|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeśli ktoś chciałby (a mało osób chce) spojrzeć odrobinę obiektywnie i nie ma w głowie że jesteśmy wielką Wisła która jest faworytem w każdym meczu to:
Graliśmy ze świnia która ma doświadczony, zgrany skład, który otarł się w zeszłym sezonie o ekstraklasę. Tylko 1 punkt za Widzewem, +8 bramek więcej w bilansie. A tu czytam że na luziku ich mieliśmy pojechać grając w 11 na 9. A widzieliście jak przy SFG wykonywanych z połowy boiska to cała Arka szla na naszą połowę ? Oni stawiając wszystko na jedną kartę jednocześnie sprawili że tym mocniej musieliśmy się pilnować w tyłach. Czy nikomu przed meczem nie przyszło do głowy że mierzymy się być moze z silniejszym od nas zespołem? Sama rotacja składu wpływa negatywnie na grę, a co dopiero wymiana 80% ogniw. Gdyby to było takie proste zebrać za darmo 11 gości i w 5 tygodni zrobić z nich team na awans do ekstraklasy to kazdy zespół by tak robil i każdy robił z jednakowym skutkiem Średnia wieku mamy najniższą w lidze. Ławki praktycznie u nas nie ma. I to nie jest fanaberia że sobie Brzęczek postanowił że CHCE młodymi wywalczyć awans, że nie chce jakości na ławce, doświadczonych graczy którzy mu dadzą ese z miejsca ale BIEDA. Tak, jesteśmy klubem w permanentnym kryzysie finansowym od jakiś 11 lat. Ja wiem że kazdy nas kojarzy z bogatą marka, że sobie na luziku spłacamy długi ale sorry. Nagle nam wyjęto 10 mln z praw telewizyjnych. A długi zostały takie jakie były w ekstraklasie. I w końcu ten Brzeczek któremu tak zarzucano brak zwycięstwo. Jak już przyszły wyniki o które wszyscy krzyczą to znowu mówienie o stylu? Nie znam drużyny która za styl dostała z tego tytułu awans do 1 ligi. Może mówimy o jakiejś innej dyscyplinie sportu I tak, grając w ten sposób jak w sobotę będzie ciężko o awans, ale ta drużyna z każdym meczem będzie lepsza, zgraną, nabierze automatycznie w dodatku zaczyna osiągać wyniki które ją napędza. Luz i branki przyjdą jak na dobre się zagnieżdżony w czubie tabeli. |
|
|

|
||||||
|
|