Nikt nie mówi o braku krytyki, tylko niech będzie konstruktywna. W tej chwili niektórzy forumowicze krytykują dosłownie wszystko, nawet krzywe pierdnięcia Zarządu! Jesteśmy w bardzo trudnym położeniu i niestety takie postawy nie pomogą zbudować czegokolwiek sensownego. Mam wrażenie, że niektórzy najchętniej podpalili by stadion Wisły, a tu nie o to chodzi! Chcesz krytykować, krytykuj, ale rób to konstruktywnie, pokaż że jeśli wiesz lepiej, to przedstaw swoje rozwiązanie. Ja tu ciągle widzę, że "tępy Zarząd" nie ogarnia niczego! W kolejce do klubu stoją wybitni, wykształceni fachowcy, wokół jest mnóstwo nieodkrytych talentów, tylko nasz Zarząd ma klapki na oczach i niczego nie widzi. A propos "rodziny", jak tu niektórzy piszą, otóż nepotyzm, jak to ktoś tutaj ujął występuje w państwowych spółkach, a to jest prywatny biznes i właściciel, czy współwłaściciel, przy aprobacie wspólników, zatrudnia kogo chce!!! W ostateczności przepala własne pieniądze!!!
Koaliku, inteligentny człek rozumie, jak mu się coś powie dwa razy, za trzecim, to już trzeba konsultacji specjalisty. Trzeci raz Cię informuję, że GrzegorzS., to nie ja. Z jego opinii wynika, że ma poglądy skrajnie lewackie, ja natomiast jestem skrajnym konserwatystą...

Może gdzieś tu jest, Grzehggorzu ujawnij się, zrób to dla Koalika!