wolfy napisał(a):

Oficjalnie to on miał być inwestycją, grać miał prawdziwy LO którego ściągniemy. Tylko że kasa się chyba skończyła i zamiast ściągnąć LO sprzedaliśmy najlepszego stopera, w dodatku lewonożnego...
Podejrzewam że Szot może aktualnie być mniejszym złem niż Wachowiak, z przodu będzie mniej wiatru ale z Moltenisem może trochę zasypią ten krater z lewej strony.
@bridgeburner - jak ty chcesz grać trójką stoperów jak my mamy dwóch i juniora? Chyba że policzyłeś aktualnie kontuzjowanych...
@MaLk - z tym potencjałem młodych jest tak że do nas nie trafiają najlepsi w kraju, a z takiego rocznika Lecha to się przebije może dwóch. Także teza nie poparta niczym, kilku będzie grało z braku laku w niższych ligach ale żeby od razu pisać o zmarnowanych talentach?
|
Szukam ratunku dla naszej lewej obrony i staram sie wykazać elastycznością
I z trójki Wachowiak, Niewiadomski, Szot na lewej obronie wybieram Jarocha jako polprawego stopera i Wachowiaka z Gruszkowskim na wahadlach , ewentualnie już nawet Balte na stoperze(przy graniu 3!), grywał tam niby, może przynajmniej byśmy nie stracili w jakimś meczu gola po wrzutce
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"