The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.05.2022, 12:15
Patryko napisał(a):Wyświetl post
Z racji spadku można z nim rozwiązać kontrakt po wypłaceniu miesięcznego wynagrodzenia.
Pytanie czy Adi nie okaze sie lepszy od naszych asów Szoty i ew. Sadloka
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 25.05.2022, 12:23
Ciekawe, ile kosztuje, bo może warto go zostawić. Na 1. ligę raczej się nadaje.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.05.2022, 20:54
czaro napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe, ile kosztuje, bo może warto go zostawić. Na 1. ligę raczej się nadaje.
Już wystarczająco długo palimy kasę za jego kontrakt. Na jesień u nas wyglądał jak oldboy w sparingu z Garbarnia
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.05.2022, 22:05
No dobra, przyznać się... wszyscy mają już Polsat Box Go?
I w ogóle kiedy startuje liga?
Kto będzie dla nas najgroźniejszy?
Z kim walczymy o spadek?

Tyle pytań, żadnej odpowiedzi...
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 25.05.2022, 22:24
I liga to taka liga, gdzie połowa drużyn gra na pastwiskach, a ich stadiony wyglądają jak obory lub inne kurniki.

W teorii to liga, w której Wisła powinna zgromadzić maksymalną liczbę punktów lub coś blisko tego i strzelić w granicach +stu bramek.

W teorii to liga, w której Wisła powinna doszczętnie zaorać te kurniki.

A jak będzie?

Bracia Błaszczykowscy i ich wujek przy wsparciu wielu dokonali już niemożliwego.

Pokusiłbym się o stwierdzenie, że łatwiej byłoby z Wieczystą zostać Mistrzem Polski niż spaść z Wisłą z Ekstraklasy, ale ostatnie tygodnie pokazały, że w Ekstraklasie nawet rzeczy kompletnie nieprawdopodobne (takie jakie spadek Wisły) mogą się wydarzyć i to w zasadzie bez reakcji. Tak w zasadzie bez większych emocji - w stylu znanej przyśpiewki ,,nic się nie stało, Jakubie nic się nie stało".

Ja jestem dalej w szoku, że przez minimum rok nie będzie gier w lidze z Legią, nie będzie derbów i to nie z winy Cracovii, że występy Wisły nie będą omawiane w Canal+.

Ale najgorsze w tym wszystkim jest kompletny brak reakcji i brak decyzji po spadku i to po tylu dniach.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.05.2022, 06:47
A ile meczów I ligi Polsat pokazuje? Wisłą będzie w każdej kolejce pokazywana?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
szym_ek
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 26.05.2022, 08:21
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A ile meczów I ligi Polsat pokazuje? Wisłą będzie w każdej kolejce pokazywana?
na polsat sport będzie tylko kilka meczów z każdej kolejki no ale można śmiało założyć, żę zainteresowanie meczami Wisły będzie największe.

natomiast w polsat box można online oglądać już jaki mecz chcesz.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.05.2022, 08:55
Zdaje się, że
- "polsat box" to jest oferta z dekoderem, natomiast
- "polsat box go" oferta na aplikacje dla smart tv czy telefonów

Ja już zdecydowałem się na to drugie.
Chyba da się albo abonament albo 40 zł co miesiąc
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.05.2022, 10:51
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Zdaje się, że
- "polsat box" to jest oferta z dekoderem, natomiast
- "polsat box go" oferta na aplikacje dla smart tv czy telefonów

Ja już zdecydowałem się na to drugie.
Chyba da się albo abonament albo 40 zł co miesiąc
Da się to ogarnąć w ramach UPC (interesuje mnie tylko pierwsza liga)?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 26.05.2022, 11:00
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Da się to ogarnąć w ramach UPC (interesuje mnie tylko pierwsza liga)?
można też ogarnąć mecze w postaci pay per view polsat = 10 zł za mecz,
oferta ważna od kwietnia 2022
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.05.2022, 11:01
Ja mam polsat na abonament i wtedy ma sie tez konto na polsat box go. Tylko nigdy sie nie interesowalem czy na tym "h
Go" leci tyle 1 ligi co w tv
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 26.05.2022, 11:42
czyli teraz c+ się nie opłaca. raz że nie ma bundesligi dwa angielskiej a trzy najważniejsze nie ma nas. czy ktoś wie czy do C= można dokupić Polsat sport?
WISEŁKA KRAKÓW TO DUMA WSZYSTKICH POLAKÓW

Odpowiedz cytując
kibic12
Junior Member

Od: 02.2014

Stary 26.05.2022, 13:05
Niestety nie można. W cyfrowym Polsacie jest pakiet i z Polsat Sport i z Canal plus. Możesz kupić Polsat box go i będziesz miał wszystkie mecze 1 ligi,100 %ekstraklasy i wiele więcej
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.05.2022, 13:08
Ale 1 loge to WSZYSTKIE MECZE puszczaja w tv ? Czy tylko jeden ?
Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 26.05.2022, 14:19
kibic12 napisał(a):Wyświetl post
Niestety nie można. W cyfrowym Polsacie jest pakiet i z Polsat Sport i z Canal plus. Możesz kupić Polsat box go i będziesz miał wszystkie mecze 1 ligi,100 %ekstraklasy i wiele więcej
Jak wyłączałem abonament w c+ online to była opcja polsat sport premium czy jakoś tak, więc może jednak można? Albo to jakiś podstawowy kanał bez 1. ligi?

Martwi mnie, że można wykupić dostęp do pojedynczych meczów w tym polsacie, to oznacza, że nie mam argumentu, ze nie chcę abonamentu w polsacie i będę jednak tych naszych orłów oglądać.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 26.05.2022, 14:44
Jak wyłączałem abonament w c+ online to była opcja polsat sport premium czy jakoś tak, więc może jednak można? Albo to jakiś podstawowy kanał bez 1. ligi?

Martwi mnie, że można wykupić dostęp do pojedynczych meczów w tym polsacie, to oznacza, że nie mam argumentu, ze nie chcę abonamentu w polsacie i będę jednak tych naszych orłów oglądać.
Polsaty w C= sa ale te co LM pokazują a tego nie oglądam. Trudno po 25 latach wypowiadam umowę C+ i idę do Polsatu

Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.05.2022, 14:54
Ktoś pisał, że nie będzie derbów. No jak to, przeciez Puszcza się utrzymała
Odpowiedz cytując
Szneka
Socios Wisła Kraków

Stary 26.05.2022, 15:02
Taa w sumie sporo bliskich wyjazdów. Niepołomice Nowy Sącz 2x Rzeszów Nieciecza Częstochowa-? Sosnowiec Tychy Katowice Bielsko- Biała. Zaoszczędzi się na paliwie

Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 26.05.2022, 18:01
zibi7 napisał(a):Wyświetl post
Tak więc zrób mi tę przysługę i nie kieruj już do mnie swoich gównowpisów. W taki sposób to rozmawiaj sobie z żulami z rynsztoku z którego pochodzisz.
Czy leci z nami moderator? I wszystkie te inwektywy z powodu pochwały piłkarza i z powodu użycia normalnego słowa jakim jest cymbał . Intelektualne dno to mało powiedziane.
Odpowiedz cytując
MaLk
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2016

Stary 26.05.2022, 21:11
Premium to kanały dedykowane do Ligi Mistrzów i faktycznie były dostępne na platformie C+, ale zwykłe sportowe, na których puszczali I ligę już nie.

Chociaż ostatnio leciał jeden mecz I ligi na jednym z premiumów, ale to tylko dlatego, że w ostatniej kolejce wszystkie mecze były jednocześnie i im kanałów brakło, raczej więc nie ma na co liczyć.

Nie ma to tamto, chcesz oglądać Wisełkę - płać i płacz. Kochasz Wisełkę - płać. Myślę, że każdy już się do tego przyzwyczaił przez ostatnie kilka lat
Odpowiedz cytując
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.05.2022, 22:14
no to wjkoncu na tym polsacie jest 1 mecz pierwszej ligi tygodniowo ? czy wszystkie mecze, albo wiekszosc
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 26.05.2022, 22:20
Zazwyczaj:
1 mecz w piątek 18 lub 20.30 (Polsat Sport news lub extra)
1 mecz w sobotę, najczęściej 12.40 (Polsat Sport)
1 mecz w niedzielę, najczęściej 12.40 (Polsat Sport)
Są też nieraz mecze w tygodniu (środa/czwartek) to na 2-3 takie mecze transmitują jeden na extra albo news
Ostatnio edytowane przez kolarz90 : 26.05.2022 o godz. 22:27.

Odpowiedz cytując
czaro
Senior Member

Stary 26.05.2022, 23:38
Ok, dzięki
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 27.05.2022, 01:02
https://mobile.twitter.com/TomekSzcz...07412743901186

To chyba najlepsza wypowiedź odnośnie Wisły i największej hańby w historii klubu.

Wojtek, szacun!

Może troszkę za ostro, ale trafił idealnie.

Powiększyli Ekstraklasę, grały jakieś dziwne zespoły, a mimo to Wisła spadła.

Bracia Błaszczykowscy z wujkiem przy wsparciu klakierów dokonali czegoś wyjątkowego i być może najważniejszego w ostatnich latach w całej naszej piłce.

Spaść z takiej ligi i to bez konsekwencji to coś niewyobrażalnego.

Jesteśmy świadkami wielkich wydarzeń. Niestety najbardziej negatywnych w całej historii Wisły.

Stąd uważam, że obecna władza nie ma moralnego prawa dalej rządzić w Wiśle. Tak jak Sarapata z ekipą po ujawnieniu prawdy.

A wagony szrotu zagranicznego z ostatnich trzech lat powinni w trybie natychmiastowym opuścić Kraków. Raz na zawsze. Wszyscy i to bez wyjątku.

Sprowadzić kilkudziesięciu obcokrajowców, z czego niewielu umiało grać. To można porównać z brazylijską Pogonią Ptaka. To samo szrotowisko.

Jesteście największymi szkodnikami w historii.

Ale ja już dawno pisałem, że w obecnej Wiśle nie ma ani jednej kompetentnej osoby. Sytuacja sportowa i jeden wielki burdel z wujkiem Jurkiem na tronie jest najlepszym podsumowaniem.

Piękne tabelki klakierów w Excelu nie mają znaczenia. Za sprawy sportowe nie zasługujecie nawet na 1 w skali do 10.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 27.05.2022 o godz. 01:06.
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 27.05.2022, 08:00
Jak na temin 31.05, jako datę wypowiedzeń kontraków po spadku, to jakoś dziwnie spokojnie.

Zakładam, że informacje pójdą na początku następnego tygodnia, a jeśli nie to drużyna zostałaby w podobnym ksztalcie?
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 27.05.2022, 08:31
MMTS napisał(a):Wyświetl post
Jak na temin 31.05, jako datę wypowiedzeń kontraków po spadku, to jakoś dziwnie spokojnie.

Zakładam, że informacje pójdą na początku następnego tygodnia, a jeśli nie to drużyna zostałaby w podobnym ksztalcie?
W połowie czerwca zaczynają się przygotowania do sezonu. Nasi amatorzy u sterów zapewne wtedy zaczną się zastanawiać którego starego Słowaka można by zakontraktować. Wydaje mi się, że tam nie ma absolutnie żadnego planu i oni nie mają pojęcia kto zostanie a kto nie.

Taki np. Tsitaishvili na pewno nie zostanie, a też żadnej informacji medialnej nie ma na ten temat
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 27.05.2022, 10:10
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Taki np. Tsitaishvili na pewno nie zostanie, a też żadnej informacji medialnej nie ma na ten temat
Legenda głosi że kiedyś na głównej stronie pojawi się komunikat z pożegnaniem Turgemana
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 27.05.2022, 12:56
Też mnie dziwi brak wiadomości o wypowiedzeniach. We wtorek ostatni dzień, a tu nawet jeden piłkarz nie został pożegnany.

Może zarząd wziął sobie zasłużony urlop?
Odpowiedz cytując
kibic12
Junior Member

Od: 02.2014

Stary 27.05.2022, 12:58
Myślę, że niestety wszystkie złe informacje chcą przekazać na raz, żeby nam było to łatwiej przyjąć.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 27.05.2022, 14:04
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post

Nie za bardzo rozumiem... przecież Gio jest wypożyczony do 30 czerwca br, więc jakie ma być teraz niby info? Będzie blizej tej dany to napiszą , że dziękuję i tyle... nie kumam w czym problem? Wiadomo, że nie przedłużą wypożyczenia nawet jeśli utrzymalibyśmy się, poza tym to nawet nie zależy od nas.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 27.05.2022 o godz. 14:06.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów