![]() |
Wisła Kraków w 1 lidze
Przyda się na przyszłość, temat na generalne dyskusje o naszej już za niedługo nowej rzeczywistości.
|
Popisałeś się, brawo. Widać jacy kretyni siedzą na tym forum.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie zrozumiesz. Jestem kibicem. Kim ty jesteś nie będę komentował bo szkoda czasu na jakieś zera z internetu... |
Cytat:
|
Rozumiem pesymizm, ale też się irytuję tym tematem, bo 1. liga nie będzie kubłem zimnej wody, tylko drogą do piekła.
|
Na jaki cud downie? Masz dwa punkty straty do bezpiecznego miejsca i 4 kolejki więc przestań .......ić farmazony.
|
Cytat:
|
Drogi zalozycielu tematu Kiedys takich baranow jak Ty banowali..
|
za taki temat powinien być bez żadnej dyskusji dożywotni ban
|
Cytat:
|
Po .... ten temat? Jak będziemy w 1szej lidze to nie będzie miał kto opłacić hosting i domenę :D
|
po pierwsze: chociaż bardzo nasi kopacze się o to starają, to jeszcze nie spadliśmy (podziękujmy WKSowi, Lubinowi i Mielcowi, któremu swoją drogą oddaliśmy 6 punktów)
po drugie: czy jest temat "Wisła w Ekstraklasie"? Nie, więc po co nam ten? |
Cytat:
|
Taki temat to żenada. Jeśli kibice nie wierzą, to kto ma wierzyć. Dopóki są szanse trzeba wierzyć !
|
Ciekawe czy wyglądasz jak na tej miniaturce. Jak tak to zmień klub bo wstyd takiego przychlastusa w barwach Wisły widzieć kmiocie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Za trudne to jest dla ciebie trafienie palcem w klawiaturę.
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak jak napisałem - jestem kibicem i mężczyzną, przegraliśmy mecz po frajerskiej akcji - trudno. Byłem zły, przeszło mi. Nie takie powroty w lidze widziałem jak odrobienie dwóch punktów w czterech meczach więc nie będę pisał że to koniec co mecz, bo w sumie po co? A Tobie i innym frustratom mogę tylko współczuć. Daj adres to Ci wyślę podpaski, tylko napisz ile kropek bo mogę programować aplikacje zarządzające sprzętem wartym dziesiątki milionów dolarów a i tak do dziś ni chuja tych oznaczeń nie ogarniam. |
Dobra już zluzujcie pory, przeżywam te mecze jak kazdy, a temat założyłem w przypływie negatywnych emocji zaraz po ostatnim gwizdku. Kajam się, moderacja może go wywalić w cholere a nawet jak tego nie zrobi to mam nadzieję że się nigdy nie przyda.
|
Wyraźnie Ci się styki przypaliły, stąd ten wątek. Rozumiem, bo sam wczoraj byłem wściekły ale nie mamy prawa jako kibice wywieszać białej flagi.
|
Cytat:
|
Może nie zamykajmy, niech się frustraci maja gdzie uzewnętrznić. Tylko w tytule dodać SF
|
Dobry temat, niech się niektórzy przyzwyczajają, żeby później szoku nie przeżli.
|
Już wszyscy obudzeni i pogodzeni z losem czy dalej ktoś ma jakieś wątpliwości?
|
Nie no spokojnie, decydujące mecze dopiero przed nami. 6 pkt i mamy utrzymanie!
|
Ja już mam polsat sport
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl