|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mam dokładnie tak samo.Teraz to nawet sprawdzam kto te posty napisał i jak widzę że to onuca to nawet nie wchodzę bo wiem że to spam w kilku tematach.To się kwalifikuje nie na bana a na soczysty w..........
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
wchodze, zeby poczytac cos ciekawego o Brzęczku. Chocby "mamy Wuja i nie ma na nas .uja". A tu zyliard postów w ramach gównoburzy o spamowaniu wklejonym JEDNYM linkiem....
![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zamienili jednego trenera parodyste na drugiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
1z10 meczy wygrany.. chyba kazdy się zgodzi, że gramy lepiej, ale co z tego ? jestem pewien, że gula ugrałby więcej punktów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Brzęczek tę drużynę obudził, a zawodnicy last minute rozpędzili, ale to wciąż za mało.
Bilans jest katastrofalny, ale potwierdza to, co wszyscy wiedzieliśmy: że Brzęczek nie jest cudotwórcą. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
ważne, ze jest "w rodzinie" - w końcu dostał gwarant, że za spuszczenie do 1 ligi nie straci roboty
![]() 3...2...1.....to Gula i Pasieczny, to ich wina! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Grają kopacze, Brzęczek nie nauczy ich celnie strzelać, podawać, przyjmować. Jakby dostał lepszą drużynę, to by lepiej punktował, jak kiedyś z Płockiem.
My od dłuuugich lat ROK W ROK mamy gorszę drużynę, więc czego się spodziewać? Że mamy jakiś immunitet na spadek? Nie, od sezonu 2011/2012 ciągle w dól i w dół, piłkarzy dobrych zastępowaliśmy średnimi, później średnich słabymi. Teraz mamy kilku takich, że nie łapali by się do składu Olimpii Grudziądz. Najmniej Brzęczka tutaj można winić (chyba tylko za to, że w ogóle zdecydował się w to wchodzić...) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szot, Ring, Sadlok, Fazlagic, mimo wszystko ten Fernandez i Cisse, te ananasy są za słabe na 1. ligę. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Szot - zgadzam się. Ring - pokazał, że potrafi zagrać. Bez przesady. Fazlagić - walczy i odbiera sporo piłek. Nie wrzucałbym do jednego worka z Szotem. Fernandez - umie zagrać kombinacyjnie, powalczyć - nie skreślałbym za wcześnie. Cisse - młody, nieopierzony, ale próbuje coś grać. Fakt, że chudy i go wszyscy przestawiają, ale jak nabierze doświadczenia i nieco masy - może nas nieraz ucieszyć. Nie skreślałbym. Sadlok - specjalnie na końcu. Dość już. Pora pograć w niższych ligach albo zawiesić buty na kołku. Lepszy już nie będzie, równej formy też nie ma. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na 1. ligę może nie, ale na ekstraklasę tak. I oczywiście upraszam, kiedy wkładam ich do jednego worka, ale na koniec dnia, co nam z tego, że jeden potrafi przyjąć dwa razy częściej, a drugi podaje trzy razy dokładniej, jeśli to wciąż za mało.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Brzęczek po meczu Wisła 3:4 Petra
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
treineiro Brzęczek
![]() 1 wygrana w 13 meczach ![]() Ten trener parodysta nie potrafił wygrać meczów w których bylismy lepsi Dramat ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Panie Brzęczek zrezygnuj Pan z funkcji bo tylko kompromitujesz Wisłę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2017
Offline |
|
|
Tak samo znasz się na trenowaniu jak twój bratanek na prezesowaniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zenujacy sklad mega zenujace zmiany. Jak mozna trzymac na boisku takiego Skvarke. Wszedl Savic i cos sie ruszlo.
Panie Brzeczek masz pan gorsza srednia niz Gula co jest niezlym wyczynem. Trzeba zaczac dzialac aby w I ldize byc jak najkrocej |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Dzisiejszy skład i zarządzanie nim to był jakiś sabotaż.
Nawet uwzględniając tragiczną sytuację kadrową przed meczem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie, no ja rozumiem, że Brzęczek chciał zacząć ostrożnie i wpuścić asy (Manu i Savica, a także, jak się okazało Klimenta) na koniec, żeby ci mieli więcej przestrzeni do gry zamiast schodzić po 50 minutach ze zmęczenia.
Nie czepiałbym się więc składu. Jaga zagrała bardzo mądrze i tyle. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Właśnie, przecież mamy furę czasu, możemy zaczekać, kto powiedział, że w jakimś tam meczu o utrzymanie mamy od początku walczyć o wygraną, jak możemy 50 minut poczłapać na boisku? No kto?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale jasne, to wina trenera. Jak wiadomo wygrywamy przecież wszystkie mecze w których Savić i Elvis są w podstawowej jedenastce. Jak on zarządzał meczem... ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Sam pomysł był niezły. Jaga pp prostu mądrze zagrała, do tego miała sporo szczęścia.. Główny problem u nas to jednak mega szrot w środku pola (Plewka, Fajtłapić, Żukow) i brak napastnika i bezużyteczny w ataku prawy obrońca. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Różnica jest jednak zasadnicza, bo Skvarce w tym sezonie nie udaje się nic i nigdy, niezależnie od tego czy gra od początku, od końca, w środku itp. Dzisiaj w meczu pierwsze dwa zagrania też spieprzył i już było po jego grze, widać było, że chłop jest spalony. W przeciwieństwie do Savicia, którego największe atuty to akurat nigdy nie było urywanie się i rajdu lewą stroną, bo on więcej pokazuje w grze kombinacyjnej. Co do Manu, to znowu - to piłkarz, który najlepszy dotychczas mecz rozegrał przepychając się, zastawiając i pokazując technikę. Znowu więc - lepiej było go wykorzystać w takiej grze, a nie oczekując, że w ostatnich minutach będzie biegał spod jednego pola karnego do drugiego. Nawet przy założeniu, że w połowie czy w 60 minucie byłby do zmiany. Wreszcie - w meczu o utrzymanie chodzi o to, żeby atakować od początku, a nie ostatnie 30 minut. Po to ktoś wymyślił, że mecz trwa 90 minut, a nie 30. Potem można się nawet rozpaczliwie bronić, trudno, zdarza się. Przynajmniej jest szansa na grę na ambicji, bo o ile jeszcze potrafimy się bawić w ambicję przy korzystnym wyniku, to przy niekorzystnym nasi piłkarze tracą pewność siebie właściwie skokowo. I nie za bardzo wiem, gdzie Jaga dzisiaj miała szczęście. To oni mieli lepsze sytuacje, z których powinna wpaść chociaż jedna bramka. To oczywiście tylko moje zdanie, nie ma obowiązku się z nim zgadzać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Jesli chcielismy zajechac rywala i wprowadzic na podmeczonego Savicia i Manu, dlaczego nie presowalismy? Bez wysokiego presingu nie ma zajechania rywala. On musi biegac, tracic sily, czuc presje. Wtedy ma to sens. A tak to bylo takie radosne kopanie pilki i zero elementu wyciskania ostatnich potow z rywala.
Bylo wiadomo, ze Jaga przyjedzie bronic wyniku i sie nie bedzie zapedzac do przodu. My powinnismy na nich siasc od 1 minuty i liczyc ze cokolwiek wpadnie. Dlatego Manu i Savic powinni grac od pierwszej minuty. Liczac, ze zanim opadna z sil to cos wpadnie. A potem wpuszczanie paraolimpiady w postaci Klimenta, Skvarki, zeby biegali i przeszkadzali swiezi zawodnicy. ehh |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Po trzecie wreszcie, Skvarka skończył się w tym meczu po dwóch nieudanych zagraniach na samym początku. Co było oczywiste biorąc pod uwagę jego dotychczasowy dorobek u nas. Jeśli piłkarz jest "spalony", to każde złe zagranie tylko go bardziej zdołuje. Szansę na przełamanie miałby tylko wtedy, gdyby "dobrze wszedł w mecz". Dlatego jego wystawianie od początku było ogromnym ryzykiem, bo wtedy właściwie skazujesz się na to, że jak mu nie wyjdzie, to będziesz się z nim męczył co najmniej 45 minut, chyba że dasz mu wędkę i tylko dobijesz jego psychikę. Dlatego jeśli już, to lepiej było go wprowadzić później, na mniejszym ryzyku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie Wuja out.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No jak Kazek Moskal się zgodzi prowadzić nowy zespół w I lidze (po odejściu 90% obecnego składu) to jestem za, jak nie i weźmie to jakiś Kulawik, to wolę Wujka, sorry
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeśli wuja out duże prawdopodobieństwo Sobol in.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
xD
popytaj typie w Płocku kogokolwiek Xd |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Czy nasz Palpatine który trzymał (za) długo Skowronka , i (za) długo łysego , podniesie reke na swojego mentora ?
litości WUja 4ever ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesteśmy w dupie bo natężenie kolegów/rodziny Kuby jest w Wiśle tak duże, że każdy jeden z nich będzie nie do usunięcia. Kto zwolni Brzęczka? Bałaziński?
Zresztą, akurat Brzęczek mógłby zostać w mojej opinii, bo nie w nim leży problem. ![]()
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|