|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie wiem czemu nie doceniacie Puszczy i Stali. Nasz fart polegał na tym, że... mieliśmy farta w meczach na początku i graliśmy z dołem czy też środkiem tabeli lub z zespołami, które w danym cyklu nie miały formy. Jak dostaliśmy kogoś z formą jak Puszcza (która jest wysoko więc dziwne gdybyśmy ich ograli) czy Stal, która u siebie jest mocna to dostajemy w ....ę.
Dziwne by było gdybyśmy teraz wygrywali z tymi lepszymi po tej nędzy jaką prezentowaliśmy na początku sezonu. Do tego doszły kontuzje, przecież u nas tam nie ma kto nawet na łąwce usiąść, i doszło to co pisałem, czyli kunszt Brzęczka i magia trio, które jeszcze z poczatkiem sezonu nie wpływają tak toksycznie na wyniki, bo nowy sezon, nowe nadzieje i otwarcie, a później jak się okazuje, że wpadnie kontuzja, kartka, Brzęczek w niczym nie pomoże, a trio sprzedaje na koniec okienka kolejnego podstawowego kopacza, to psychika siada i się zaczyna marsz w dół tabeli. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
|
|