s1mone napisał(a):

Przecież co do Klimenta i Poletanovicia nie znacie szczegółów.
Jednym słowem, chuja wiecie, w nogach śpicie a mędrkujecie.
|
s1mone napisał(a):

|
Nie wiemy jakie były warunki rozwiązania, więc nawet nie ma podstaw do wystawiania subiektywnej opinii. Wyobraź sobie, że sam nie mam pojęcia czy zarząd podjął dobrą decyzje i czy warunki były korzystne. Skoro nie wiem, to nie uskuteczniam kocopołów, bo umowę można rozwiązać zarówno skrajnie korzystnie jak i niekorzystnie dla klubu.
|
Greg25 napisał(a):

Do totalnych krytykantów Zarządu:
Kuba , jak przychodził ratować Wisłę, zwęszył interes życia, że będzie mógł doić swój ukochany klub, zatrudnić całą rodzinę i znajomych, a także kompromitować kibiców Wisły Kraków praktycznie każdą swoją decyzją! Dodatkowo marzył zapewne o tym, że będzie obrywał na każdym kroku, za to, że utopił własne pieniądze w deficytowy interes swojego życia...! Dodatkowo pewnie z forum dowiedział się, że nie jest żadnym właścicielem, tylko udziałowcem, a większościowy pakiet mają azor z koalikiem do spółki z kryształem!!!
Weźcie k***a zainwestujcie swoją kasę, jeśli uważacie, że każda decyzja zarządu to kompromitacja, a wszystko wg Was jest tak dziecinnie proste, że wystarczy zatrudnić "profesjonalistę", który czeka za rogiem i aż się pali, żeby zrobić porządki w klubie!
Gówno wiecie gołodupcy, co się dzieje wewnątrz klubu, snujecie tylko cierpkie domysły, po czym bronicie swoich durnych, niepopartych dowodami tez jak niepodległości!!!
|
POGRUBIONY tekst to jest moje stanowisko od lat jak tutaj siedzę... Po raz pierwszy takie teksty rzucałem do ułomów umysłowych sprzed lat typu: MARKUS i KOT (ten drugi eunuch już zaprzestał wchodzenia na forum) - to są moje teksty, cały czas przypominane
Dodam tylko, że lata temu za Cupiała zawsze wspominałem eunuchom, że nie mają pojęcia o prowadzeniu warzywniaka osiedlowego, a zabierają się za wielką "korporację".
Niemniej jednak po słowach Sadloka sprzed lat i teraz po rozstaniu można domyślać się jedynie, że klub nie podpisał z nim umowy bo nas nie było stać - a powinien tyrać za friko po tym co odyebał - Brożki czy Boguski tak by postąpiły - Sadlok niegodny podania ręki, o Frydrychu nawet nie wspominam bo tutaj tylko jedno: "ha tfuuu"