The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2022, 09:34
crux.a napisał(a):Wyświetl post
w nawiasie brakuje nazwiska Dawid Błaszczykowski.
Pisałem o decyzjach zarządu, trudno więc bym umieścił w nawiasie nazwisko Błaszczykowskiego.

Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Przestań, Dawid się stara. Gula i Pasieczny oszukali Dawida, to był spisek...
Nie wiem po co ten sarkastyczny ton Jaro, nic podobnego nawet w najmniejszym stopniu nie starałem się przekazać. Gula i Pasieczeny to z perspektywy czasu nietrafione wybory zarządu (choć to przecież nie tylko zarząd wybierał - odpowiedzialność jednak spada na nich). Obaj - tak trener jak i dyrektor sportowy - nie poradzili sobie na powierzonych im stanowiskach.

Dwa słowa w sprawie prezesa - poniekąd rozumiem Twoją ocenę jego działalności. Podsumowujesz go wyłącznie pod kątem wyników sportowych, te są w sumie w klubie sportowym najważniejsze, do tego rzutują na wszystko inne. Gdybyś jednak spojrzał na jego pracę szerzej, nigdy w życiu nie napisałbyś, że nic w dwa lata nie zrobił.

Reszty Twojego posta nie będę komentował - układy, porównanie do WSH? Odleciałeś.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 12.05.2022 o godz. 09:47.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów