The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2022, 19:15
Od czego by tu zacząć?

Po raz kolejny muszę przypomnieć, że byłem jednym z bardzo niewielu, którzy nie chcieli tego błazna w roli trenera Wisły.

Po spadku domagałem się pełnego resetu, a więc wywalenia błaznów: Jurka i Dawida w pierwszej kolejności, to niejaki obłąkaniec lucjusz - jeden z wyznawców Nieomylnego atakował mnie. Inni też.

Dlatego:

Każdy kto poparł wujka Jurka w dniu zatrudnienia i po spadku jest dla mnie zerem i wrogiem Wisły.

Dalej:

Trzeba to napisać:

Jakub Błaszczykowski za ostatnie miesiące nie zasługuje na żaden szacunek i powiem wprost: dzisiaj między rządami Sarapaty z ekipą i Nieomylnego z ekipą należy postawić znak równości.

Błaszczykowskiego należy nazwać szkodnikiem. Przykre, ale prawdziwe. To chyba największy upadek w naszej piłce na przestrzeni ostatnich lat.

Z bycia przez pewien czas najlepszym polskim piłkarzem, dwukrotnym Mistrzem Niemiec, finalistą Ligi Mistrzów do roli pośmiewiska i osoby skompromitowanej po rządach w Wiśle.

Za zatrudnienie brata i przede wszystkim wujka i za spadek nie mam najmniejszego szacunku.

Błaszczykowski kończ waść, wstydu oszczędź.

Seruś, wolfy, czerepach, lucjusz, karherop i inni...

Należy was też uznać za odpowiedzialnych za dzisiejszy stan Wisły.

Działacie przeciwko Wiśle.

Nikt normalny i zdrowy na umyśle nie poparłby wujka na trenera.

Po raz kolejny okazało się, że miałem rację.

Tak samo jak pisałem wiosną 2019 r. Tylko pełny reset. A jeśli nie, to nie ma sensu nic robić.

Ponoć nie miałem racji, byłem ten zły.

Dzisiaj widać kto miał rację, a kto miał za zadanie zablokować odnowienie Wisły.

Zaoraliście Wisłę.

Dlatego ani w Wiśle ani wokół klubu dzisiaj nie ma jednej osoby do której można mieć szacunek. Nie ma.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 10.09.2022 o godz. 19:26.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów