|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
No nie, nie wychodzi, z całym szacunkiem dla Żyro hiszpan potrafi zrobić dosłownie coś z niczego i jest prawdopodobnie najlepszym piłkarzem pierwszej ligi. Także bez przeginania pały...Liczę na trzy punkty. Na tym etapie jakiekolwiek analizy są chyba bez sensu. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Znowu przekonywał, że Ruch to bardzo dobry zespół, a my jesteśmy na etapie budowy? Bo nie mam zdrowia słuchać tego ........
Możemy wygrać fartem albo dostać wpi..... jeżeli farta zabraknie, bo grać dzięki ułomnemu trenerzynie to nie potrafimy. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Niech zgadnę przed kliknięciem w link co wuja powiedział :
- bardzo trudny przeciwnik - musimy wyjść bardziej skoncentrowani - będzie trudny mecz - musimy grać lepiej - będzie niezwykle trudny mecz - wraca Fernandez - Ruch to klasowy przeciwnik, z którym będzie ciężko wygrać - Przygotowywaliśmy się cały tydzień na to spotkanie, a tak po prawdzie to jakieś 7 dni - będzie ciężki mecz, z naciskiem na ciężki - powiedzieliśmy sobie parę męskich słów w szatni po ostatnim meczu - ogólnie to będzie ciężki mecz.... ! Do tego mój faworyt : *Brzęczek cośtam ujawni w personaliach przedmeczowych, ale nie do końca*. Coś jakby wyciął z gry ACE VENTURA z lat mojej młodości"PRAAAAWIE, ALE NIE DO KOŃCA", "PRAAAAWIE, ALE NIE ZUPEŁNIE" Taki trochę ciekawszy Nawałka. OK, klikam i zamieniam się w słuch, zobaczę czy zgadłem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Odklejka na tym forum jest porażająca, gdyby czytał to ktoś nie znający realiów ligi to pewnie pomyślałby że gramy składem pierwszoligowym który po spadku został wzmocniony na kluczowych pozycjach, a nie nowym zespołem z ograniczonym budżetem łatanym takimi se juniorami. Dziwi kiedy ludzie z jednej strony krytykujący wszystko oczekują absolutnej dominacji i wszystko poniżej kilkubramkowej wygranej traktują jako kompromitację. Przecież to jest wewnętrznie sprzeczne. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja tylko czekam, aby ten błazen powiedział, że nie należy wymagać od Wisły zwycięstw w pierwszej lidze i trzeba cieszyć się grą pośród tak wielu wybitnych drużyn, że ogólnie to wielki sukces Jakuba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Chłopcy wytrzeźwiejcie, wrócicie rano i wskażcie te osoby, które oczekują wygrywania meczów po 4-0, 5-0
sam ich chętnie wyśmieje (o ile istnieją).U was widzę odklejka w drugą stronę.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 15.09.2022 o godz. 19:39.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez PAWEŁ : 15.09.2022 o godz. 19:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A ja oczekuję po prostu minimum piłkarskiego rzemiosła. Żeby obrońcy dobrze się ustawiali, pomocnicy odbierali piłkę i coś kreowali, skrzydłowi z bocznymi obrońcami robili przewagę a napastnicy oddawali celne i groźne strzały.
Trener, żeby wskazał taktykę i nauczył zachowania przy SFG. Myślicie że kiedyś doczekam się łącznego spełnienia tych warunków? W Wiśle Kraków rzecz jasna? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie przewidziałem, że Brzęczka tak osaczą, że tylko raz odpowie na pytanie o mecz z Ruchem. No ale wiadomo, trudny mecz
W sumie jak zwykle mowa trawa i żeby powiedzieć jak najwięcej nie ujawniając prawie nic. Coś tam personalnie również, ale nie do końca. Strata czasu na oglądanie Paweł : wiem, jeden, dwa gongi, pełna kontrola a później w mecz może jeszcze jakaś brameczka, a może kolejna, no i jedna na zamknięcie, żeby smutno nie było. Takie 5:0 bez dominacji. Lubię to. /Edit : Chociaż teraz tak myślę po czasie, że w sumie warto było zobaczyć minę Brzęczka jak mu wk.urw pełzł po twarzy jak mu się teza zawarta w pytaniu nie podobała
Ostatnio edytowane przez s1mone : 15.09.2022 o godz. 21:02.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możliwości są dwie:
- Zagramy chujnie, ale szczęście będzie sprzyjać jak na początku sezonu - Zagramy chujnie i zasłużenie przegramy Bardziej ciekawi mnie, co będzie po meczu, zwłaszcza jak nie wygramy po raz kolejny. Czy Nowak ma na tyle silną pozycję, żeby wywalić Brzęczka? Bo każdy widzi, że z nim ekstraklasę zobaczymy tak jak polskie drużyny ligę mistrzów... w telewizji. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Oczekiwania powinny być aby drużyna się w końcu ogarnęła psychicznie.
To niewiarygodne że przegraliśmy w tym sezonie 4 spotkania, w każdym prowadziliśmy, mieliśmy mocne wejście i całkowicie odcinało nam głowę. Oczekiwania na dziś: - wygrana - koncentracja i konsekwencja w grze - bez kontuzji - odmrożenie Hugiego i koniec z tą błazenada, tylko sobie zabieramy atuty na ławce rezerwowych - że nam Sadlok nie wpakuje bramki - że największym zagrożeniem dla nas przestaną być (własne) SFG. - filecik z dorsza na parze
Ostatnio edytowane przez Karherop : 16.09.2022 o godz. 08:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może pomysł na stałe fragmenty gry? Albo filecik z dorsza na parze? Padłeś Kolego ofiarą sukcesu klubu, oj padłeś... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest już gdzieś dostępna lista tych oszołomów, którzy oczekują zwycięstw kilkoma bramkami?
Szukam od rana na forum i nic.. Przy piątku by wjechał jak złoto. ![]()
Zwolennik zadłużenia
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
za skomlikowane
w Rzeszowie śpiewano glory glory alleluja trzeba wypierodolic wuja łatwo ogarnąć i wpada w ucho , niemniejednak dzisiaj czeka nas przekonujące zwyciestwo ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Za chwilę się co innego będzie rymować. W końcu że Skra sami kibice z C zapraszali Wuja pod sektor do skandowania w ramach zwycięstwa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dawno remisu nie było
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
bedzie zwyciestwo, nasz przód zdemoluje obronę Ruchu ale pewnie i coś stracimy.. panowie tam gra Sadlok
![]()
"to miasto zawsze było Semper Fidelis.."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
A co? Drużyna jest świetnie przygotowana fizycznie i taktycznie i gotowa na wysokie zwycięstwo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przeczuwam, że zepną się na ten mecz i go wygrają, a Brzęczek dostanie kolejne 3-4 tygodnie spokoju (no przecież wygraliśmy z liderem, czego jeszcze ode mnie chcecie).
2-1 po antyfutbolu z obu stron. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedyna szansa na wygraną to, że załatwią mecz żeby dupę paratrenera ratować.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dość ofensywne zestawienie, napastnik, dwóch skrzydłowych i dwie 10tki, bo zarówno Duda jak i Fernandez mają dość ofensywne usposobienie.
Wachowiak poza kadrą. Kontuzja? Czy może decyzja Wuja? Jak Plewka znowu sprokuruje bramkę dla przeciwnika to chyba jebnę. No ale piorun chyba nie trafia 3 razy z rzędu w to samo miejsce.... Wolałbym Baltę. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kontuzja talentu.
Chyba najmocniejsze w tym momencie zestawienie, jakie Wuja może wysłać do boju. Wypada tylko trzymać kciuki. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie jest Qrwa Basha? Znowu L4 ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O gorszą formę dwóch piłkarzy zapytali dziennikarze na konferencji, obydwaj poza kadrą meczową.
Przypadek? ;> |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|