|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Od czego by tu zacząć?
Po raz kolejny muszę przypomnieć, że byłem jednym z bardzo niewielu, którzy nie chcieli tego błazna w roli trenera Wisły. Po spadku domagałem się pełnego resetu, a więc wywalenia błaznów: Jurka i Dawida w pierwszej kolejności, to niejaki obłąkaniec lucjusz - jeden z wyznawców Nieomylnego atakował mnie. Inni też. Dlatego: Każdy kto poparł wujka Jurka w dniu zatrudnienia i po spadku jest dla mnie zerem i wrogiem Wisły. Dalej: Trzeba to napisać: Jakub Błaszczykowski za ostatnie miesiące nie zasługuje na żaden szacunek i powiem wprost: dzisiaj między rządami Sarapaty z ekipą i Nieomylnego z ekipą należy postawić znak równości. Błaszczykowskiego należy nazwać szkodnikiem. Przykre, ale prawdziwe. To chyba największy upadek w naszej piłce na przestrzeni ostatnich lat. Z bycia przez pewien czas najlepszym polskim piłkarzem, dwukrotnym Mistrzem Niemiec, finalistą Ligi Mistrzów do roli pośmiewiska i osoby skompromitowanej po rządach w Wiśle. Za zatrudnienie brata i przede wszystkim wujka i za spadek nie mam najmniejszego szacunku. Błaszczykowski kończ waść, wstydu oszczędź. Seruś, wolfy, czerepach, lucjusz, karherop i inni... Należy was też uznać za odpowiedzialnych za dzisiejszy stan Wisły. Działacie przeciwko Wiśle. Nikt normalny i zdrowy na umyśle nie poparłby wujka na trenera. Po raz kolejny okazało się, że miałem rację. Tak samo jak pisałem wiosną 2019 r. Tylko pełny reset. A jeśli nie, to nie ma sensu nic robić. Ponoć nie miałem racji, byłem ten zły. Dzisiaj widać kto miał rację, a kto miał za zadanie zablokować odnowienie Wisły. Zaoraliście Wisłę. Dlatego ani w Wiśle ani wokół klubu dzisiaj nie ma jednej osoby do której można mieć szacunek. Nie ma.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 10.09.2022 o godz. 19:26.
|
|
|

|
||||||
|
|