The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.06.2022, 22:51
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Przecież co do Klimenta i Poletanovicia nie znacie szczegółów.

Jednym słowem, chuja wiecie, w nogach śpicie a mędrkujecie.
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Nie wiemy jakie były warunki rozwiązania, więc nawet nie ma podstaw do wystawiania subiektywnej opinii. Wyobraź sobie, że sam nie mam pojęcia czy zarząd podjął dobrą decyzje i czy warunki były korzystne. Skoro nie wiem, to nie uskuteczniam kocopołów, bo umowę można rozwiązać zarówno skrajnie korzystnie jak i niekorzystnie dla klubu.
Greg25 napisał(a):Wyświetl post
Do totalnych krytykantów Zarządu:
Kuba , jak przychodził ratować Wisłę, zwęszył interes życia, że będzie mógł doić swój ukochany klub, zatrudnić całą rodzinę i znajomych, a także kompromitować kibiców Wisły Kraków praktycznie każdą swoją decyzją! Dodatkowo marzył zapewne o tym, że będzie obrywał na każdym kroku, za to, że utopił własne pieniądze w deficytowy interes swojego życia...! Dodatkowo pewnie z forum dowiedział się, że nie jest żadnym właścicielem, tylko udziałowcem, a większościowy pakiet mają azor z koalikiem do spółki z kryształem!!!
Weźcie k***a zainwestujcie swoją kasę, jeśli uważacie, że każda decyzja zarządu to kompromitacja, a wszystko wg Was jest tak dziecinnie proste, że wystarczy zatrudnić "profesjonalistę", który czeka za rogiem i aż się pali, żeby zrobić porządki w klubie!
Gówno wiecie gołodupcy, co się dzieje wewnątrz klubu, snujecie tylko cierpkie domysły, po czym bronicie swoich durnych, niepopartych dowodami tez jak niepodległości!!!
POGRUBIONY tekst to jest moje stanowisko od lat jak tutaj siedzę... Po raz pierwszy takie teksty rzucałem do ułomów umysłowych sprzed lat typu: MARKUS i KOT (ten drugi eunuch już zaprzestał wchodzenia na forum) - to są moje teksty, cały czas przypominane

Dodam tylko, że lata temu za Cupiała zawsze wspominałem eunuchom, że nie mają pojęcia o prowadzeniu warzywniaka osiedlowego, a zabierają się za wielką "korporację".

Niemniej jednak po słowach Sadloka sprzed lat i teraz po rozstaniu można domyślać się jedynie, że klub nie podpisał z nim umowy bo nas nie było stać - a powinien tyrać za friko po tym co odyebał - Brożki czy Boguski tak by postąpiły - Sadlok niegodny podania ręki, o Frydrychu nawet nie wspominam bo tutaj tylko jedno: "ha tfuuu"
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 13.06.2022 o godz. 07:41.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów