesa i podpisali Rodado.
Powód: rozwinięcie
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 11.09.2022 o godz. 12:55.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.09.2022, 13:08
Cytat:
przecież w żadnej firmie menager który tak położył projekt nie miałby racji bytu.
W żadnej, chyba, że w takiej gdzie meneger jest rodziną właściciela

No niestety taki mit pozytywnego Kuby upada. To bardzo dobry człowiek ale po prostu zarządzać klubem i tworzyć całej otoczki nie umie. Za dużo rodziny i legend, za dużo kłótni i skandali, za mało profesjonalizmu, trafionych transferów czy trenerów.

Fakt, że po spadku musieliśmy osłabić skład był naturalną koleją rzeczy ale niestety prawda jest taka, że od 4 lat notujemy z RUNDY na RUNDĘ regres. Obecnie Wisłą to klub na środek tabeli I ligi a i tak jest dobrze bo mamy kasę na Rodado, mamy młodzików ogranych w ekstraklasie, mamy Fernandeza. Co z nami może się stać jeśli nie awansujemy w tym sezonie? Aż strach pomyśleć.

PS Aczkolwiek cały czas obstaję, że ten skłąd jak na I ligę jest dobry. Problemem jest trener i całe towarzystwo trenera i wokół właścicieli, za dużo kolesiostwa i rodziny a praktycznie zero profesjonalizmu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.09.2022, 14:29
Pora zadać na serio pytanie czy w ogóle w gronie właścicieli Wisły jest jakakolwiek wola odbudowania klubu i drużyny?
Lub może jest, ale nie ma środków i umiejętności?

Sądzę, że albo nie ma woli, albo nie ma środków (albo i jednego i drugiego).

W obydwu przypadkach jesteśmy w czarnej d...

Organizacyjnie jest słabiutko, a co do drużyny to niezależnie od tego, kto jest trenerem stanowi ona zbieraninę kopaczy nie widzących przed sobą żadnego celu i narzędzi do jego ewentualnego zrealizowania.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Merkury
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 11.09.2022, 14:36
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Pora zadać na serio pytanie czy w ogóle w gronie właścicieli Wisły jest jakakolwiek wola odbudowania klubu i drużyny?
Lub może jest, ale nie ma środków i umiejętności?

Sądzę, że albo nie ma woli, albo nie ma środków (albo i jednego i drugiego).

W obydwu przypadkach jesteśmy w czarnej d...

Organizacyjnie jest słabiutko, a co do drużyny to niezależnie od tego, kto jest trenerem stanowi ona zbieraninę kopaczy nie widzących przed sobą żadnego celu i narzędzi do jego ewentualnego zrealizowania.
Moim zdaniem to pytanie retoryczne po ponad 3 latach rządów Trio. Pytanie kiedy zlecimy do 2 ligi a jestem pewien że za ich kadencji to się stanie szybciej niż później.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.09.2022, 15:00
Dive Pirate napisał(a):Wyświetl post
To prawda Wolfy ale i tak jeden Fazlagic gdzieś się zamiecie pod dywan przy naszych obrotach, oczywiście teoretyzuje bo liczb nie znam. Mimo wszystko jakoś tak czuje podskórnie że jest odwrót, święta trójca zamilkła od dłuższego czasu. Skład został sklecony na kolanie i mega oszczędnie, pozbierali tanich odrzutów plus chłopaków z akademii i w zasadzie tyle. To co większość przewidywała się teraz dzieje czyli nasi szklani ludzie się rozsypują i nie mamy kim grać na poważnie. Myślę że Wuja też został ze względu na oszczędność i przez to że im mniej zależy, przecież w żadnej firmie menager który tak położył projekt nie miałby racji bytu. Żeby zamknąć nam usta dali Władka na prezesa i podpisali Rodado.
Ale to nie był jeden Fazlagić. Samo to jak rozpaczliwie taki Hugi trzyma się kontraktu powinno dać do myślenia. Musi tu zarabiać tak dużo że przejście gdziekolwiek indziej będzie dużą stratą finansową, tak że opłaca mu się w ogóle nie grać i ryzykować totalne zaoranie "kariery".
To jak ekspresowo pozbyto się Mehremicia bez następcy.
Pytanie jakie kontrakty dostały nasze młode gwiazdeczki które nie potrafią piłki podać na kilka metrów
Ile zarabiają Starzyński, Wachowiak, Talar, Niemczycki, Sobol. Na logikę - powinni mało. Na logikę...

Jak czytan że Talar negocjował bo chciał więcej, drewniak Duda stawia żądania (0 goli, 0 asyst, skuteczność podań do przodu pewnie kilkanaście procent) to zastanawiam się - o co w tym chodzi?

Czy w naszym klubie rządzą menedżerzy piłkarzy?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.09.2022 o godz. 15:26.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Mistrzu_
Member

Od: 12.2002

Stary 11.09.2022, 15:54
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ale to nie był jeden Fazlagić. Samo to jak rozpaczliwie taki Hugi trzyma się kontraktu powinno dać do myślenia. Musi tu zarabiać tak dużo że przejście gdziekolwiek indziej będzie dużą stratą finansową, tak że opłaca mu się w ogóle nie grać i ryzykować totalne zaoranie "kariery".
Pytanie jakie kontrakty dostały nasze młode gwiazdeczki które nie potrafią piłki podać na kilka metrów
Ile zarabiają Starzyński, Wachowiak, Talar, Niemczycki, Sobol. Na logikę - powinni mało. Na logikę...

Jak czytan że Talar negocjował bo chciał więcej, drewniak Duda stawia żądania (0 goli, 0 asyst, skuteczność podań do przodu pewnie kilkanaście procent) to zastanawiam się - o co w tym chodzi?

Sytuacja z Hugim to jest skandal. Chcieli żeby rozwiązał kontrakt który mu zaoferowali. Wiec wolą mu płacić za siedzenie na trybunach? Skoro mu płaca to niech gra. Trzymanie go na trybunach to można określić jako działanie na szkodę spółki. I nie uwierzę w to że sie słabo prezentują na treningach …
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 11.09.2022, 16:39
Kto wie czy taki Hugi nie ma jakichś mega bonusów za wejście na boisko, na które nas w tym momencie nie stać...

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 11.09.2022, 16:50
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Kto wie czy taki Hugi nie ma jakichś mega bonusów za wejście na boisko, na które nas w tym momencie nie stać...
Takie pierdzelenie o tej kasie. Tak na pewno nas nie stać, pewnie dali mu 100 tysięcy za wejście.
Mieliśmy jedna z większych budżetów w ekstralasie, pewnie największy w 1 lidze, a ciągle tylko słyszymy, że nas nie stać, musimy ciąć koszty i inne bzdury, po czym sprzedajemy piłkarza do niewypłacalnego klubu.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 11.09.2022, 16:58
Chyba wiadomo od dawna, że rządzą menedżerowie.

Za Junco handel na dużą skalę, a za czasów Jakuba handel na bardzo dużą skalę. Przemiał niesamowity, trudno zapamiętać tych wszystkich parodystów pokroju Tupty, Medveda i wielu innych.

Przecież Gula z Pasiecznym bawili się w menedżerkę jak w FM.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 11.09.2022, 17:25
To są takie oszczędności typowego Janusza.

Podobne interesy życia robiliśmy w zeszłym sezonie, sprzedając Lisa tam gdzie dawali najwięcej, czy Aschrafa na raty, żeby było więcej.

Wałkuję ten temat praktycznie od przyjścia trio - w prowadzeniu klubu piłkarskiego jest jedna podstawowa zasada, nie wolno przekroczyć granicy, w której dla zaoszczędzenia jakiegoś tysiaka, obniża się poziom sportowy tak, że w ostatecznym rozrachunku traci się miliony w wyniku spadku.

Zaoszczędziliśmy na kontrakcie Mehremicia. Załóżmy, że zaoszczędziliśmy na wyjściówkach Hugiego. Co zyskaliśmy? Wpier*ole sportowe, w wyniku których możemy przegrać finansowo kolejny sezon.
Odpowiedz cytując
tedyy
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 11.09.2022, 18:23
Ale za to PAN piłkarz Cisse gra
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 11.09.2022, 19:05
tedyy napisał(a):Wyświetl post
Ale za to PAN piłkarz Cisse gra
On ponoć ma zapis o obowiązkowych minutach
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.09.2022, 19:11

ktoś nam podmienił wolfy`ego?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 11.09.2022, 19:28
azor napisał(a):Wyświetl post
ktoś nam podmienił wolfy`ego?
Nie moja wina że nie rozumiesz co czytasz.
- twierdziłem że przebudowa drużyny będzie trudna
- że pierwsze wstępne oceny po 10 kolejkach
- że będzie ciężko
- że nadmiar młodych nas położy
- że przydałoby się więcej doświadczenia i jakości
- żeby nie bić piany nad młodymi bo większość z nich przerośnie Ekstraklasa albo pierwsza liga
- że potrzeba cierpliwości
itd

W odróżnieniu od błaznów takich jak Ty nie miałem ustalonej wersji przed pierwszym meczem sezonu i nie wpadam w histerię. Mogę krytykować co nie znaczy że widzę tylko negatywy, domagam się zwolnienia wszystkich etc.

Jestem kibicem Wisły. Ty - hejterem Brzęczka, trio? Nie wiem.
Kiedy Wisła wygrywa ja się cieszę, Ty zamykasz japę albo szukasz dziury w całym.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.09.2022 o godz. 19:30.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 11.09.2022, 19:35
Acima napisał(a):Wyświetl post
On ponoć ma zapis o obowiązkowych minutach
Dobre

(10 znaków)
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.09.2022, 21:03
Nie moja wina że nie rozumiesz co czytasz.
- twierdziłem że przebudowa drużyny będzie trudna
- że pierwsze wstępne oceny po 10 kolejkach
- że będzie ciężko
- że nadmiar młodych nas położy
- że przydałoby się więcej doświadczenia i jakości
- żeby nie bić piany nad młodymi bo większość z nich przerośnie Ekstraklasa albo pierwsza liga
- że potrzeba cierpliwości
itd

W odróżnieniu od błaznów takich jak Ty nie miałem ustalonej wersji przed pierwszym meczem sezonu i nie wpadam w histerię. Mogę krytykować co nie znaczy że widzę tylko negatywy, domagam się zwolnienia wszystkich etc.

Jestem kibicem Wisły. Ty - hejterem Brzęczka, trio? Nie wiem.
Kiedy Wisła wygrywa ja się cieszę, Ty zamykasz japę albo szukasz dziury w całym.

Dzieki, przypomniałeś dlaczego nie chce mi się Tobą wchodzić w żadną polemikę

Btw - Dawid się odnalazł

https://twitter.com/magiel20/status/...b0TkQ60BPfwgaQ
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 11.09.2022, 22:38
Kto go wpuścił na trybuny? Tylko się pojawił i od razu przejebali.
Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.09.2022, 08:29
Pewnie brat załatwił bilety
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 12.09.2022, 14:23
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
przepraszam
?
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 12.09.2022, 14:39
czego nie rozumiesz ? razem z wolfym , lucjuszem i karheropem doprowadzilismy Wisle do obecnego stanu , ja przynajmniej "biore na klate" i przepraszam

a w sumie to powinienem był napisać "zajebałem"
Odpowiedz cytując
stary dziad
Senior Member

Od: 04.2014

Stary 12.09.2022, 14:50
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
czego nie rozumiesz ? razem z wolfym , lucjuszem i karheropem doprowadzilismy Wisle do obecnego stanu , ja przynajmniej "biore na klate" i przepraszam

a w sumie to powinienem był napisać "zajebałem"
Aaaa... , rozumiem....
Przez chwilę odniosłem wrażenie że to na serio.
Przepraszam
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 16.09.2022, 23:48
Cytat:
Chciałbym kiedyś, żeby tutaj oglądać Wisłę grającą w taki sposób, jak prezentują się kibice Wisły.
Jarosław Królewski po meczu Wisła 1:1 Ruch

www.instagram.com/wislakrakowsa

Najpierw nie potrafili utrzymać w Ekstraklasie klubu z 2. frekwencją w Polsce i rekordowymi zyskami od sponsorów, a teraz chłop rozmarzył się na wieść, że mogą być problemy z awansem. Trochę takie wywieszanie białej flagi i godzenie się z marazmem, który nastał..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.09.2022 o godz. 00:02.
Odpowiedz cytując
ReMix
Senior Member

Od: 07.2014

Stary 17.09.2022, 00:13
Marazm, ktory nastal, to efekt swiadomych decyzji decydentow. Plus nieudacznictwo.
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 17.09.2022, 00:20
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Jarosław Królewski po meczu Wisła 1:1 Ruch

www.instagram.com/wislakrakowsa

Najpierw nie potrafili utrzymać w Ekstraklasie klubu z 2. frekwencją w Polsce i rekordowymi zyskami od sponsorów, a teraz chłop rozmarzył się na wieść, że mogą być problemy z awansem. Trochę takie wywieszanie białej flagi i godzenie się z marazmem, który nastał..
to dlatego, że my mamy większe doświadczenie na trybunach niż oni w gabinetach

Swoją drogą, musi żydów dupa piec, że zamiast przestać chodzić na Wisłę po spadku, kibicowsko (u siebie i na wyjeździe) wyglądamy lepiej niż w ekstraklasie.
Odpowiedz cytując
Pulpet
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.09.2022, 08:40
Chcę wiedzieć kto decydował o trzymaniu Hugiego tyle tygodni na trybunach?!?!?!

Brzęczek czy Błaszczykowski? i jeden albo drugi do wypi.erdolenia natychmiast.
Debile.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 17.09.2022, 10:07
Akurat 25 minut nawet dobrych jeszcze o niczym nie świadczy bo zaraz się może okazać, że Hugi totaki sam poziom jak reszta ale:
- chłop ma wiek odpowiedni aby podwyższyć średnią wieku naszego składu, a o to jest właśnie ból, że za dużo młodych gra
- jak nie idzie to się szuka rozwiązania, a nie najbardziej doświadczonego i ogranego chłopa się trzyma na trybunach a gra Cisse czy Starzyńskim itp
- jak się ma krótką, a od kilku kolejek praktycznie wcale się nie ma ławki rezerwowych, to by wypadało gościa chociaż na niej posadzić
- jak się odmładza i osłabia skład pozbywając się Mehremicia na rzecz niewiadomej i młodszego Moltenisa, to wypadałoby się ratować (wiek + sprawdzony chłop w Wiśle) Hugim, żeby o te 9% (bo przecież 1 chłop na 11 to aż 9 % sukcesu) skład był pewniejszy i stabilniejszy
- a najbardziej to by wypadało wcześniej albo chcociaż teraz, powiedzieć "słuchajcie, wiecie, że finansowo jest ciężko, Hugi ma kontrakt x, wysoki, chcieliśmy rozegrać sytuację inaczej ale się nie dało, jest to ciężki okres i być może przekombinowaliśmy - a nie kurde robić do końca, nie wiem z kogo, z siebie, Hugiego, mediów czy kibiców idioty i udawać, że wszystko było spoko i po prostu tak naturalnie się złożyło, że on teraz wszedł - bo tak Brzęczek w wywiadzie przed meczem powiedział, że się z Hugim przepraszać nie musiał.

Także o tyle o ile jego grą sie jeszcze nie ma co podniecać, to i tak z innych powodów błędem było trzymanie go poza składem.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 17.09.2022, 12:21
Pulpet napisał(a):Wyświetl post
Chcę wiedzieć kto decydował o trzymaniu Hugiego tyle tygodni na trybunach?!?!?!

Brzęczek czy Błaszczykowski? i jeden albo drugi do wypi.erdolenia natychmiast.
Debile.
Hugi zarabia tyle co paru piłkarzy razem wziętych w 1 lidze. Pewnie polowa 11 Puszczy Niepołomice byłaby za jego pensje oplacona.

Dopóki mogl podzielić los Skvarki, Kuveljicia czy Fazlagicia to trzymanie to w zamrażarce miało sens. Do 1 września i zamknięcia okna to bylo zrozumiałe i logiczne.

W meczach z Chrobrym i Puszcza powinien być już na ławce i to był debilizm.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów