|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ciekawe, ile kosztuje, bo może warto go zostawić. Na 1. ligę raczej się nadaje.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
No dobra, przyznać się... wszyscy mają już Polsat Box Go?
I w ogóle kiedy startuje liga? Kto będzie dla nas najgroźniejszy? Z kim walczymy o spadek? Tyle pytań, żadnej odpowiedzi... |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
I liga to taka liga, gdzie połowa drużyn gra na pastwiskach, a ich stadiony wyglądają jak obory lub inne kurniki.
W teorii to liga, w której Wisła powinna zgromadzić maksymalną liczbę punktów lub coś blisko tego i strzelić w granicach +stu bramek. W teorii to liga, w której Wisła powinna doszczętnie zaorać te kurniki. A jak będzie? Bracia Błaszczykowscy i ich wujek przy wsparciu wielu dokonali już niemożliwego. Pokusiłbym się o stwierdzenie, że łatwiej byłoby z Wieczystą zostać Mistrzem Polski niż spaść z Wisłą z Ekstraklasy, ale ostatnie tygodnie pokazały, że w Ekstraklasie nawet rzeczy kompletnie nieprawdopodobne (takie jakie spadek Wisły) mogą się wydarzyć i to w zasadzie bez reakcji. Tak w zasadzie bez większych emocji - w stylu znanej przyśpiewki ,,nic się nie stało, Jakubie nic się nie stało". Ja jestem dalej w szoku, że przez minimum rok nie będzie gier w lidze z Legią, nie będzie derbów i to nie z winy Cracovii, że występy Wisły nie będą omawiane w Canal+. Ale najgorsze w tym wszystkim jest kompletny brak reakcji i brak decyzji po spadku i to po tylu dniach. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A ile meczów I ligi Polsat pokazuje? Wisłą będzie w każdej kolejce pokazywana?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
na polsat sport będzie tylko kilka meczów z każdej kolejki no ale można śmiało założyć, żę zainteresowanie meczami Wisły będzie największe.
natomiast w polsat box można online oglądać już jaki mecz chcesz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zdaje się, że
- "polsat box" to jest oferta z dekoderem, natomiast - "polsat box go" oferta na aplikacje dla smart tv czy telefonów Ja już zdecydowałem się na to drugie. Chyba da się albo abonament albo 40 zł co miesiąc |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Da się to ogarnąć w ramach UPC (interesuje mnie tylko pierwsza liga)?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja mam polsat na abonament i wtedy ma sie tez konto na polsat box go. Tylko nigdy sie nie interesowalem czy na tym "h
Go" leci tyle 1 ligi co w tv ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czyli teraz c+ się nie opłaca. raz że nie ma bundesligi dwa angielskiej a trzy najważniejsze nie ma nas. czy ktoś wie czy do C= można dokupić Polsat sport?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
Niestety nie można. W cyfrowym Polsacie jest pakiet i z Polsat Sport i z Canal plus. Możesz kupić Polsat box go i będziesz miał wszystkie mecze 1 ligi,100 %ekstraklasy i wiele więcej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ale 1 loge to WSZYSTKIE MECZE puszczaja w tv ? Czy tylko jeden ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Martwi mnie, że można wykupić dostęp do pojedynczych meczów w tym polsacie, to oznacza, że nie mam argumentu, ze nie chcę abonamentu w polsacie i będę jednak tych naszych orłów oglądać. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ktoś pisał, że nie będzie derbów. No jak to, przeciez Puszcza się utrzymała
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Taa w sumie sporo bliskich wyjazdów. Niepołomice Nowy Sącz 2x Rzeszów Nieciecza Częstochowa-? Sosnowiec Tychy Katowice Bielsko- Biała. Zaoszczędzi się na paliwie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
Chociaż ostatnio leciał jeden mecz I ligi na jednym z premiumów, ale to tylko dlatego, że w ostatniej kolejce wszystkie mecze były jednocześnie i im kanałów brakło, raczej więc nie ma na co liczyć. Nie ma to tamto, chcesz oglądać Wisełkę - płać i płacz. Kochasz Wisełkę - płać. Myślę, że każdy już się do tego przyzwyczaił przez ostatnie kilka lat |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
no to wjkoncu na tym polsacie jest 1 mecz pierwszej ligi tygodniowo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zazwyczaj:
1 mecz w piątek 18 lub 20.30 (Polsat Sport news lub extra) 1 mecz w sobotę, najczęściej 12.40 (Polsat Sport) 1 mecz w niedzielę, najczęściej 12.40 (Polsat Sport) Są też nieraz mecze w tygodniu (środa/czwartek) to na 2-3 takie mecze transmitują jeden na extra albo news
Ostatnio edytowane przez kolarz90 : 26.05.2022 o godz. 22:27.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, dzięki
![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
https://mobile.twitter.com/TomekSzcz...07412743901186
To chyba najlepsza wypowiedź odnośnie Wisły i największej hańby w historii klubu. Wojtek, szacun! Może troszkę za ostro, ale trafił idealnie. Powiększyli Ekstraklasę, grały jakieś dziwne zespoły, a mimo to Wisła spadła. Bracia Błaszczykowscy z wujkiem przy wsparciu klakierów dokonali czegoś wyjątkowego i być może najważniejszego w ostatnich latach w całej naszej piłce. Spaść z takiej ligi i to bez konsekwencji to coś niewyobrażalnego. Jesteśmy świadkami wielkich wydarzeń. Niestety najbardziej negatywnych w całej historii Wisły. Stąd uważam, że obecna władza nie ma moralnego prawa dalej rządzić w Wiśle. Tak jak Sarapata z ekipą po ujawnieniu prawdy. A wagony szrotu zagranicznego z ostatnich trzech lat powinni w trybie natychmiastowym opuścić Kraków. Raz na zawsze. Wszyscy i to bez wyjątku. Sprowadzić kilkudziesięciu obcokrajowców, z czego niewielu umiało grać. To można porównać z brazylijską Pogonią Ptaka. To samo szrotowisko. Jesteście największymi szkodnikami w historii. Ale ja już dawno pisałem, że w obecnej Wiśle nie ma ani jednej kompetentnej osoby. Sytuacja sportowa i jeden wielki burdel z wujkiem Jurkiem na tronie jest najlepszym podsumowaniem. Piękne tabelki klakierów w Excelu nie mają znaczenia. Za sprawy sportowe nie zasługujecie nawet na 1 w skali do 10.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 27.05.2022 o godz. 01:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak na temin 31.05, jako datę wypowiedzeń kontraków po spadku, to jakoś dziwnie spokojnie.
Zakładam, że informacje pójdą na początku następnego tygodnia, a jeśli nie to drużyna zostałaby w podobnym ksztalcie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Taki np. Tsitaishvili na pewno nie zostanie, a też żadnej informacji medialnej nie ma na ten temat ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Też mnie dziwi brak wiadomości o wypowiedzeniach. We wtorek ostatni dzień, a tu nawet jeden piłkarz nie został pożegnany.
Może zarząd wziął sobie zasłużony urlop? ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
Myślę, że niestety wszystkie złe informacje chcą przekazać na raz, żeby nam było to łatwiej przyjąć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Nie za bardzo rozumiem... przecież Gio jest wypożyczony do 30 czerwca br, więc jakie ma być teraz niby info? Będzie blizej tej dany to napiszą , że dziękuję i tyle... nie kumam w czym problem? Wiadomo, że nie przedłużą wypożyczenia nawet jeśli utrzymalibyśmy się, poza tym to nawet nie zależy od nas.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 27.05.2022 o godz. 14:06.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|