The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
ciastek88
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2022, 19:29
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Trzecia część Trio też osiągnęła w życiu nie mały sukces. Nie chce się bawić we wróżenie kto był odpowiedzialny za jakiego piłkarza razem podejmują decyzję i razem uparcie trzymają się wcześniej obranej taktyki. Jest jeden transfer, który można uznać za światełko w tunelu czyli Poletanović.

Ja obstawiam, że trio utrzyma trzon zespołu przedstawią to jako sukces dokupią trochę szrotu i udowodnią na boisku, że nie nadają się nawet na 1 ligę.
Tak , Poletanovic udany transfer. Raków kolejny raz starał się nam pomóc w utrzymaniu po tym jak oddali nam Klocucha wcześniej . Raczej do I ligi nawet odrzuty z Rakowa nie przyjdą . No chyba , że Czekaj...
@JustynaKrupa77: Forum @wislakrakowcom to wesołe miejsce czasem. Ja się mogę z niego dowiedzieć od czasu do czasu np. że jestem "zmywaczką do naczyń" albo: "wezcie mi tej idiotki nie przypominajcie , koneser balkanskiej pilki , k... ogladnela pewnie na youtube jakis skrot z derbow belgradu" 🙃
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów