|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
@PAWEŁ: chory bo ma swoje zdanie na temat? Bo się z nim nie zgadzasz?
Chyba, że jesteś kolejnym z grupy "muszę komuś przy...ć, w sumie to najlepiej wszystkim" no to wtedy wszystko jasne ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Domaganie się dymisji zarządu i trenera w takiej chwili jest oszołomstwem. Nie należy przeszkadzać im w pracy - czasu mało, a skala wyzwań ogromna. Jak będziemy im się teraz narzucać z naszymi żalami, to Dawid się rozproszy i zakontraktuje cały tartak z Trnavy, a Wuja wygra jeden mecz z dwudziestu. Tak że mordy w kubeł, panowie pracują.
Dobrze że jest Wolfy, samotyn yntelektualysta, wytłumaczyl mi jak to działa. A w ogóle to gdyby nie Kuba, nie byłoby Wisły w ogóle, więc jest teraz jego zabawką i może ją sobie popsuć albo np. .......nąć nią o ścianę, bo jest jego. Czego nie rozumiecie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
bo mnie się wydaje że wcale, lub prawie wcale ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Gadaj z serkiem albo innymi ludźmi którzy są bliżej klubu. To że się poprawiły widać choćby po braku krzywych akcji na sesjach RM, obniżce w czasie Pandemii i tym że w ogóle chcą z nami rozmawiać. Za Obiego była otwarta wojna która przeciekała do mediów, ale widzę że krótka pamięć...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.05.2022 o godz. 11:05.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
skoro jest dobrze...to dlaczego ....a wylądowlaiśmy w 1 lidze? to jest piłka nożna tu sie liczą bramki,tabela i miejsce....excel jest dobry w gabinetach...ani City ani United nie bronią sie excelem....najważniejsza jest TABELA.... a Wisła Kraków to nie jest klub którego można "wytłumaczyć" excelem
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie za wcześnie na Alzheimera? Jak w poprzednim sezonie po pandemii bujaliśmy się na krawędzi bankructwa to w nowym sezonie już resecik i śladu nie ma po problemach? Od 11 lat klub powoli podupadał, gromadziły się długi. Meresiński, TS i Sharksi ten proces tylko przyśpieszyli. Jest dobrze bo płacimy za stadion, ZUS i rachunki za prąd. Przez lata było że nie płaciliśmy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 21.05.2022 o godz. 11:27.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Smyrgu : 21.05.2022 o godz. 11:40.
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 21.05.2022 o godz. 11:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie sądziłem, że klub może gorzej pracować medialnie i jeszcze bardziej kompromitować niż za czasów WSH, ale jak widać Trio bardzo się stara, żeby ich przebić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wybacz, to chyba jednak zwykła demencja.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
Biznesowo zgadza się dzięki kibicom. A z tym finansowym zgadzaniem się to zobaczymy za chwilę, bo w 1. lidze już o rolowanie długów będzie ciężko. Symbolem tych sukcesów jest Królewski miotający się na tt od płaczu do zaczepiania innych ku uciesze użytkowników. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
Żałosne. Takie zachowanie usprawiedliwi jedynie informacja tego 13.06, ze ci mityczni szejkowie nas właśnie kupują i planuja najdalej za 3 lata półfinał LM conajmniej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A Jadczak to taki zwykły dziennikarz sportowy? Śledczy przecież. A śledztwa to służby. Połącz kropki, włącz myślenie. (dla niekumatych - xd) ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. Słyszałem że warszawiacy mogą dzisiaj zrzucać chemitrailsy nad stadionem, także weźcie parasolkę koniecznie bo jak was trafi to będziecie cały mecz śpiewać "Sen o Warszawie" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krzysztof Stanowski i jego komentarz w sprawie Wisły Kraków:
https://www.youtube.com/watch?v=OOMD3D7r0Aw |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
Zmartwię Ciebie, ale z projektu Wisła pod wodza Trio nic nie będzie. Czy to w 1 czy 3 lidze dlatego że: brzeczyszczykiewicz to nie jest trener Poczucie zajebistości Puchatka i jak się okazało binarnego wyje b ało w kosmos Nasza legenda „od napastników” jak widać albo może nie widać aby to potrafiła. Nasz prezes spuścił by w niebyt nawet stacje paliw choćby ta okazała się jedyną w Krk. A nasze legendy znają się na scoutingu jak ja na operze Czy to może nie wypalić Nie nie może, to jest ....a spisek warszawski i uj. A i kibiców bo wywierali zbyt wielka presję a teraz jeszcze Sku rwy syny czepiają się i chcą głowy prezesa. Niewdzięcznicy jeb ani, zamiast puchatkowi obrabiać kulki wszak mógł odcinać kupony w Bangladeszu czy w Indiach czy uj wie gdzie. Odnoszę wrażenie że jakby zdecydował się odcinać kupony byłoby to z korzyścią dla Puchatka i dla Wisły. Lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć. Jeżeli nic się nie zmieni i nie nastąpi trzęsienie, to tak samo jak kilka miesięcy temu napisałem Serkowi ze gowno z tego będzie i powrócimy do rozmowy tak teraz napisze Tobie: Uj z tego będzie bo to jest piasek a nie nawet przeciętna gleba na której coś wyrośnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Brzęczek osiągał dobre wyniki, takie w sam raz na środek stawki poukładaniem defensywy i szybkim atakiem. Z nami gdyby nie sedziowie pewnie też by się wybronił. Niestety trochę pecha, trochę wpływu sędziów i nie dał rady. Zamiast wygranych były remisy. Ten wybór był skrojony pod grę na utrzymanie, uważam że nie jest skrojony pod druzynę, która mimo perturbacji będzie przed sezonem jednym z faworytów do awansu. Mi się marzy np. Łobodziński (związany z nami emocjonalnie, poprowadził Miedź do awansu w cuglach) albo ktoś o zbliżonym profilu. Możesz się nie zgadzać, takie moje zdanie.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 21.05.2022 o godz. 16:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tymczasem. W przedmeczowej Multilidze wypowiedział się prezes Dawid Błaszczykowski. Obejrzałem to dla Was. 1) to trudny i bolesny czas dla Wisły, 2) rozmowy z trenerem Brzęczkiem trwają, 3) panuje cisza, bo w klubie myślą, muszą się mocno zastanowić, co dalej, 4) nie podjęli jeszcze żadnych decyzji, ale podejmą i wiele się wydarzy, 5) nie po/wiemy, kto jest najbardziej odpowiedzialny za spadek, ale prezes bierze za to pełną odpowiedzialność i przeprasza kibiców, 6) mamy złych piłkarzy w szatni, za słabych na ekstraklasę, 7) trener Gula źle ich przygotował do rundy wiosennej (gdyby Brzęczek przyszedł wcześniej i dostał okres przygotowawczy, kto wie, co by się wydarzyło), 8) za Brzęczka drużyna grała agresywnie i ofensywnie, była zaangażowana i lepsza, 9) budujemy kadrę na awans, 10) możliwe są zmiany w gabinetach Wisły Nie rozumiem, dlaczego tych banałów nie można było powiedzieć na konferencji. PS W rozmowie w studio Marcin Baszczyński bardzo delikatnie zasugerował, aby dopuścić życzliwe głosy z zewnątrz. Być może kolejna legenda chciałaby zakotwiczyć na Reymonta. Michał Żewłakow zauważył zaś, być może prowokacyjnie, że Wisła ma skład na 10. miejsce w lidze.
Ostatnio edytowane przez czaro : 21.05.2022 o godz. 16:05.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Mnie w ogóle średnio interesują te wywiady, to jest papka dla mas, kibice domagają się przeprosin, decyzyjni muszą coś powiedziec, żeby za dużo nie powiedzieć, bo poten będą rozliczani ze słów bardzo skrupulatnie.
Tak naprawdę dowiemy się co będzie, gdy to nastąpi, bo nasze decyzje i możliwości ureguluje budżet i rynek piłkarski. Nawet gdyby była grana zmiana trenera to trzeba czasu na negocjacje. Co się stanie z piłkarzami będzie wiadomo po posezonowych negocjacjach. Budżet bedzie znany po rozmowach ze sponsorami, jedyne co oni mogą powiedzieć, to że będą chcieli aby Wisła szybko wróciła do ekstraklasy a reszta wyjdzie w praniu. Ja nie wstrzymuję oddechu przed najbliższą konferencją, bo po owocach ich poznacie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam siły.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Mieli trzy lata na odpowiedź na pytanie czy nadają się na właścicieli klubu piłkarskiego. Odpowiedź może być tylko jedna. Słuchanie tego prezesiny z przypadku jest obrazą dla kibiców. Nie mieliście ani pomysłu ani kasy na ekstraklasę pora więc skończyć słodkie pierdzenie i oddać klub w inne ręce!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Taka oto scena przed meczem Wisły z Wartą:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 21.05.2022 o godz. 16:36.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
A gdzie jest to właściwe miejsce
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podoba mi się, że ten mityczny kompetentny i dobry Jażdżyński zaczął dziś wojować na tt z całym światem i dziennikarzami, przy okazji stwierdzając, że właściciel/redakcja powinni byli zablokować publikację wywiadu z Obidzińskim.
Twierdza oblężona, Domagalik kopie fosę. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
I to jest najsmutniejsze. Ludzie którzy ich znali twierdzili że obarczą winą wszystkich innych(Pasieczny, Gula, Jadczak, Stanowski, sędziowie, Warszawka, terminarz), ale nie chciało mi się w to wierzyć...
Ta dziwna rodzinka powinna się trzymać z dala od Wisły. Niech szukają nowego właściciela, bo to mieli robić po przejęciu klubu. Po takim czymś i po tym co następuje teraz nie wyciągną żadnych wniosków(przede wszystkim wobec siebie), tylko że to my - Wisła za to zapłacimy. Zakopanie się w Iszej lidze BARDZO prawdopodobne. P.S - Sorry, ale jestem zbulwersowany. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Smutne jest to, że Brzęczek przyszedł ratować klub a s.......ił tak jak się nie dało s.......ić. Śmiem twierdzić, że z tym Gulą to jeszcze by się Wisła utrzymała. Punktował lepiej, Wisłą za niego umiała wygrywać. Gdyby miał poparcie zarządu (przecież tam ciągle tylko czekano kiedy go będzie mógł Wuja zastąpić), gdyby dostał zimą dobre transfery, tak jak dostał Brzęczek, to myślę, że wiele więcej by z tej Wisły wycisnął niż wujek.
Ogólnie patologiczny układ właściciel, prezes, trener z rodziny, to ....a nie ma prawa przejść. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|